Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

בשעה טובה מצאתי אתמול זמן לבנות תיבה לסאב החדש שלי, התיבה במידות 42x42x37 (פנימי),

מה שנותן לנו לפי החישובים של אלי קצת יותר מ60 ליטר.

התיבה נבנתה מ- MDF 30mm (!), ובנוסף כדי לגשר על הרווח מלמעלה יש עוד פלטת חיזוק של 17מ"מ (או שנעשה מדרגה).

הסאב עם שני סלילים של 1 אוהם, אז גישרתי אותו לפי הוראותיו של אלי לעבודה בהתנגדות של 2 אוהם (תודה).

תמונות

01-02-08_1337.jpg

01-02-08_1400.jpg

01-02-08_1401.jpg

Jealousy is misery, suffering is grief

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה! זו התיבה שלי =] (בעתיד הקרוב מאוד)

נו, איך נשמע?!

ל-BTL לא שמנו 30 מ"מ LOL

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פשוט הסאב גדול יחסית. בגלל זה נראה שהיא קטנה. ושוב, הכל יחסי. יחסית למה? לתיבה של אחי? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התיבה אטומה (מאוד), אפשר לראות בתמונות שאפילו שמתי קצת סיליקון בפינות.

מערכת חשמל של גטס פשוטה עם מצבר 45 אמפר שזה ביזיון אבל אין מה לעשות.

מגבר Xetec Gravity 5G-900 מוציא בערוץ מונו 540 Wrms בשני אוהם.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

תתחדש!

התיבה הזאת נראת כבדה:wink:

(טוב אולי לא כמו של גיא אבל כבדה)

גם אני מצטרף לשאלה איזה מגבר מגביר את הסאב ?

אופס לא שמתי לב שרשמת..

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

טוב, אז הערה אחת:

זה רק אני, או שהפלטה שעליה נמצא הסאב, היא זאת שאמורה להיות הכי גדולה? כלומר היא אמורה להיות במידות שציינת, ולא ממנה היית אמור להוריד. תקנו אותי אם אני טועה (רוני?) :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

חצי מהתא מטען תפוס ואתם חושבים שהתיבה קטנה ?

ממש לא נראה לי =)

תתחדש !!! אתה חושב על החלפת מגבר למשהו קצת יותר רציני ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
חצי מהתא מטען תפוס ואתם חושבים שהתיבה קטנה ?

ממש לא נראה לי =)

תתחדש !!! אתה חושב על החלפת מגבר למשהו קצת יותר רציני ?

יעקב

היחס בין הבג'ז לתיבה לא קשור.

התונים והדרישות מהסאב קובעים את הנפח. עם הוא קטן או גדול.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...