Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיז'ו 206 לאחרונה התקנתי בא רדיו דיסק ( של LG תומך בלוטוס) ורמקולים 6*9 של פיוניר במדף האחורי

אני מעוניין להרכיב גם בדלתות מקדימה רמקולים ואני מתלבט להתקין קומפוננט של JBL או רק רמקולים

מה עדיף?

נ.ב....אני לא מתכוון להתקין מגבר וסאב ברכב !!

פורסם

אם אתה לא מתכוון להתקין מגבר אתה צריך קומפוננט חלש עם נצילות גבוה כמה שיותר אחרת אתה לא תהנה ממנו, בכל אופן אם אתה אוהב סאונד איכותי אתה יכול להתקין מגבר (כן ראיתי שרשמת שאתה לא רוצה) 2 ערוצים שירים רק קומפוננת מקדימה בעלות של מאות בודדות של שקלים, אם אתה לא חובב סאונד אז כל רמקול ב200 שקל יעשה את העבודה

פורסם

לא מבין את האנשים שלא רוצים להתקין מגבר אבל קונים ומתקינים שטויות אחרים כמו 6 על 9 או פאנלים של LG .

הכל נובע מעצלנות , והמחשבה שזה דבר מסובך ויקר , כמו דעות קדומות של סבתא - ראש בקיר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
לא מבין את האנשים שלא רוצים להתקין מגבר אבל קונים ומתקינים שטויות אחרים כמו 6 על 9 או פאנלים של LG .

הכל נובע מעצלנות , והמחשבה שזה דבר מסובך ויקר , כמו דעות קדומות של סבתא - ראש בקיר .

אח שלי אני נורא מצטער עם זה מעצבן אותך אבל פשוט לא חשבתי שצריך מגבר זה אחד ודבר שני את הרמקולים קיבלתי עם הרדיו דיסק בקנייה מהדיוטי פרי בכל אופן אני פשוט רוצה את מה שהכי מתאים למצב ואני מתלבט רמקולים או קומפוננט ?

פורסם
אם אתה לא מתכוון להתקין מגבר אתה צריך קומפוננט חלש עם נצילות גבוה כמה שיותר אחרת אתה לא תהנה ממנו, בכל אופן אם אתה אוהב סאונד איכותי אתה יכול להתקין מגבר (כן ראיתי שרשמת שאתה לא רוצה) 2 ערוצים שירים רק קומפוננת מקדימה בעלות של מאות בודדות של שקלים, אם אתה לא חובב סאונד אז כל רמקול ב200 שקל יעשה את העבודה

יש את הקומפוננט של JBL מסדרת GTO שהמליצו לי עליו כדאי ?זה עולה בסביבות 600 לא כולל התקנה

פורסם

לא כדאי - הרדיו דיסק לא יפתח אותם כמו שצריך ואתה לא באמת תהנה מהם - מערכת בלי מגבר זאת מערכת פושרת מלאה פשרות כואבות, תסתפק ברמקולים 2WAY רגילים בדלתות וזהו

• תוכן חדש...