Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגמים שראיתי בזאפ שנראו לי :

פאנסוניק CQC8305U - כניסת AUX

אלפיין 9870 - כניסת AUX

פיוניר 6900 - USB + AUX

קלריון 575 - USB + AUX

סוני CDXGT81UW - AUX + USB

אלפיין 9881RB - כניסת AUX

הצעות אחרות יתקבלו בשמחה,אני חייב כבר להחליט,זה משגע אותי.

התקציב הוא 1700 ללא חריגות,דגש על איכות סאוונד.

חובה במכשיר כניסת AUX או USB,אחד מהם או שניהם.

תודה רבה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה הולך על תקציב של 1700 ש"ח , אתה נמצא בדיוק לפני הטובים באמת , ואתה משלם על HU בינוני פלוס מחיר יקר .

אתה יכול לטעמי או לקנות את הפאנאסוניק 5401 , או להעפיל מדרגה ואז זה לקנות מחו"ל את הקלריון 775USB . הוא לא יעלה לך הרבה יותר מ1700 , אבל אף אחד מאלו לא מתקרב אליו ממטר לעניות דעתי

בברכה יהודה

פורסם

לפי איך שיהודה אומר , יש קלריון 775 ביד שניה שמעוניין לקבל 1600-1700 ש"ח שווה לבדוק .

באמת שאתה נגיעה מהמכשירים "השווים" יותר

לדעתי מאמץ מזומנים קטן ואתה יכול לרכוש רדיו דיסק שמצדיק את מחירו .

פורסם

בסופו של דבר,קניתי קלריון 776USB יד שניה,ב1500 עם אחריות לשנתיים ו8 חודשים,מחר הולך להתקין אותו. (:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עדכון,היום התקנתי אותו,הסאוונד נשמע עכשיו הרבה יותר טוב,והווליום של המערכת עלה(פריאווט 6V).

חיתוכים מהHU - סאב על 80,קומפוננט על 125.

באמת זה מכשיר די פשוט לקח לי 10 דקות ללמוד אותו,והוא נשמע מעולה.

למרבה הפלא הצלחתי לחבר את הפלאפון שלי אליו,הפלאפון בא עם כבל USB כדי לחבר אותו למחשב להעביר שירים,אז חיברתי לHU כדי לראות אם הוא יקלוט אותו,אז כן הוא קלט ועכשיו אני שומע מהפלאפון.

בקיצור אני מרוצה מאוד ממנו ושווה כל שקל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

על מה אתם מדברים בכלל , יש לך את ה פיוניר 880 של איתמר במחיר הזה ביד שניה :)

תחטוף לפני שהוא יתחרט על זה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אריק מברוק על הרכישה

אבל למה חתכת את הקומפוננט על 125 ולא 80:screwy:

נ.ב הלוואי שאני יכלתי ללמוד את המכשיר שלי ב10 ד'ק:-D

המכשיר חותך את זה אוטומטית :shock: הייתי בטוח זה בסדר,אני ירד עוד מעט לרכב כדי לכוון,הכיוון של הסאב בסדר? כי שמתי על 50HZ והוא לא נשמע לי כ"כ טוב כמו ב80.

וזה מכשיר די קל לתפעול,אבל הדבר היחידי שהיה לי קשה למצוא זה איך לשנות את הצבע של הרקע :-D

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...