Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש 4 ליד מחלף בר אילן ניצפתה השבוע טלבוט קבריולט שנת ייצור 83.

רכב נדיר מאד .

מעניין כמה כאלה נשארו????????

‏‏עותק של DSCF6291.jpg

‏‏עותק של DSCF6292.jpg

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שתי מכוניות בכפר סבא:

* סאאב 99, לוחית רגילה, נראית במצב טוב מאוד (למרות שהכתם על המדרכה יכול להתפרש כדליפת שמן..)

* רנו 9 מהצורה הישנה (עוד) יותר - עדיין לא אספנות, אבל לא נעים לראות מכונית די נדירה ובמצב חיצוני סביר, שעומדת כבר כמה שנים בלי אוויר ומקדישה את חייה האומללים לאיכסון ארגזים ושקיות. התמונה עוד באה אחרי גשם, בדרך כלל הרנו הזו גם מצופה באבק. כמה עשרות מטרים משם, דרך אגב, עומדת רנו 9 דור שני מטופחת ומבריקה לתפארת. בכלל, שמתי לב שכפר סבא עמוסה יחסית ברנו 9/11.

r.jpg

s.jpg

sss.jpg

פורסם

סוף סוף תפסתי את הגוש חלודה הג'ינג'י הזה!

סובארו האצ'בק שנת 80, מסתובבת בחיפה ומשמשת גנן כנראה (וגם את המחסן שלו).

ועל הדרך, כבר מלפני שנתיים הייתי יכול לכתוב את זה: בתוך עתלית, אחרי שחוצים את מסילת הרכבת וממשיכים קצת יש פורד קאפרי במצב מוזנח ביותר, רנו 4 שנות ה-80 בחניה סגורה יחסית וממה שאני זוכר נראת לא רע לשנה שלה ובפניה שמאלה מסתתרת לה איזה פיאט קופה ישנה (יש מצב 124\128?) מוזנחת וקשורה עם עוגן של ספינה לעמוד :shock:

20080119133233.jpg

20080119133244.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ועל הדרך, כבר מלפני שנתיים הייתי יכול לכתוב את זה: בתוך עתלית, אחרי שחוצים את מסילת הרכבת וממשיכים קצת יש פורד קאפרי במצב מוזנח ביותר,

הקפרי הזו מוכרת ולצערי לא למכירה, הבחור מבוגר מאוד ועקשן מאוד ולטענתו ישפץ אותה, יש לו עוד אחת בתוך המחסן.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

במהלך שיטוט באתר יד 2, שימו לב לתמונה הבאה, שלושה רכבים צהובים, פיאט 127? סיאט?

o1_1_1_34095_20080119160149.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
פיאט 126.

ואופיר, בנוגע לברנדה - זו לא השדרה שעמדה שם סובארו DL סוף שנות ה70?

לא, זה רחוב אחר במרכז העיר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
פיאט 126.

ואופיר, בנוגע לברנדה - זו לא השדרה שעמדה שם סובארו DL סוף שנות ה70?

לדעתי מדובר בפיאט 133...

color][color=#008000][color=Black][/color]

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מרצדס 200 שנת 79 (לפי עניות דעתי) טסט נגמר ב-2007 עומדת בקלנסואה.

זה נראה לי מרצדס 230 עם סמל 200.

בכל מקרה זה בודי W123.

נראה לי שכדאי לבדוק אם זה רכב גנוב דרך האתר של המשטרה.

דרך אגב זה מאוד מוזר לראות את האוטו הזה עומד כי בני דודינו מאוד אוהבים את הדגם הזה.

והאם האוטו על בלוקים ?(הוא מאוד גבוה יחסית לפרונט שלו)

118107.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בכביש 4 ליד מחלף בר אילן ניצפתה השבוע טלבוט קבריולט שנת ייצור 83.

רכב נדיר מאד .

מעניין כמה כאלה נשארו????????

רכב נוסף שאני עוקב אחריו לא מעט זמן, שיך לרופא מתה"ש הוא מחזיק אותו שנים, מסרב בעקשנות למכור (פעם ראשונה ביקשתי בשנת 99)

הרכב יבוא אישי עד כמה שאני יודע יחיד בארצנו.

פורסם

פריטים מעניינים שהתגלו במוסך בכפר הדרוזי מסעדה שברמת הגולן, מי מזהה?

תמונה1 023.jpg

תמונה1 024.jpg

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

בירושלים באיזור תלפיות צפון - לא איזור התעשייה, עומדת מתחת לבניין טריומפ TR 250 קבריולט בצבע בז' עם ריפודים אדומים נראית חיצונית ופנימית במצב מעולה, רק חבל שהבעלים לא סגר את הגג והיא מתחילה להתמלא באבק וחרא של יונים. בנוסף מתחת לאותו הבניין מרצדס e 230 עם שכבות אבק רציניות ביותר עליה - אז היה קשה לדעת אם יש חלודה.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
פריטים מעניינים שהתגלו במוסך בכפר הדרוזי מסעדה שברמת הגולן, מי מזהה?

הראשון - MACK R, ככה הוא ניקרא אם אינני טועה, והשני- נ.נ. חבל על שניהם, אבל אין מה לעשות איתם במצבם... אולי לחלקים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...