Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א כרגע מותקנים אצלי במקש האחורי:

זוג בלופאנקט 5.25

רשום עליהם 60וואט ו30 RMS

שווים משהו?, או שאפשר להניח אותם בצד.

פורסם

מגבר של פולס אודיו מדגם ba4400 שמוצהר 110 RMS לערוץ, המגבר עלה לי בתחנה המרכזית הישנה 550 והוא מקביל למגבר(גם בהספק גם ברכיבים ממש בהכל) 1:1 של חברה אמרקיאית שמתמחרת את המגבר סביב ה1100 בארצנו

הוא "מקביל" למגבר שיש לי כרגע,מחברה גרמנית,לא אמריקאית,בכל מקרה המגברים לא 1:1 ובטח ובטח לא בהספקים.

לא היתי ממליץ עליו.

אריק- איזה גודל סאב שמת מאחור ?... 10 ? 8 ?...אני חובב מוזיקה אלקטרונית מושבע ויש לא מעט באסים שאני אוהב להדגיש...

וחשבתי שרמקולים אובאליים 6/9 מאחור יתנו לי יותר מה5.25 שכבר יש להם מקום לכן חשבתי על חיתוך המגש ... מה אתה אומר?

תודה מראש [=

הסאב שלי הוא 12' , מותקן בתיבה אטומה קטנה.

אני כמוך מכור למוזיקה אלקטרונית,והסאב עושה עבודה מעולה.

ה 6X9 יתנו לך יותר מה5 ורבע,אבל אתה לא צריך יותר מ5 ורבע פשוטים מאחורה,למען האמת עדיף שלא יהיה כלום מאחור,תוותר על החיתוך מיותר לגמרי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שאלה שדיי קשורה אז אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש, איפה בדיוק החנות שאפשר להביא בה את הפולס אודיו ב550 ? בתחנה מרכזית ישנה בתל אביב בסוף על הכביש כזה ? יש לו מחירים טובים על עוד רכיבים ? תודה...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לבחור עם ההרץ, היה דיון על זה בפורום שקראתי אותו לא מזמן, היה טכנאי שבדק את שתי המגברים והוא בעצמו טען שההסספקים שלהם זהים, אני התרשמתי מהדיון שהיה שהמגברים זהים, אבל לא בטוח לחלוטין.

לבחור שמוכר בתחנה מרכזית ישנה קוראים ציון, הוא הציע לי בנוסף למגבר סאב קיקר סי 12+תיבה ומורל פולס, שניהם ב900 שקל.

פורסם
לבחור עם ההרץ, היה דיון על זה בפורום שקראתי אותו לא מזמן, היה טכנאי שבדק את שתי המגברים והוא בעצמו טען שההסספקים שלהם זהים, אני התרשמתי מהדיון שהיה שהמגברים זהים, אבל לא בטוח לחלוטין.

לבחור שמוכר בתחנה מרכזית ישנה קוראים ציון, הוא הציע לי בנוסף למגבר סאב קיקר סי 12+תיבה ומורל פולס, שניהם ב900 שקל.

מה בדיוק של מורל פולס? ...

פורסם

הוא יכול לטעון,הוא לא בדק רכיב רכיב ועד שלא יבדקו רכיב רכיב אין מה לדבר.

מעגל חשמלי הוא דבר עדין וכל דבר קטן יכול להשפיע עליו,גם איכות ההלחמות,ואת כל זה לא בדקו,פתחו את המגברים ראו שהם נראים אותו דבר וסגרו,על סמך זה אומרים שהם זהים,וידעתי את זה לפני שקניתי את המגבר,עדיף ללכת על בטוח.

DevilUser מורל זו חברה ,פולס זה הדגם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...