Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור מחשב, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר 2000 ש"ח זה למחשב בלי סידירום, בלי מקלדת, בלי רמקולים, בלי עכבר, בלי מסך.

סידירום הרי כבר יש לך - אם תרצה צורב DVD, תכין עוד 250 שקל.

2000 שקלים זה מחיר בסדר גמור!

(בקשר להארדיסקים - אם תזרוק, זרוק לכיוון שלי :D).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים יש אחד של LG 17 אינץ ועוד אחד איטאצ'י 32 אינץ

מקלדות יש עכברים יש DVDROM יש ורמקולים 4 פלוס סאב יש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי דעתי תישאר עם הפנטיום 4, מחשב מצויין, חבל על הכסף.

אם אני עובד כבר 8 שנים על P-3 450MHz עם 384MB (אמור להיות 512 אבל אחד הכרטיסים התקלקל לי ומזהה רק חצי) בתור מחשב מרכזי ומריץ עליו פוטושופ 8.0 ו- Windows XP ואופיס 2003 אז כל אחד יכול.

אגב יש לי גם P-1 233MHz עם 128MB- מחשב מצויין אבל הכונן הקשיח קצת חונק אותי, בכל זאת רק 3GB, קצת בעיה.

פורסם

לא חכמה להריץ תוכנה סתם

החכמה זה שהיא תרוץ גם בפונקציות הכבדות שלה בצורה נורמלית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לי יש P4 1.7 עם 384MB של RAM. (128+256=384.

יש לי גם NVIDIA GEFORCE5200.

אם אני מסוגל לערוך ווידיאו, אין שום סיבה בעולם שלא תצליח לעבוד עם פוטושופ.

אולי המחשב שלך הוא מאלו שמגיעים מוכנים? הם תמיד נחותים יותר. בגלל זה אני בונה את שלי חלק-חלק והוא עובד יותר טוב מה DUAL CORE של אמא שלי.

פורסם

מתעלק.

יש לי מחשב פנטיום 3 598 עם 256 זיכרון.

היום חבר הביא לי מחשב יותר חדיש, עם זיכרון של 512 . הבעיה היא שהוא לא נדלק.

השאלות שלי:

א. האם הדיסק והזיכרון יכולים להתאים לשלי? (לדיסק יש חיבורים שונים מאשר שלי).

.ב האם זה שהוא לא נדלק יכול להיות כי אין לי כבל מתאים? אני יודע שהשאלה נראית מטומטמת, אבל יש בספק כח של החדש חיבורים לזכר ונקבה. כיום את שלי אני מדליק עם כבל נקבה. יכול להיות שאני חייב כבל זכר וזה לא נתון לבחירתי?

פורסם
לי יש P4 1.7 עם 384MB של RAM. (128+256=384.

יש לי גם NVIDIA GEFORCE5200.

אם אני מסוגל לערוך ווידיאו, אין שום סיבה בעולם שלא תצליח לעבוד עם פוטושופ.

אולי המחשב שלך הוא מאלו שמגיעים מוכנים? הם תמיד נחותים יותר. בגלל זה אני בונה את שלי חלק-חלק והוא עובד יותר טוב מה DUAL CORE של אמא שלי.

מה הקשר בין פוטושופ ועריכת וידאו?

אה ותבדוק טוב את ה-DC של אמא שלך כי אין סיכוי ששניהם במצב אופטימלי ושלך יותר טוב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הקשר הוא שעריכת וידיאו לוקחת יותר משאבים מהמחשב.

אני משער שהמחשב של אמא שלי לא במיטבו, אבל אני לא נוגע בו כחלק מהסכם שיש לנו בבית של "אני לא אחראי לזה, תאשימו מישהו אחר".

חוץ מזה המחשב שלה בא עם הכל בצורה אינטגרלית, ככה שהכרטיס וידיאו הוא חלק מלוח האם והמשאבים לא מתחלקים שם בצורה נורמלית והגיונית.

