Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי היום את המערכת.

המערכת תותקן ביום ראשון ע"י מתקין מקצועי.

להלן הרכיבים:

המערכת: Panasonic cq-c8305u

קומפוננטים קדימה: Lanzar opti 5.1

רמקולים אחוריים: Infinity 9613i

מגבר: vibe 431 lanzar

מונובלוק: audio quart aq a889

סאב: kicker vs12ls5 מרובע

קבל: pyramid royal blue cap160 dbl

וכמובן 2 ערכות התקנה איכותיות.

דעתכם?

פורסם

כי בזמנו שמעתי את הסט ונורא לא נהנתי ממנו.. רציתי לתלוש את הטוויטר הזה מהמקום באותו רגע שהוא התחיל לנגן.

אבל תמיד יש אופציה של התקנה לקוייה...

מקווה שישמע טוב - תזמין אותי לשמוע כשתסיים.

תתחדש!

פורסם

אני מקווה שבמקרה ששמעת זאת הייתה התקנה לקויה.

אבל שוב, השמיעה המוסיקלית שלי היא מאוד גרועה, לכן יכול להיות שהוא באמת לא איכותי.

אבל שמעתי המלצות חמות מהבחור שהרכיב לי הרכיבים בסט.

ברגע שאני אתקין, אני אגיע למפגש האודיו הבא ואם תהיה שם אני בכיף אשמיע לך ואז תוכל לתת פסק דין סופי.

נאמר לי כי הכי איכותי זה 2 ערכות התקנה.אחת רגילה ואחת כפולה או משהו כזה.

פורסם

הלאנזר אופטי. הוא סט חביב. צועק. ומעוד מתכתי.

הוא מצויין. הוא מתאים לכל (סליחה) הערסים שמחפשים סט למוזיקה מזרחית. או לשחורה.

בהתכנה לא נכונה וכיוונים לא נכונים. הטיווטר שלו נשמע זוועת עולם. אבל. אפשר לרסן אותו. והוא ממש לא סט של 500 שקל.

בתור סט שמיועד להיות איכותי. אני לא הייתי הולך עליו.!

תעלה תמונות / דגמים של הערכות ההתקנה שקנית / המלצת

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה רמקולים אחוריים ? ולמה אתה חושב שאתה צריך קבל לסאב אחד ? אם יש בעיות חשמל ,עדיף שההתקנה תבצע את "שלושת הגדולים" כמו שצריך ואז לא צריך לזרוק כסף על קבל במקרה שלך .

כמו כן היות ואתה לא שומע את הזמר/להקה מאחורה , למה להוציא כסף על זה?

הפאנאסוניק שלך מאוד יקר יחסית כול המערכת שלך , הייתי מסתפק ב5401

בברכה יהודה

פורסם

רמקולים מאחורה מכיוון שיש לי כבר רמקולים ישנים ויש כבר חתכים.

בשביל לשים גם מאחורה קומפוננטים הייתי צריך תיבות.

אני מבין שעשיתי טעות עם הקומפוננטים של לאנזר?

קיבלתי עליו המלצות חמות מחבר וגם שמעתי אותו ברכב שלו.

קבל מכיוון שהמליצו לי לשים קבל.יכול להיות שעבדו עליי,אבל החלטתי לא להסתכן.

הפאנאסוניק יקר יחסית לשאר המערכת?

אתה בעצם מתכוון ששאר המערכת היא זולה?

הלכתי על רכיבים איכותיים, והמערכת עלתה לי לא קצת כסף.

גם קיבלתי את הפאנאסוניק במחיר טוב,והחלטתי שעדיף כבר להשקיע עוד קצת כסף ולקחת אותו מאשר משהו אחר נחות יותר.

אני אעלה מחר תמונות של הסט התקנה.

פורסם
בשעה טובה קניתי היום את המערכת.

המערכת תותקן ביום ראשון ע"י מתקין מקצועי.

להלן הרכיבים:

המערכת: Panasonic cq-c8305u

קומפוננטים קדימה: Lanzar opti 5.1

רמקולים אחוריים: Infinity 9613i

מגבר: vibe 431 lanzar

מונובלוק: audio quart aq a889

סאב: kicker vs12ls5 מרובע

קבל: pyramid royal blue cap160 dbl

וכמובן 2 ערכות התקנה איכותיות.

