Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבוקר הנעתי את הרכב, פונטו ספייס ידנית מודל 2001 SX ומד הטורים בסרק התחיל לרקד לאחר פעולה של כדקה של המנוע.

הסל"ד בסרק מקפץ מסל"ד נורמלי (800-850) אל בערך 1200.

בזמן נסיעה, כשהילוך משולב, נראה כי הסל"ד עולה מעצמו והרכב מאיץ טיפה (לא כ"כ מורגש), אבל בזמן לחיצה על המצמד לצורך העברת הילוך, הטורים לא יורדים, אלא נשארים קבועים (באיזור ה 2500-2700).

במידה ואני משאיר את המצמד לחוץ, הטורים יורדים בסופו של דבר, לאחר 2 שניות, כאילו יש מן השהייה...

הרכב כרגע בחנייה - לא נסעתי איתו, מחר אני רוצה להכניס אותו למוסך.

למישהו יש רעיון לגבי התקלה? שאני אגיע מחר מוכן פחות או יותר למוסך...

צינור אוויר לא תקין/חיישן/בעייה במצערת?

לא נדלקה נורית אזהרה, האם בכל זאת נרשמת תקלה ב log של המחשב?

(יש לציין שדוושת הגז לא תקועה או משהו כזה...)

תודה רבה, שי.

פורסם

שאלה קצת אוילית, אבל בכ"ז מישהו צריך לוודא: זה לא בגלל שהמנוע קר? בהתנעות בוקר אצלי הטורים גבוהים בערך ל-3-4 דקות, וזה מצב תקין אם קר ממש.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב,

הבעיה שוב חזרה! :-(

יום לאחר פתיחת השרשור, הלכתי למוסך (מורשה) ולא ידעו כ"כ מה לעשות, מאחר ולא עלתה שגיאה באקזמינר..

הפתרון שהוצע היה שימון כבל הגז ואכן זה מה שנעשה.

היום הבעיה שוב חזרה (לא נדלקה נורית אזהרה). עצרתי את הרכב בצד ולאחר כ-20 דק' התנעתי שוב - הכל חזר לקדמותו והרכב נסע רגיל.

האם יש למישהו רעיון? :shock:

תודה וערב טוב,

שי.

פורסם

אני חושב שכדאי לנסות את מה שמציע shahar1.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום,

הייתי היום במוסך מורשה, אך הם עדיין לא ידעו מה לעשות כ"כ ואמרו שצריכים לברר את הנושא מול פיאט.

עלתה השערה על כך שייתכן ומדובר במחשב הרכב ושניקוי בית מצערת לא קשור.

נבדק הקפיץ של דוושת הגז והוא תקין, נותנים גז וכשמשחררים, הדוושה חוזרת למקומה.

נמסר לי שלא ניתן לפרק את המחשב ולהרכיב אחד אחר לצורך בדיקה, מאחר ובספייס המחשב בנוי בצורה שאם מפרקים אותו, לא ניתן להרכיבו חזרה.

אשמח מאוד לחוות דעתכם.

תודה.

פורסם

מה לעשות, אבל יש תקלות או תופעות שגם למוסך מורשה הכי מקצוען שיש אין הסבר או פתרון, לפחות הם מודים ופנו לסיוע ליבואן.

פורסם

שתף אותנו במוסך שהלכת אליו!

אני כמעט בטוח שזה ניקוי בית מצערת למה אתה לא עושה אתה זה?

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

במחשב נהול המנוע שבמכוניתך, צרוב קוד אימובילייזר מקורי וכל התקנת מחשב חדש "בתול" אחר במכוניתך מייד צורבת בו את הקוד והוא יפעל רק במכוניתך כך שלא ניתן יותר להשתמש בו במכונית אחרת.

גם בין מוסכים מורשים של יבואן רכב יש רמות שונות של מקצוענות וידע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
שתף אותנו במוסך שהלכת אליו!

אני כמעט בטוח שזה ניקוי בית מצערת למה אתה לא עושה אתה זה?

שחרון

הצעתי את זה, אך במוסך אמרו שזה לא קשור.

האם באמת יכול לעזור?

אגב, הפרפר עצמו חוזר למקום והוא לא "נתקע" או משהו כזה..

כבל הגז לא מהודק מידי.

• תוכן חדש...