Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרן אינו מתכנן מנועים לפי סוג צמיגות שמן, ואם אמרו לך ש"עד שהשמן מגיע לדרגת צמיגות אופטימלית ומסכך בצורה טובה את החלקים הנעים אז יש רעש" אז באמת סיפרו לך סיפור, כי השמן אינו משנה את צמיגותו תוך שניות בודדות.

יש הרבה מנועים מורכבים שאינם מרעישים כלל בהנעת בוקר או בכלל, אז מדוע שמנוע של גולף ירעיש? ואולי כלל לא מדובר ברעש שקשור למערכת השימון אלא משהו חיצוני למנוע כמו מזרקי דלק?

בכל מקרה, אין דין רכב אחד לשני לכן כדאי שמשהו שמכיר היטב את דגם הרכב הזה ישמע את הרעש ויחליט האם הוא תקין או לא.

פורסם

לי לא מכרו סיפורים מכיוון שאני לא שאלתי שאלות כאלה. אני יכול ללמד את המכונאים ויועצי השירות של צ'מפיון דבר או שנים ואפילו יותר.

הייצרן לא מתכנן את המנוע לפי סוג השמן אלה מתאים שמן למנוע ובמידת הצורך גם פונה לפיתוח של שמן מתאים. הייצרן בוודאי מסתמך על תכונות השמן בטמפ' שונות בכדי לתכנן מנוע בצורה מיטבית.

בקיצור הדרך היא לא חד-סיטרית.

איזה כייף לי :)

פורסם

דניאל, בהמשך לדברייך מאתמול שמוטב ללכת למוסך שמכיר את הרכב ויכול לאבחן את פשר התיקתוקים ראה קישור מה היכולות של המכונאים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194644

כאחד שמכיר רק גולפים ובעבר בימי שישי טיפלתי בעשרות רכבים מסוג גולף יש לי מספיק ידע ונסיון לומר לך שאתה ממש לא מכיר את הרכב הספציפי הזה (וגם גולף דור 5) וכיצד הוא מתנהג בבוקר/צהריים'ערב ומה התקלות האופיניות לרכב זה.

ראה תגובות חיוביות של אנשים שאני מייעץ להם לגבי רכבי VAG והשבחים שאני מקבל מהם.

איזה כייף לי :)

פורסם
RAKUVI

קודם כל רצוי לבדוק את מפלס השמן, אם זה בסדר

אז יתכן שיש סתימה חלקית באגן השמן, התופעה שציינת לא אמורה להיות , תיקתוקים לאורך זמן זה ממש לא תקין,

צריך לבצע ניקוי למערכת השמן עם חומר שטיפה, לפרק קרטר, לנקות את הלכלוך, ולהרכיב פילטר שמן חדש, ושמן חדש.

ורצוי מאוד פילטר שמן מקורי, ושמן איכותי בעל צמיגות מתאימה

השמן הוחלף, אפילו פעמיים, זה 10-40 חצי סנטטי, מסוג סביר. בכ"ז אין מדובר ברכב פרימיום...

מכיוון שחומרי שטיפה וכו' נשמעים לי כמו משהו שהרכב לא אמור לעבור ב-120K, אני אנסה להחליף בקרוב פילטר שמן.

האם אפשר להחליפו מבלי להחליף את השמן ? החלפת השמן בוצעה לפני 5 חודשים לערך... לא מטעמי חסכון, כי אני מניח שלא מדובר במשהו מהותי, אלא מטעמי חסכון בזמן.

• תוכן חדש...