Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום יש ברשותי פיג'ו 206 1.4 אוטומטית ואני ממש לא מרוצה מצריכת הדלק שלה בעיר.

אני מעוניין ברכב קטן וחסכוני בדלק בעיר. יש לי תקציב של כ-60,000 שקל.

שמתי עין על הסיריון והיאריס.

האם הסיריון באה רק באוטומטי?

ראיתי במפרט של היאריס שהגרסה של התיבה האוטומטית הרובוטית יותר חסכונית מהגיר הידני, זה הגיוני?

אם יש לכם המלצות על רכבים אחרים שאולי יוכלו להתאים לקריטריונים (חסכוני בדלק, קטן, עד 60,000 שקל) אודה לכם אם תרשמו כאן.

תודה מראש לכל העונים,

ארז.

פורסם

הונדה ג'אז ידנית 2002-2003 קטנה מבחוץ -ענקית בפנים וגם אנימה ,שימושית ומאוד חיסכונית.

גם האוטומטית חיסכונית למדי אבל היא מעל התקציב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה, אבל אני מחפש רכב שהוא לפחות משנת 2004 או 2005.

יאריס משנת 2004 לא תיכנס למסגרת התקציב הזה (אפשר אפילו עד 70,000)?

תודה,ארז.

פורסם

שמתי לב שקשה למצוא הונדה ג'אז ידנית ואפילו אוטומטיות בקושי יש.

זה כזה רכב טוב שאף אחד לא מוכר, או שפשוט אין כאלה הרבה בארץ?

עשיתי חיפושים בפורומים וקראתי שהסיריון עושה בעיר משהו כמו 1 ל- 10 עם מזגן, זה הגיוני?

בכל מקרה אני מעדיף רכב ידני, ולגבי היאריס, איזה שנתון יתאים לתקציב שלי שהוא בערך עד 70,000 שקל?

אני יודע שפונטו היא חסכונית מאוד, השאלה האם כדאי לקנות פיאט יד שנייה עם 40,000 קילומטר?

לא יודע למה, אבל כולם אומרים לא להתקרב לפיאט יד שנייה. לי דווקא נראה רכב טוב.

תודה מראש לכל העונים.

ארז.

פורסם
שמתי לב שקשה למצוא הונדה ג'אז ידנית ואפילו אוטומטיות בקושי יש.

זה כזה רכב טוב שאף אחד לא מוכר, או שפשוט אין כאלה הרבה בארץ?

עשיתי חיפושים בפורומים וקראתי שהסיריון עושה בעיר משהו כמו 1 ל- 10 עם מזגן, זה הגיוני?

בכל מקרה אני מעדיף רכב ידני, ולגבי היאריס, איזה שנתון יתאים לתקציב שלי שהוא בערך עד 70,000 שקל?

אני יודע שפונטו היא חסכונית מאוד, השאלה האם כדאי לקנות פיאט יד שנייה עם 40,000 קילומטר?

לא יודע למה, אבל כולם אומרים לא להתקרב לפיאט יד שנייה. לי דווקא נראה רכב טוב.

תודה מראש לכל העונים.

ארז.

יאריס תהווה תמורה מצויינת.

בתקציב של 70K ייכנס שנתון 2003.

הבעיה שקשה מאד למצוא יאריס יד-2.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...