Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בטוח שהוא לא מהודק מידי? אתה בדקת או המוסך?

תשחרר אותו קצת בכל מקרה כי אצלי זה פתר את הבעיה...

המוסך בדק.

דבר נוסף שנזכרתי בו...

ממש לפני הכניסה למקום העבודה שלי יש שורה מחזירי אור (כמו שיש בהפרדה בין נתיבים), שבולטים מעל הכביש טיפה יותר מהממוצע.

כמעט כל בוקר כשהייתי עובר מעליהם, בערך ב 20 קמ"ש, הטורים ברכב היו נתקעים בסל"ד בו הם נמצאים וחוזרים לנורמל לאחר כשנייה.

יש לציין שלאחר מחזירי האור יש גם באמפר ועם הבאמפר מעולם לא נתקעו הטורים.

האם ייתכן וזה קשור?

תודה.

פורסם

אולי מגעים רופפים של איזה חישן שאחראי באיזה אופן ישיר או עקיף על הסל"ד .

במקרה כזה בדיקה באמצעות המחשב לא תעלה על הבעיה אלא עם אתה תופס אותה על חם.

שי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קשה מאד לתת אבחנה ע"ס תיאור ללא בדיקה של הרכב, אגב לא חייב לראות קוד תקלה בסקנר של פיאט, יש גם פרמטרים ועוד פעולות לביצוע.

אם ממש נמאס לך, תנסה מוסך אחר (לא חייב מורשה), אני לא רוצה לתת שמות, אבל אם לא תצליח עם מוסכים אחרים אשמח להמליץ באופן פרטי על מוסך שמכיר הייטב את הרכבים הנ"ל.

פורסם

היתה לי בעיה עם סימפטומים זהים , ב- HGT מאותו מודל.

מה שמצאתי היה שבקצה ה- "כבל גז" קיימת גומייה שמגנה על הכבל - לעיתים היא יוצאת ממקומה ופשוט יוצרת תפיסה של הכבל.

שווה בדיקה.

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...