Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעניין.

עם למשהו יש גישה לתחנת הלחמה בסיגנון. במחיר טוב. מוזמן לפנות בפרטי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תאמת. יש לי מלחם אקדח של הנקוק. 30W-130W.

ורק עם תהיה לי מציאה. אני יקנה אותו. 600 שקל אני לא יוציא. אני מחפש ב200-300 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניתן לרכוש אצל הבוכרי בשדרות הר-ציון בת"א תחנת הלחמה משומשת במחיר של עד 200 שקלים של חברת WELLER.

איזה כייף לי :)

פורסם

תחפש גם תחנה בשם METCAL MX יש לי את זה בעבודה, זה סופר מקצועי

כמו כן גם יש לנו HAKKO 850, 470, 928

כל אחד לשימושים אחרים,

את האמת גם ה 928 שיש לנו הינה מצויינת אז אין סיבה שלא תהיה מרוצה מ ה 936/937

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לMetcal בהחלט יש אחלה תחנות הלחמה, רק שקשה לי להמליץ עליהן לאדם פרטי כי הן אמינות בערך כמו סיטרואן BX עם מי ברז ונזילה מהבומבה המרכזית.

כרגע אני עובד עם מלחימה תותחית ומרוצה עד הגג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשעה טובה מרכשה תחמת הלחמה של חברת HAKKO דגם 936 עם 2 ראשים במחיר של 570 שקל (כמו בימים ההם).

מצורפת תמונה

תחנת הלחמה-2.jpg

פורסם

עידכון...

לאחר מספר שעות עבודה עם התחנה עליי לציין שהיא פשוט נוחה ומעולה לכול סוגי עבודות הלחמה כגון: רכיבים סטנדרטיים וגם רכיבים בטכנולוגית SMT וגם הלחמת גופי קירור.

• תוכן חדש...