Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז זהו , בתור אחד שתוקף מסלול 1 לחודש וגם זה בקושי אני מעדיף פרמטר של כח על פרמטר של התנהגות

אם יש לכם כאן עוד הצעות , תכתבו.

תודה מראש

אז אולי תחסוך ואז תשקיע עוד קצת ותעלה תהספק של האיביזה לאיזור250-300כ"ס?אתה תרגיש רכב שונה ואולי יחזור לך החשק עליו.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחרונה פורסמו 4 CTR ביד 2, אין אחד שדרש פחות מ-100 אלף (והיו 115-125).

במחיר שלה, זה לא קניה שווה. ב-100K ש"ח המתחרה בדרגה מעליה זו האימפרזה WRX, ובמבחנים היא ניצחה בכל פרמטר.

ב-76K ש"ח לא תמצא סיוויק גם אם תחכה שנתיים לירידת הערך שלה. הוא פשוט לא יירד...

סתם בשביל לסבר את האוזן:

קליאו ספורט קאפ מנצחת ("לוקחת" במילים פשוטות) סיוויק במיאוצים. מה לעשות שעל 200 ק"ג , תוספת של 27 כ"ס בסל"ד אסטרונומי לא תמיד מועיל.

לראייה יש לך את הסרטון הבא:

סביר להניח שקליאו ספורט תשתרך מאחורי ה-CTR, עקב תוספת המשקל, אבל לא הרבה כמו שאתה חושב. וכשהכח מגיע בסל"ד נח בהרבה, זה מקל על ביצוע העבודה.

פורסם

יצא לי לנהוג ב ctr יותר מפעם אחת. להגיד שהיא יותר חזקה מהקליאו זה פשוט לא נכון! אני מאמין שבגבוהות (מאוד) היא אכן לוקחת, אבל בשימוש יומיומי היא ממש לא מרגישה יותר חזק. מה שכן, יכולת הנשימה של המנוע מדהימה, והגיר הוא פשוט תענוג.

פורסם

מה לגבי הלאון טורבו באמת? חייבת להיות בין האופציות לדעתי.

השרשור הזה גרם לי לחשוב מה אני הייתי קונה במקום הFR והגעתי למסקנה שאתה הגעתה- אימפרזה טורבו או לאון טורבו כשהCTR היא אופציה נוספת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאון טורבו יכול להיות בחירה לא רעה בכלל.

אני רק צריך לשנות פיוז בראש שהרכב הבא שלי יכול להיות גם סיאט.

פשוט רציתי שינוי אחר לגמרי.

פורסם

לפי איך שאתה נשמע ה-GTI 6 לא בשבילך, אם אתה מחפש לחפור בקו ישר זה לא הרכב.

והוא ממש אבל ממש לא עגלה מתה, כמה כוח שהיה לך באיביזה , שים את שינהם על מסלול ותיראה איפה האיבזה ואיפה ה-GTI6 התנהגות כביש מופתית והנאה גדולה מאוד מסיבובים . אתה אולי יורד בכוח מביחנת סוסים אבל עולה בהמון דרגות מבחינת התנהגות, ההתנהגות הזוועתית של האיביזה לא מתקרבת ל-GTI6 , חוץ מהמנוע של הרכב אין בו לדעתי שום דבר מיוחד (באיבזה).

פורסם

מחירון CTR 2002 לפני 4 חודשים היה 96-100K. בדקתי, כי לא הצלחתי בהתחלה למצוא קליאו. דורשים על CTR לפחות 15K מעל.

להגיד ש-CTR תהיה יותר מהירה מקליאו זו שטות. קשה לי מאוד להאמין שגם בגבוהות CTR תהיה יותר מהירה. מי שנהג בקליאו, יודע שהרכב מאיץ מעולה מ-140 צפונה. ובאופן כללי להגיד ש-CTR יותר טובה גם לא נכון.

Veni Vidi Vici

פורסם

טיף נידל ככה טען אחרי שנהג ב2 המכוניות.

ואחרי שהוכיח שהיא מהירה יותר במסלול.

אני יסתכל על רנו קליאו MK2 גם כאופציה.

מעניין אותי כמה היא צפופה מאחורה , בתור אחד שיוצא לו להסיע יותר מבן אדם מספיק פעמים , אני זקוק לספסל האחורי.

פורסם

קליאו ספורט. כל האופציות האחרות לא רלוונטיות, נקודה. (CTR יקרה, GT יקרה לאחזקה. )

גם שכחתם את האיביזה דור קודם. אם הוא מחובבי הז'אנר, למה לא.

פורסם

איזה שטויות נאמרות פה חברים...

איפה הCTR ואיפה הקליאו בקו ישר...

בכל מצב,בכל מהירות,ובכל הילוך,הסיוויק תתנתק מהקליאו!!

אפילו שלסיוויק יש רצועת כוח צפונית מאוד!! אין מה להשוות בינהם.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לדעתי תישאר עם מה שיש ותנסה להשיג את המזומן בדרך אחרת.

ההפרש בין הרכב שלך לשאר הרכבים לא כזה גבוה, ופוטנציאל הצרות ברכב ספורטיבי יד 2 שאתה לא מכיר, הוא אינסופי.

גם אני חשבתי לרדת זמנית לרכב זול כי רציתי להשקיע את שווי הרכב במטרה מסויימת, אבל ירדתי מזה מהר מאוד כשראיתי שבעצם אין מה לקנות בסכום יותר נמוך , ושהשוק מלא ברכבים מחורבנים (לאו דווקא ספורטיביים) שיהיה כאב ראש אדיר לעבור אליהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איזה שטויות נאמרות פה חברים...

איפה הCTR ואיפה הקליאו בקו ישר...

בכל מצב,בכל מהירות,ובכל הילוך,הסיוויק תתנתק מהקליאו!!

אפילו שלסיוויק יש רצועת כוח צפונית מאוד!! אין מה להשוות בינהם.

אתה כותב מנסיון? כי אני כן! ויעיד על כך גם חברי- בעלים של ctr 2003, הסיוויק לא בורחת לקליאו לשום מקום!

• תוכן חדש...