דעתכם?

יש לך אפשרות לשנות רכיבים ?

כי אם כן הייתי ממליץ לך לשנות כמעט את כל הרכיבים, אלא אם קיבלת מחיר ריצפה בצורה משמעותית ואז סבבה,

פורסם

חבל,

אתה נכנסת לפורום ולא נעזרת בכמות הידע האדירה שיש פה בשביל לענות לעצמך על כמה שאלות בסיסיות.

1. 95 אחוז (למען האמת 99 אחוז) שהקבל מיותר - תריץ חיפוש ותראה בעצמך מתי צריך להשתמש בו. סתם שופוני.

2. הסט הקדמי שלך - עד היום לא יצא לי לשמוע טוויטר אחד נורמלי של לאנזר. המגברים שלהם בהחלט חביבים ועושים עבודה נהדרת ביחס למחיר שלהם, אפילו יש להם קורסים אקטיביים ששווים את ההשקעה וסאבים גם סבירים ביותר - אבל הטוויטרים שלהם זוועתיים.

3. לגבי המגבר - לא יודע לא מכיר.

4. לגבי הסאב - סאב מרובע הוא לרוב סאב חזק מאוד ושטלתן מאוד ולצערי גם איטי מאוד, מה שטוב כאן זה שהחוזק של הסאב אולי יצליך לעזור ולרסן קצת את הסט הקדמי הצעקני שלך ובמקרה הזה זאת התאמה טובה.

טיפים - עם כל הצער של איבוד פירוט מהטוויטר - תתקין אותו OFF AXIS עצבני - שלא ינגן לך לפרצוף, אולי תצליח בצורה כזאת לקבל ממנו תוצאה טובה - אבל שלא ינגן גם ישירות לשמשה כי הפיזור הזה גורם לטוויטרים לעיתים להיות עוד יותר חדים.

תנסה להתקין אותם אחד כלפי השני עם נטיה קלה לכוון השמשה הקדמית.

לא מדובר פה במוצר איכותי בכל מקרה לכן לא הייתי מנסה להוציא ממנו פירוט ע"י כיוון ישיר לאזניים.

5. תדאג מהמתקין לכוון את העוצמות בין הסאב לסט הקדמי ככה שהסאב לא ישתלט לך על כל הרכב אלא אם כן הדבר היחיד שאתה מחפש זה להרעיד שכונות ולגרום לדייטים שלך להקיא בתוך הרכב אחרי יציאה עם הרבה אלכוהול.

אני חושב שמה שאנחנו חושבים על המערכת הזאת די ברור - אבל זה לא שאין כאן פוטנציאל, אפשר לעשות כאן כמה דברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכל מקרה המערכת הותקנה היום.

ניסיתי לדלות כמה שיותר מידע מהפורום, אבל העניין קשה ביותר מכיוון שכל אחד ממליץ על רכיבים אחרים.

לצערי אין לי ידע רחב מידי במערכות וגם שמיעה מוסיקלית לא משהו בכלל.

אם הייתי לוקח את הרכיבים הכי טובים בשוק הייתי מגיע למערכת של 15K לפחות.

לקחתי את כל הסט,במחיר של ייבואן ב 6.5K. מבדיקה בזאפ כל הסט הזה היה ליוצא לי כ8.5K.

יותר יקר מזה כבר לא יכלתי להרשות לעצמי.

המתקין, שיש לו אוזן מעולה, באמת כמו שייעצתם כיוון את הסאב לעוצמה מאוד נמוכה כדי שלא ישתלט,לטעמי אפילו נמוכה מידי.

ההתקנה התבצעה שעות רבות מאוד, מכיוון שהיה צורך לעשות בנייה של פלטת עץ עבור המגברים והקבל מכיוון שלא ניתן לחבר אותם למושב האחורי בסובארו מכיוון שאין שם פלטה.

פורסם

אם אתה מרוצה כמה שאתה אין לך אוזן מוסיקלית(לטענתך) וכו', אז מה אכפת לך ? גם הבאת מחיר זול(שוב) לטענתך.

המערכת הותקנה? שומע את המוזיקה שלך? תהנה ותתחדש.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...