Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי הרבה מאוד שאלות ותשובות פה באתר ושאלתי בעצמי הרבה החלטתי שבתקציב שלי (עד 30,000) פונטו ספייס זה הרכב הכי משתלם מבחינת שנתון גבוה , אמינות ועלויות אחזקה וטיפולים , הבנתי גם שהELX עדיפה בהרבה מהSX.

חיפשתי ELX ידנית וממש ממש קשה למצוא אחת כזאת , מצאתי אחת אבל היא היתה יד 5 עם 210,000 ק"מ אז העדפתי להתרחק.

מה דעתכם על הרכב הבא:

פונטו ספייס 01 , ELX , יד 4 כל היידים פרטיות , 128,000 ק"מ , טופלה רק במוסך מורשה עם היסטוריית טיפולים מלאה, גיר רציף +טיפטרוניק , המוכר רוצה 27,500 קצת גמיש בגלל דפיקה ממש קטנה בלדת שמאחורי הנהג שלטענתו מישהו נכנס בו בחניה,הוא הראה לי הצעת מחיר מפחח לתיקון שהעלות של זה היא 580 ש"ח.

חוץ מזה הרכב שמור מאוד חיצונית ופנימית.

עשיתי סיבוב קטן וסך הכל האוטו נוסע אחלה , הגיר האוטומטי קצת מוזר , יש לו השהיה קטנה בתחילת הנסיעה אבל נראה לי שזה בסך הכל עניין של הרגל (תקנו אותי אם אני טועה).

אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה מחר ואם היא תהיה טובה לסגור איתו כבר מחר.

1.השאלה שלי היא מה דעתכם קודם כל על הנתונים הכלליים? יש סיכוי למצוא משהו יותר טוב? (ואני לא מתכוון להמשיך לחפש רכב עוד חצי שנה) מבחינת המחיר זה בסדר מה שהוא דורש?

2.קראתי פה כבר כמה תגובות שאנשים כתבו שהגיר הרציף הספציפי הזה מאוד מומלץ , זה נכון?

3.האם יש משהו מיוחד שצריך לבדוק בדגם הזה , מחלות מוכרות?

4.בערך באותו מחיר אפשר למצוא הרבה ספייס 01 SX ידניות קצת יותר שמורות , ההבדל בין הELX לSX הוא כזה שמצדיק להתפשר קצת בנתונים של הרכב לטובתו?

אני ממש ישמח לשמוע חיזוקים לגבי הרכישה הזאת ולגבי פונטו ספייס בכלל , אבל אם יש למישהו הצעות טובות יותר בתקציב הזה או סיבות למה לא כדאי ללכת על פונטו ספייס אני גם ישמח לשמוע.

תודה רבה.

אביתר

פורסם

יד רביעית לשנת 2001 ואתה תהיה יד חמישית ? נשמע לא כל כך טוב ובמיוחד לא במחיר קרוב למחירון,אם הוא רוצה למכור תיכנס ללוי יצחק ותעשה שיקלול מחיר,תראה כמה יורד.

הרכב צריך להיות גג יד שנייה.

בדקת שכל הידיים פרטיות (רמז- בירור במשרד הרישוי עלול להוביל לזה שהרכב היה בליסינג דבר שלא רשום ברישיון הרכב,לעומת השכרה /חברה פרטית).

אם אתה ממהר עכשיו אתה עלול לאכול אותה,לא חסרים רכבים כאלו עד יד שנייה.

מומלץ מאוד להתאזר בסבלנות כי מי שלחוץ בקניית רכב ואת זה אני אומר לך מניסיון אישי מצטבר ורע -בסופו של דבר אוכל אותה עם רכב בעייתי.

תחשוב גם על היום שתרצה למכור ותהיה יד חמישית- מי יקנה ממך את הרכב אחר כך במחיר סביר ???

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדקתי וכל היידים הקודמות באמת היו פרטיות.

מבחינת המחיר דווקא נראה לי סביר מאוד , ביד 2 כמעט כל הפונטו ספייס 01 שמוצעות שם למכירה הם בערך באותו מחיר רק שהם SX , וקילומטרז' מטורף!

לפי לוי יצחק אחרי שיכלול כל הנתונים המחירון הוא 28,500.

פורסם

אכן מספר הידיים גבוהה באופן מפתיע.

באופן כללי, כמו שנאמר, רכב מעולה שכזה ובשנתון הנתון, לא אמורות להיות לו יותר מ 2-3 בעלויות.

לשיקולך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...