Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לקחתי היום אלפא 33 מנוע 1700 16V הזרקה שנת 94 יד שניה עם 95000 ממש התלהבתי מהאוטו אבל הבדיקה שינתה את דעתי לגמריי הבן אדם רוצה עליה 19000 שקל ואני צריך עזרה עם תוצאות הבדיקה הבדיקה נעשתה בקומפיוטסט ראשון באזור תעשייה הישן ברחוב משה בקר 19 להלן התוצאות?

1(מנוע, מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה)-לחץ דחיסה נמוך ולא זהה,בלאי פנימי גבוה,מנוע לפני שיפוץ,רעש מערכת תזמון ושסתומים,רעשים ונקישות פנימיים,נזילות שמן,סימני דליפה בין הראש לבלוק,סימני פתיחת מנוע,ניקוי ותיקון מערכת קירור\מערכת חימום פנימית,צינורות מים פגומים,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים,סיבובי מנוע לא יציבים,הזרקת דלק לקויה.

2(מערכת פליטה)-דליפה בחיבורי צינורות,מערת פליטה רועשת,ממיר קטליטי לא תקין.

3(סרן קדמי ומערכת היגוי)נזילת שמן במערכת הגה,חופש ונקישות במתלה

4(קפיצים)-בולמי זעזועים חלשים

5(שילדה)שאסי נקי

6(מערכת בלמים)צלחות שחוקות

7(העברת כוח)הפרדת מצד לקויה(בלאי),גומיות מגן לציריות פגומות,נזילות שמן מתיבת הילוכים,חריקות בשילוב הילוכים,רעש וחופש ממערכת הנעה.

השאלה שלי היא ככה האם הבדיקות האלה אמינות שאני נסעתי על הרכב הרכב נוסע חזק לא מעשן ולא ראיתי נזילות שמן הקילומטר אמיתי בדקתי במוסך מורשה האם כל הדברים האלה זה הגיוני ונורמאלי?

תודה רבה לכם על העזרה

פורסם

לחבר

רכב מהשנתון והסוג הנל בודקים אך ורק במוסך המתמחה ברכבים מסוג זה כגון מוסך "התילתן",כאשר במכון הבדיקה תקבל בדיקות אשר הקשר בינם לבין השרדות החלקים השונים ברכב מקרי בהחלט ,למעט בדיקת השילדה

יגאל

פורסם

יש כאן כיסוי תחת של המכון אבל הרכב מוזנח מאוד מבחינה מכנית.

מה היסטורית הטיפולים של הרכב? מתי פתחו מנוע? מתי החליפו רצועות טימינג?

קלאץ- זקוק להחלפה.

מנוע- היה מנוע, צריך שיפוץ או החלפה.

גיר- חורק , במקרה הטוב החלפה של הסינכורון של ההילוך השני במקרה הרע של כל ההילוכים.

מזגן - לא בדקו וכנראה שגם לא עובד.

הגה- נזילה מהמסרק המצריכה שיפוץ או החלפה.

אני לא ההיתי קונה את הרכב אפילו ב-8K ש"ח, עדיף להפסיד 400 ש"ח על בדיקה מאשר להשקיע כמה אלפים טובים במוסך.

אני מחזיק בבעלותי למעלה מ-15 שנה אלפאסוד 1500, כך שאלפא אני מכיר יותר מידי טוב.

עדיף לקנות רכב יותר מודרני כמו 306/106/ZX ,ניתן להשיג חלקים בקלות, התנהגות הכביש שלהם עולה בכמה דרגות על האלפא 33

מערכות הבלמים המזגן מערכת הקירור וההזרקה הרבה הרבה יותר טובות.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

מניסיון עם רכב כזה בעבר, עם תוצאות כאלה, תברח כל עוד נפשך בך.

תצטרך להשקיע עליו 19 נוספים בתקופה לא ארוכה, ורק אז תוכל להגיע למצב ראוי.

אלפא במצב כזה היא בור ללא תחתית, ובוודאי שלא שווה יותר מכמה אלפים בודדים.

• תוכן חדש...