Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפגשתי עם המוכר ויצא והוא מכר ילדות שלי ולכן הוא סיפר לי את ההיסטוריה של האוטו:

האוטו אצלו 4 שנים ויצא לו להחליפ המון חלקים באוטו לפני שנתיים טיפול של 3000 שקל

לפני 4 חודש קלאצ.

החליפ לו ראש מנוע החליף 4 צמיגים.

יש קצת נזילה של מים הוא אומר שצריך להחליף קרבורטור ובינתיים הוא ממלא מים כל שבוע.

היו עוד דברים אני לא זוכר את כולם. כרגע המנוע נשמע בסדר ולא יוצא עשן שחור מהאגזוז (אמרו לי לבדוק).

הוא טוען שהוא עושה 1:13 לפחות בזמן האחרון.

יש לו מערכת עם מגבר של MAGNET ועוד סאב וגם שני רמקולים של פיוניר שהכל עלה לו בערך 3000 אלף

ושאל אם אני רוצה להשאיר את זה בתמורה לאלפ ש"ח.

על האוטו הוא רוצה 6.5 בלי המערכת והמחירון הוא 7.8.

השאות שלי הם:

1. האם האוטו הוא תקלות סידרתי וגם לי הוא ימשיך עם בעיות רבות ? או שזה טוב שהוא החליפ כבר הרבה חלקים ?

2. אני אהיה יד 7 האם יהיה לי קשה למכור אותו בעוד שנה -שנתיים ?

סה"כ האוטו חיצוני נראה טוב ונראה מושקע ומסודר חיצוניץ ופנימית, כמו שזה נראה הוא לפחות דאג לאוטו.

מה אתם אומרים לפני שאני קונה את האוטו הראשון שלי .?

פורסם

יש לו מערכת עם מגבר של MAGNET ועוד סאב וגם שני רמקולים של פיוניר שהכל עלה לו בערך 3000 אלף

ושאל אם אני רוצה להשאיר את זה בתמורה לאלפ ש"ח.

נו באמת! :evil: אתה קונה אוטו או מערכת?! " יש לו נזילת מים שדורשת כל שבוע הוספה", "יד שביעית", "צריך להחליף קרבורטור"... אבל יש לו מערכת ורמקולים והוא נראה נקי.

בסופו של דבר, אתה הולך לדחוף קופסה עם משקל של 700 ק"ג אבל בדרך תוכל לשמוע מוזיקה.

הסכום שיש ברשותך לא נותן לך אפשרויות תמרון רבות וגם מסכן אותך בנפילה.

עצה שלי- תשכח ממוזיקה ( בעת חיפוש ) ומנקיון הרכב. חפש רכב ללא בעיות מכניות, תבדוק כל דבר, נוזל קירור ברדיאטור, עשן, פתח מילוי שמן, ויש עוד הרבה מאוד. ואחרי שתקנה, תוכל לשים שם מה שבא לך. אפילו מסכי DVD!

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

אישית לא הייתי נוגע במקל ברכב הזה, לא חסר אונו במצב הרבה הרבה יותר טוב.

לקחת? זאת כבר ההחלטה שלך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לפי מה שנראה הורידו ק"מ , זה ממש לא בעיה להוריד. במיוחד עם נתונים שהאוטו יד 6.

לא הייתי נוגע בו בתור אוטו ראשון , חפש לך אונו אחרת.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מצטרף לכולם, האוטו הזה גמור, אל תקנה.

כל מה שאמרת, מצביע על רכב מוזנח, גם אם הקילומטרז אמיתי.

אם כבר אונו, ממליץ בחום לרדת לשנתון 1994, זה בדיוק אותו רכב, אבל יותר קל לעבור איתו בדיקת זיהום אוויר בטסט.

וכן, ZVIR צודק, גירסת 1100 מוצלחת יותר, אבל מכוניות כאלו נמכרו לרוב עד שנת 1993, יש מעט מאוד ב 1994, וב 1995 ו 1996, אין בכלל.

• תוכן חדש...