Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש HU שיהיה לו טיים קורקשיין וקרוס 2/3 way...

כמובן במחיר הנמוך ביותר שיכול להיות ודגמים שאפשר להשיג לא כמו ה9855

חיפשתי בתרדים ובסקר שכבר היה אבל בטוח שיש עוד דגמים שזולים יותר או סתם קיימים ;)

תודה מראש

פורסם

אז אולי עדיף לי לקנות כרגע HU טיפה יותר פשוט

וקרוס אקטיבי חיצוני ? יש לי אפשרות[

XETEC FACT F3 או TRU F1

מישהו מכיר אחד מהם ? פשוט ככה אני יקבל את הקרוס במחיר זול...

או שיש למישהו להציע יד2?

פורסם

השאלה היא לאן אתה רוצה להגיע, אני (כבר) לא מאמין בקנייה לצורך זמני כששדרוג ידוע מראש

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אז עדיף להשאר עם HU של MXI ?

או עם סט של רמקולים קואסולים של BOSS שבאחד שומעים יותר חזק ?

עדיף ככה אני קונה קרוס ב300 שקל אחד משניהם ובשלב שיהיה לי כסף לעלות רמה אני יעשה את זה

אבל תסתכל על הרכיבים שלי.

מישהו מכיר אחד הקרוסים האלו ?

פורסם

אני ממליץ לך לחפש מוצרים ביד שניה, י הרבה דברים במצב טוב ובמחירים מעולים

את הר"ד הזה אתה צריך להחליף בכל מקרה, הבעיה היא שר"ד טוב יחסית + קרוס, יעברו את ה- 1000 שקל (ואני אופטימי) וכבר עדיף לחסוך כסף ולקנות מראש את הרצוי ובכך לחסוך כאבי ראש מיותרים

אני קניתי ר"ד בינוני שדי יספק אותי עד שאני אגמור את הצבא, כך שהשדרוג רחוק ממני

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תיקח בחשבון דבר אחד - שברגע שאתה עובד עם קרוס חיצוני (כמוני למשל) אתה מאבד את היכולת לעשות טיימקורקשיין לכל ערוץ בנפרד משום שהסט שאתה מפצל בעזרת הקרוס החיצוני - נשלט רק ע"י אות נכנסת אחת ברוב המקרים.

לא שזה כזה נורא, אבל אתה צריך לקחת בחשבון איבוד של גמישות.

אני מציע לך כאן עוד הצעה שאני מציע הרבה לאחרונה.

אם יש לך HU סביר יחסית, במקום לשדרג HU - תקנה רוקפורד 3sixty גרסא 2 ואתה מקבל כאן במחיר של HU טוב, סופר דופר שדרוג של יכולות המערכת שלך.

אני מאוד מאמין במוצר הזה. למען הסר כל ספק וחשש - אני עובד בהייטק במקצועי ואין לי שום קשר שיווקי למוצר הזה ואני ממש לא ממליץ עליו ממטרות כלכליות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תיקח בחשבון דבר אחד - שברגע שאתה עובד עם קרוס חיצוני (כמוני למשל) אתה מאבד את היכולת לעשות טיימקורקשיין לכל ערוץ בנפרד משום שהסט שאתה מפצל בעזרת הקרוס החיצוני - נשלט רק ע"י אות נכנסת אחת ברוב המקרים.

לא שזה כזה נורא, אבל אתה צריך לקחת בחשבון איבוד של גמישות.

אני מציע לך כאן עוד הצעה שאני מציע הרבה לאחרונה.

אם יש לך HU סביר יחסית, במקום לשדרג HU - תקנה רוקפורד 3sixty גרסא 2 ואתה מקבל כאן במחיר של HU טוב, סופר דופר שדרוג של יכולות המערכת שלך.

אני מאוד מאמין במוצר הזה. למען הסר כל ספק וחשש - אני עובד בהייטק במקצועי ואין לי שום קשר שיווקי למוצר הזה ואני ממש לא ממליץ עליו ממטרות כלכליות.

נחמד רק חבל ש3sixty עולה 699$ :S

לא עשיתי בזה כלום..

כנראה שאני ילך על הF1-3 של TRU לבינתיים שיגביר אקטיבית k2p שאני עתיד לקנות השבוע

פורסם

המממ- זרקתי מבט באתר שלהם, כנראה שהיה להם איזה מבצע על המעבדים שלהם.

אני זוכר שזה עלה באמת 300 דולר, עכשיו זה 400.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...