Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מתחת למכסה השסתומים ובחלק העליון של ראש המנוע - בעד או נגד?

הנסיך.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

-טוב. אני עצלן מכדי להוריד ראש, אבל הצורך המיידי אומר לקנות אטם של מכסה שסתומים ולהחליפו מכיוון שהוא נוזל בכמה מקומות.

עכשיו עולה השאלה - ראיתי את התמונות של המנוע ב-106 של ישי כשהוריד את מכסה השסתומים, והכל שם היה מאוד מאוד נקי.

עכשיו אצלי - אם מתסכלים דרך פתח מילוי השמן זה נראה כאילו מישהו ציפה לי את הכל שם בגי'פה של תחתית של חבית מזות... הכל מלא שחור ולכלוך..

והשאלה שלי - במידה ואני מוריד את המכסה כדי להחליף אטם - האם יהיה שווה לנקות את כל המכלולים שיחשפו? (אני מניח שאלה יהיו מרימי השסתומים והקפיצים שלהם ואולי הדחיפים וכל מיני תעלות)

ואם שווה - איך לעשות את זה? סמרטוט? ספריי לניקוי קרב'? חומר ממיס? או אולי בכלל WD40?

האם זה ייתן איזה משהו חיובי או שזה סתם מיותר ועלול לפגוע? :roll:

רון.

-אגב, כמו שזה נראה עכשיו, זה יהיה הפרוייקט המצולם הראשון שלי... :) -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואפילו מאוד לא רצוי לעשות עבודה חלקית כלשהי. או שמנקים הכל או לא נוגעים בכלום. זאת תשובה שקיבלתי מכמה אנשים מנוסים ממני בעיניין. וזה הגיוני - ברגע שתתחיל להוריד את הליכלוך עם ספריי או חומר כלשהו הוא פשוט ירד למטה ויסתום את מעברי השמן במנוע, וזה ידרוש שיפוץ וניקוי יסודי.

אז אני מציע - תפתח, תחליף אטם ותיסגור בזהירות. זה הכל, תודה רבה... :roll:

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איך זה ברכב שלך , ב 106 כאשר פותחים את פקק מילוי השמן ומציצים פנימה אתה פשוט ראוה מעיין פחית שיושבת מעל לשסתומים , אשר מחורצת בצורה מסוימת שתתאים לפיזור השמן .

יתכן ואצלך אתה ראית את אותה פחית מסוימת , וגם ב 106 היא דרשה ניקוי קל .

העניין הוא שניתן לפרק אותה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרק את מכסה השסטומים הפחית שאתה רואה מיתפרקת בקלות לאחר פרוק הסתם

ונה היטב את הכל בחוץ רצוי גם לנקות נשם מנוע הוא מוקד להרבה צרות

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...