Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום הזעטוט:evil: חשף אותי לתופעה שמתרחשת במקרה ספציפי במיוחד

בעת נסיעה במהירות הפחותה מ-60 קמ"ש(קצה הילוך ראשון) נניח 25 קמ"ש, בלחיצה עד הסוף על הגז מתבצע כמובן קיקדאון ושניה אחר כך ההגה מושך ממש חזק ימינה בד"כ זה עניין של שניה או שתיים עד שהרכב מאיץ והילוך מתחלף.

התופעה לא מתרחשת בשום הילוך אחר ובנסיעה בקו ישר אין סטייה של ההגה לשום כיוון והאוטו נוסע רגיל.

הרכב כאמור מזדה 6 שנת 2004 עם 84K ק"מ,מטופלת כמו שעון ונועלת DUNLOP SP9000 בני שנה ו18 אלף ק"מ.

אשמח להבין מה יכול לגרום לתופעה המוזרה הזו

תודה מראש:-)

פורסם

עקרונית אם מדובר במשיכה לא קטסטרופלית, מדובר בעניין שגרתי.

המנוע יושב באופן רוחבי, כך שיציאת הכוח מתיבת ההילוכים קרובה יותר לצד אחד של הרכב.

כלומר, לצד השני של הרכב יש יותר איבוד כוח ולכן גלגל אחד יספק תאוצה חזקה יותר.

כך לפחות זכור לי שקראתי בפורום מזמן.

ערב טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
ערב טוב,

היום הזעטוט:evil: חשף אותי לתופעה שמתרחשת במקרה ספציפי במיוחד

בעת נסיעה במהירות הפחותה מ-60 קמ"ש(קצה הילוך ראשון) נניח 25 קמ"ש, בלחיצה עד הסוף על הגז מתבצע כמובן קיקדאון ושניה אחר כך ההגה מושך ממש חזק ימינה בד"כ זה עניין של שניה או שתיים עד שהרכב מאיץ והילוך מתחלף.

התופעה לא מתרחשת בשום הילוך אחר ובנסיעה בקו ישר אין סטייה של ההגה לשום כיוון והאוטו נוסע רגיל.

הרכב כאמור מזדה 6 שנת 2004 עם 84K ק"מ,מטופלת כמו שעון ונועלת DUNLOP SP9000 בני שנה ו18 אלף ק"מ.

אשמח להבין מה יכול לגרום לתופעה המוזרה הזו

תודה מראש:-)

בדקת לחץ אוויר תקני בכל הצמיגים?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מה שקרא לך זה ביגלל שיווי משקל.

יכול להיות שהמשקל ברכב לא מאוזן, מה שקורה בשמאיצים החלק הקדמי של הרכב עולה והאחורה יורד, במיקרה שיש חוסר שיווי משקל(משהוא כבד ברכב בצד אחד למשל וכו. זה משפיע על היציבות.

ואם זה היה בכביש רטוב אז העניין כניראה תקין, אולי הייתה אחיזה רק בגלגל אחד יותר מהשני ביגלל שרטוב וזה מה שגרם להחלקה.

בדוק את העניין על כביש יבש.

היום גם לי זה קרא בדיוק את אותה הבעיה בלאנטיס 97, האצתי חזק מהמקום והרגשתי שההגה מושך קלות ימינה.

פורסם

זה באמת היה על כביש רטוב אבל לפי מה שהילד אומר זה גם על יבש,אגב לפעמים הESP מתחיל לעבוד ואז המשיכה ימינה נפסקת אוטומטית.

פורסם

הדבר נגרם בגלל אורך ציריות לא שווה.

ברכבים מסוימים תוכננו הציריות והגיר באופן שווה בשביל למנוע בעיה זו.

• תוכן חדש...