Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Power Guard

NaderShado
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי במגבר MC4000M אופציה Power Guard:

Power guard is another patented McIntosh innovation. When an amplifier is overdriven, by a sudden music peak, for instance, it can "clip" and send a burst of damaging energy to your speakers. This is the most common cause of damage to the "tweeter" element of speakers. Power Guard, an optical-electronic circuit, prevents clipping by instinctively turning the volume down, and then back up, in as little as 1/1000 of a second. Hard clipping is avoided, and speakers are safe while ensuring maximum safe power output

הבעיה היא שאני עדיין שומע את המכה בשיר מסוים ואפילו בווליום נמוך, הסתכלתי על המד של העוצמה במגבר (המיועד לקומפוננט) והוא עובר את הרמה המקסימלית ומדליק מנורה אדומה.

איך שהבנתי שהמגבר צריך למנוע את זה ולהנמיך את העוצמה באלפית השניה .

וכמעט 80 אחוז מהשמיעה שלי המד מגיע לרמה המקסימלית, האם זה מפריע לרמקולים למרות שאני לא שומע מכות ברמקולים.

6894.jpg

פורסם

קראתי פעם הסבר אחר על ה POWER GUARD ומשום מה הוא מתחבר לי עם אופציה מסויימת ב MX406.

קשה לי להאמין שאתה דוחף את הבהמה הזאת לקליפינג. יכול להיות שאתה מקבל קליפינג מהרמקול עצמו, שלא מסוגל להתמודד עם כמות הכוח שיוצאת מהמגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ייתכן והוא לא מכוון כראוי. בדוק את רמת הגיין יחסית לרדיו. אולי גבוהה מידי.

וכאשר אתה מגביר את עוצמת הרדיו מתח הכניסה עולה על המכוון והאות מתעוות.

פורסם
ייתכן והוא לא מכוון כראוי. בדוק את רמת הגיין יחסית לרדיו. אולי גבוהה מידי.

וכאשר אתה מגביר את עוצמת הרדיו מתח הכניסה עולה על המכוון והאות מתעוות.

הוא לא מכוון בכלל, כי חסר שלט שמכוון אבל זה לא משנה! כל הגיינים על 0

• תוכן חדש...