Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניר, במידה והמסלול ישר - חבל שהקליאו והג'י טי איי 6 בכלל יעלו למסלול :-P

תמיר, שקול טוב טוב את צעדיך...

אני אישית לא הייתי עובר מרכב בן שנה לרכבים בני 4 ומעלה. לא מסוגל...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כמה תיקונים.

מה זה טורבו של A4 ולא של A3?

ו... דווקא לגבי סכומי הכסף- אתה טועה ובגדול. יכול להיות שזכית ברכב ללא תקלות והוא שקט בנתיים, אך בבוא היום אתה תבין

למה נמצא הסמל של 4 העיגולים מקדימה.

.

סליחה , שוב פעם , טעות שלי , המנוע של ה FR הוא אותו מנוע של ה A4 שנת 1996-2001 . ככה נאמר לחבר שלי כשהוא רכש את האוטו שלו . אני לא יודע אם זה אותו מנוע שמותקן ב A3 . יכול להיות שזה כן .

מה התכוונת שאמרת 4 עיגולים מקדימה ? סליחה על הבורות שלי אבל לא הבנתי ..

ושוב , אני לא יורד על סיאט , בסך הכל , רכב נחמד ואלטרנטיבה טובה מאוד , אבל שוב , איכות הגימור של הרכב לא משהו, הקופרה של חבר שלי , כ6 חודשים על הכביש , ומרגישה בת 60 , מאוד רועשת ,הרבה צקצוקים , ה FR קצת פחות, לפי דעתי הרכב מאוד "קשה" , יש לו מתלים מאוד קשיחים, ובכלל חישוקים גדולים על רכב קטן , לא עושה טוב לגב .ותאמין שההתנהגות של הסיאט לא טובה מזו של האוודי.

ס"כ אתה משלם 140,000 ויותר כדי לקנות "כאילו" אוודי או פולקסווגן, אבל שוב כל אחד והטעם שלו , אם היה לי 140,000 ש"ח לא הייתי קונה סיאט איביזה חדשה. ואל תשכחו מה הפרסומת של סיאט , חיה רעה מבית טוב.. אל תשכחו מאיפה הסיאט באה.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם
ניר, במידה והמסלול ישר - חבל שהקליאו והג'י טי איי 6 בכלל יעלו למסלול :-P

תמיר, שקול טוב טוב את צעדיך...

אני אישית לא הייתי עובר מרכב בן שנה לרכבים בני 4 ומעלה. לא מסוגל...

מסלול ישר זה למכוניות עם מנוע ובלי הגה, מה זה שווה בכלל?!

:roll::-)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
המצב היחידי שבו הסיאט תגיע יותר מהר מהקליאו או מה- gti6 לסוף המסלול זה כשזורקים את כולן ממטוס.

אולי לזה התכוונת כשאמרת שאתה "תוקף מסלול" כל שבוע.:-P

אלא אם מדובר על לאון 2 על 4 מכויילת היטב (קויילאוברים), צמיגים מהשורה הראשונה, והעלאת הספק ל-220 ומעלה כ"ס-

פה אני כבר בספק! מאוד בספק.

סליחה , שוב פעם , טעות שלי , המנוע של ה FR הוא אותו מנוע של ה A4 שנת 1996-2001 . ככה נאמר לחבר שלי כשהוא רכש את האוטו שלו . אני לא יודע אם זה אותו מנוע שמותקן ב A3 . יכול להיות שזה כן . אותו מנוע 20VT המוכר והטוב, אתה מוזמן לבדוק.

מה התכוונת שאמרת 4 עיגולים מקדימה ? הסמל של אודי סליחה על הבורות שלי אבל לא הבנתי ..

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
מה התכוונת שאמרת 4 עיגולים מקדימה ? סליחה על הבורות שלי אבל לא הבנתי ..

תסתכל על הסימלון שלך...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
ושוב , אני לא יורד על סיאט , בסך הכל , רכב נחמד ואלטרנטיבה טובה מאוד , אבל שוב , איכות הגימור של הרכב לא משהו, הקופרה של חבר שלי , כ6 חודשים על הכביש , ומרגישה בת 60 , מאוד רועשת ,הרבה צקצוקים , ה FR קצת פחות, לפי דעתי הרכב מאוד "קשה" , יש לו מתלים מאוד קשיחים, ובכלל חישוקים גדולים על רכב קטן , לא עושה טוב לגב .ותאמין שההתנהגות של הסיאט לא טובה מזו של האוודי.

עם כל הכבוד אתה לא צודק!

אין הבדל באיכות החומרים בין ה FR לקופרה!

פורסם

הוא לא טען שיש הבדל באיכות החומרים בין הקופרה ל FR, הוא טען שבגלל שהקופרה יותר נוקשה החומרים מתיישנים פחות בכבוד,מקרקשים יותר ואיכות ההרכבה ניפגעת יחסית מהר.

• תוכן חדש...