Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברתי יום הולדת שבוע הבא, וכמו כן שבוע לאחר מכן אנחנו חצי שנה ביחד (היא בת 23, אני בן 25)

חשבתי לפנק אותה במשהו נחמד - חוץ ממתנת יומולדת שאקנה לה.

אולי איזה ספא עם מסאג'ים, ג'קוזי וכו'? - יש המלצות? (רצוי לא רחוק מדי מאיזור המרכז)

אולי איזה מסעדה אקסקלוסיבית ורומנטית במיוחד? (שמעתי שיש משהו על הגג של עזריאלי)

אשמח לשמוע רעיונות!

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

יש לי רעיונות, אבל חלקם יתממשו בשלב כזה או אחר.

האשה לא אוהבת שהורסים לה הפתעות אז... תרים טלפון ותקבל הרבה אופציות.

מזל טוב !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדס יא שב"כניק... צפה טלפון היום!

עוד רעיונות ממישהו אחר?

מה קרה, נעלמה הרומנטיקה מהעולם?

נשאר רק סקס, אלכוהול, וקוקאין? :roll:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

המסעדה בעזריאלי מאוד אקסקלוסיבית, בעיקר הודות למחירים השערוריתיים. אם כסף אינו מהווה בעייה, זו יכולה להיות אפשרות טובה. מסעדה שאני אישית מאוד אוהב היא "אמורה מיו" (באיטלקית, יעני) ליד כיכר רבין - אוכל מעולה, אווירה מאוד רומנטית וביתית, ומחירים שמשאירים לך כסף לדלק בדרך חזור.

דוגמא אישית שאני יכול לתת לך - כשלחברה שלי היה יומהולדת הכנתי לה קופסת תכשיטים בעצמי - וזה הרבה יותר מסובך מאשר זה נשמע (כשאתה מחליט לעשות את זה מחתיכת עץ אחת, עם ג'קסון וכמה כלים ביתיים פשוטים). בכל אופן, יצא מדהים, היא מאוד התלהבה (ועכשיו גם כל החברות שלה מתות עליי). בנוסף, השארתי לה מתנות בהפתעה, שלחתי חברה שלה למקום העבודה שלה כדי שתמסור לה מכתב...

באמת שלא חסרות דוגמאות - בחודש שעבר, הכנתי לה שלט עשוי סוכריות ושוקולד (היא חולה על סוכריות גומי, ואיך לא, שוקולד).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

חשבתי זה פורום של בנים, מסתבר שאני גולש באתר של "לאישה" ואפילו לא סיפרו לי...

חצי שנה יחד?

לחגיגות החצי שנה שחררתי אותה עשר דקות בחצר...

מה נסגר?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

סיבוב בחצרות יפו העתיקה וביקור בנמל נוף מהמם של סובארו DL וריח דגים לעניני טעם:lol:.

ועכשיו ברצינות,אפשר להתחיל בארוחה טובה במסעדה רומנטית ולאחר מכן לזרום לסרט.

אם אתה ממש מפנק אז אפשר גם מתנה על הדרך.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הנסיך כתב:

חצי שנה יחד?

התכוונת להוסיך את התגובה הזו כאן, או באחד משרשורי הכלבים? :wink:

PUG-306 XSI MK2

פורסם
חשבתי זה פורום של בנים, מסתבר שאני גולש באתר של "לאישה" ואפילו לא סיפרו לי...

חצי שנה יחד?

מה נסגר?

רון.

שים לב שהוא רשם שיש לה גם יום הולדת, זה לא סתם חצי שנה.

אפשר להוסיף עוד משהו לטיול בחצר.:wink:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

יש לי רעיון ממש חמוד בשבלך.

אני לקחתי את חברה שלי בשנה שלנו ל"הפלגה רומנטית".

אחד הדברים שחברה שלי ממש התרגשה מהם. וזה גם לא כל כך יקר..

מומלץ בחום!

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם

ביום ההולדת האחרון של החברה שלי עשיתי לה הפתעה (שחברה טובה דאגה להרוס לי יומיים לפני :evil:) ולקחתי אותה לטיול רכיבה על סוסים בהרי יהודה.

אני אומנם לא מחובבי הז'אנר, ולמען האמת יש לי קצת רתיעה מרכיבה על סוס בהיותי נתון באופן בלעדי לגחמותיו, אבל הכי חשוב זה שהעסק עבר בשלום והיא היתה מאושרת עד הגג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש חוות סוסים שעושות יציאה לשטח לזוגות וכ"ו

זה כולל רכיבה וארוחה רומנטית באיזה מקום נידח

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...