פורסם

אין שום בעיה לעבוד עם המחשב הזה על פוטושופ, אני ממש לא מבין על מה השרשור.

כמובן שצריך לדאוג למחשב נקי מכל מיני רוגלות, מסנג'רים מקפצים עם זיקוקים

וכל מיני תוכנות שהתקינה האחות הקטנה יחד עם וירוסים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תלוי איזו גירסה של פוטושופ

בגרסאות החדשות, אפילו אדובי ממליצים על לפחות 1 גיגה זיכרון.

פורסם
מתעלק.

יש לי מחשב פנטיום 3 598 עם 256 זיכרון.

היום חבר הביא לי מחשב יותר חדיש, עם זיכרון של 512 . הבעיה היא שהוא לא נדלק.

השאלות שלי:

א. האם הדיסק והזיכרון יכולים להתאים לשלי? (לדיסק יש חיבורים שונים מאשר שלי).

.ב האם זה שהוא לא נדלק יכול להיות כי אין לי כבל מתאים? אני יודע שהשאלה נראית מטומטמת, אבל יש בספק כח של החדש חיבורים לזכר ונקבה. כיום את שלי אני מדליק עם כבל נקבה. יכול להיות שאני חייב כבל זכר וזה לא נתון לבחירתי?

השאלה זה מה זה "יותר חדש".

בפנטיום 3 בד"כ הזיכרון הוא SDRAM, החדשים DDR או DDR2, המעבד הוא מסוג SLOT1 או סוקט 370, בחדשים כל מעבד והסוקט שלו, הדיסק בישן הוא IDE והחדש SATA וכ'.

בקיצור כנראה לא יתאים, חבל על הזמן.

מה שכן אתה יכול לנסות להחליף ספק כוח- זוהי הסיבה שהמחשב לא נדלק, ותקווה שהספק הישן לא שרף איתו בדרך גם את הלוח.

היום אתה יכול להשיג ספק ג'נרי פשוט 400W ב- 80 ש"ח, קניתי לשלי לפני שנתיים וחצי ואין בעיות.

פורסם

כמו שאמרת, הדיסק הישן הוא IDE, והחדש הוא SERIAL ATA, אכן הזיכרון הוא DDR .

לגבי הספק כח - החלפתו היא מסובכת? אני שואל כי ראיתי קבוצת חוטים עבה יוצאת ממנו - האם אני אמור להלחים אותם חוט חוט לחדש או שיש שם קונטקטור?

פורסם

SERIAL ATA? מוזר, לא שמעתי על חיבור כזה.

החלפת ספק פשוטה מאוד, אל תיבהל מהחוטים.

הצמת החוטים הגדולה מובילה לקונקטור שאתה צריך לנתק מלוח האם.

כל הקונקטורים האחרים הם של כונן קשיח, צורב, CDROM, כונן תקליטונים 1.44, ולמאווררי המארז.

אני מציע שאם אתה קונה חדש קודם כל תפרק את הישן, קח אותו איתך ותבקש ספק עם אותם חיבורים, זה בדיוק מה שאני עשיתי.

בחזרה שים לב שאתה מחבר את כל החומרה, שאח"כ אחרי שאתה מפעיל את המחשב לא תצטרך לפרק אותו שוב.

סה"כ מדובר בשקע-> תקע. שיב לב שאתה צריך אח"כ לפרק את הספק מהמארז, מדובר ב- 4 ברגי פיליפס.

לי היה ספק 300W, קניתי 400W והוא מאוד יציב.

בכל מקרה שאתה מתעסק עם זה שהמחשב יהיה מנותק מהחשמל! וכמובן לא לפתוח את הספק עצמו.

כשאתה מדליק את המחשב אין שום תגובה? הנורה לא נדלקת? ניסית להשתמש בכבל אחר או בשקע אחר בבית?

• תוכן חדש...