Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני חדש כאן.

כבר הרבה זמן שאני מחפש בפורום הזה איזה סאב לבחור ועדיין לא הבנתי מה הכי טוב ומדוייק מבין ה-3 סאבים האלה בבקשה תמליצו לי על אחד מהם נעול רק עליהם לא להציע לי סאבים אחרים..תודה! למי שיש אחד מהם גם שימליץ לי מה עדיף...

1. Rockford P2

2. Kicker CVR12

3. Kicker C12

בבקשה ממכם אני צריך תשובה דחופה...אני רוצה שיהיה איכות ועוצמה..אבל יותר איכות!

הסאב יחובר למונובלוק של לייטינג 350.1

תודה.

פורסם

את האמת אם אתה רוצה את המלצתי ?

אני ממליץ על הסאבים של הרץ

יש לי אחד כזה 10 אינץ באוטו ובאמת שאני מבסוט ממנו שחבל על הזמן

מאוד מדוייק וגם עוצמה לא חסרה לא בכלל!

ממליץ:-)

פורסם

תראה..

אני ממליץ לך על קיקר על פני רוקפורד בסאבוופרים..

הסאב השני שהצגת של קיקר לדעתי יותר איכותי ועצמתי...

אבל אני בכל זאת ימליץ לך על סאב אחר...

kicker L7 זה סאבוופר עוצמתי ביותר!! ואיכותי ביותר..!!

אתה לא תצטער כשתשמע את הצלילי באס שהסאב הזה מוציא ובעוצמה שהוא מוציא אותם..

kicker L7 S12

וואט 1500

וואט אר אמ אס 750

פורסם
אין לצטט הודעה מעל

אתה בסדר?

הוא מדבר פה על סאבים של 700-800 שקל לכל היותר

ואתה מציע לו סאב של 1500-1700 שקל אם אני לא טועה

חוץ מזה המונו הזה מספק רק 250 רמס אז לקנות בשבילו סאב של 750 רמס הוא לא יפתח אותו

פורסם

אחי(אם הוא אחיך תדבר איתו בבית) הסאב הזה יקר לי והמונובלוק שיש לי לא יחזיק לי אותו בכלל..

אני מתלבט רק בין ה3 האלה אחי מה עדיף יותר מבין שלושתם ואני רוצה עוצמה אבל הדגש הוא יותר על איכות...תודה אחי!

פורסם

אז תקיח את ה- CVR12

לא תצטער .. עוצמתי והכי איכותי מבין כל הרשימה

1- C12 הוא 150 וואט אר אמ אס.. ו-300 וואט חלש..

2- רוקפורד הוא 200 וואט אר אמ אס

3וה-CVR הוא 800 וואט ו- 400 וואט אר אמ אס..

עוצמתי ואיכותי ביותר..

פורסם
אחי הסאב הזה יקר לי והמונובלוק שיש לי לא יחזיק לי אותו בכלל..

אני מתלבט רק בין ה3 האלה אחי מה עדיף יותר מבין שלושתם ואני רוצה עוצמה אבל הדגש הוא יותר על איכות...תודה אחי!

אם הוא אחיך תדבר איתו בבית!

תקרה כללי פורום ליפני שינעלו לך את השרשור

פורסם

אבל לפי מה שהבנתי מהפורום הזה ואני כבר שבועיים מחפש המלצות וחוות דעת על הסאבים האלה הבנתי שהקיקר CVR יותר נוטה ל- SPL והוא לא מי יודע מה איכותי...וה- P2 הבנתי שהוא הכי איכותי מבין שלושתם וגם ה-C12...

אם יש עוד אנשים שיכולים לעזור תעזרו לי בבקשה...תודה :-)

דרך אגב...אני שומע מוזיקה שחורה והאוסים ואוהב לשמוע בעוצמות גבוהות מה מבניהם יתאים לי? שוב פעם תודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...