Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה שלוקחים רכב משפחתי ומנסים להפוך אותו למה שהוא לא.

לפי מה שאני יודע הנהג בסדר, הנוסע שנסע עימו נפצע קשה, ככה שמעתי ממישהו, הדבר לא מבוסס.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קוסטה בולדי מציג דרמה מרגשת על עצם בילתי מזוהה.

ישנם האומרים שמדובר בחיכוי לדלוריאן של הדוק מבחזרה לעתיד, ישנם האומרים צנרת על גלגלים, וישנם כאלה שמעדיפים לא להגיד כלום.

סיפור גדוש בהחלט.

לקוח את מייקל קלייטון ב 1 ל 100. בטוח.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שמתם לב ל"דיסק המחורר" שלו מאחור? זה הלהיט החדש בקרב הערסים, הם מסווים את התוף שלהם במעטפת פלסטיק בצורת דיסק מחורר, כמה כ"ס זה מוסיף? 120+-. ראיתי כבר אחד כזה במציאות, למי שלא מאמין, נסו לחפש את הקאליפר. :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אם ראית זאת במציאות ובכל זאת לא הצלחת במבט חטוף לזהות שזה עשוי מאלומיניום -אז אבוי!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סלבה מה קרה? אתה לא מרגיש טוב היום? :wink:

ועכשיו ברצינות, די כבר עם כל ה"עונדה=איכס".

זה אידיוטי,ילדותי וממש לא מעלה את הרמה של הפורום (ואם כבר אז מוריד)

נכון, יש לא מעט אנשים בארץ שבנו להונדה את השם הערסי שיצא לה פה ובצדק אבל אין שום סיבה לזלזל!

מילון ערסים לא טועים :lol:

לרכב יש פוטנציאל מדהים לשיפורים ורובנו מכירים כמה מההונדות היותר רציניות שיש בארץ שמשום מה בהם אף אחד לא מזלזל.

לרכב יש הרבה מאוד יתרונות על רכבים אחרים וגם במידה ומישהו לא אוהב את הרכב או אפילו את הסטיגמה שלו זוהי לא סיבה לצחוק ולהקניט.

עם מה הייתם מעדיפים להתחיל פרוייקט? בלאנו,לאנסר או הונדה ידניות?

אין פה מישהו אחד שקצת מבין שלא היה מעדיף את ההונדה. (ועכשיו יבואו כל המצחיקים שיגידו אני בכלל לא הייתי מתחיל פרוייקט פחח!!11! לא 106 ראלי לא שווה)

נכון שהסגידה האובססיבית שיש למשתמש מסוים מהפורום גורמת לו ליהיות קצת עיוור אבל לא צריך להשליך את זה על היצרן.

*לכותב היו לא מעט רכבים בחייו הקצרים כולל הונדה ופיזו כימעט ספורטיביות :-P ככה שאני אובייקטיבי.*

נ.ב- מקווה שלא היו ניפגעים בנפש בתאונה המצערת הזו!

פורסם

ככה זה שחושבים שיש לך מטוס.

ובלי קשר לVOLK ולערסים, הונדה יכולה להיות מכונית בונבון אם יודעים לעשות אותה יפה בטעם, לא כמו ישמעאלים.

הקטע עם הערסים עבר מזמן מהארץ הם כבר גדלו :roll:

פורסם

גילוי נאות

לכותב יש הונדה

תכלס רכב לא קונים בגלל סטיגמה, אם אתה אוהב משהו, לך על זה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם ראית זאת במציאות ובכל זאת לא הצלחת במבט חטוף לזהות שזה עשוי מאלומיניום -אז אבוי!

אולי זה אלומיניום אבל זה עדין תוף.

:roll:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
ככה זה שחושבים שיש לך מטוס.

ובלי קשר לVOLK ולערסים, הונדה יכולה להיות מכונית בונבון אם יודעים לעשות אותה יפה בטעם, לא כמו ישמעאלים.

הקטע עם הערסים עבר מזמן מהארץ הם כבר גדלו :roll:

:mm_yeah:

חוץ מהמשפט האחרון, אך תשכח שלערסים יש אחים קטנים שלא מזמן הוציאו רישיון והם ממשיכים את השושלת המשפחתית :idea:

פורסם

אכן תמונות קשות ובאמת חבל על הבחור.

אבל עכשיו אם מותר קצת מצד אחר, האם מישהו יודע מהו השיר שיש בהתחלה? עם קול של הגבר הכבד שהוא שר? (כשמראים תמונות של ההונדה).

אשמח מאוד אם משיהו יוכל לכוון אותי או להגיד לי אם הוא מכיר את זה? תודה רבה :wink:.

פורסם

לא הגבתי עד עכשיו כי עד עכשיו לא ממש ראיתי את הסרטון (בעיה בחיבור).

עם העובדה שההונדה הוא רכב טוב אי אפשר להתווכח, אבל בכל מקרה CIVIC זה לא S2000 ואין סיבה לחשוב שזה ספורטיבי.

מישהו יודע מה קרה לדביל שנהג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...