Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לסבול (ועל הדרך לבדוק את האורך רוח שלי :-P), והחלטתי לרכוש נגן מוסיקה (MP3) על מנת לשמוע מוסיקה בזמן ריצה.

יש לי כמה דרישות מהנגן:

1. שיהיה קטן (לא נוח לרוץ עם משהו בגודל של פלאפון) וקל משקל. רצוי גם שיהיה בעל צורה מתאימה, ושפצורים שונים לתלייה על הצוואר, חגורה וכדומה יתקבלו בברכה. כמו כן שהכפתורים יהיו נגישים, ולא תהייה בעיה להעביר שיר בזמן ריצה.

2. שהאוזניות שלו "יתלבשו" טוב על האוזניים, ושלא יפלו בזמן הריצה (אישית אני לא ממש מסתדר עם אוזניות שמנסות להכיר את האוזניים שלי לעומק, ככה שאם יש פתרון אחר זה יהיה טוב)

3. לא יודע אם זה קיים בנגנים החדשים, אבל שלא "יקפוץ" בזמן הריצה, כלומר ינגן מוסיקה כמו שצריך גם בזמן שהוא מטלטל באוויר. ושכמובן יהיה עמיד בפני זעזועים.

4. מבחינת הזכרון.. אני חושב שכ40 שירים זה יהיה בהחלט מספיק בשבילי (מה גם שאפשר למחוק ולשים חדשים), כלומר 256 MB יספק אותי.

אין לי צורך בנגנים שמציגים תמונות, קולטים רדיו, מכינים קפה ומודדים את קצב חילוף החומרים. לשמוע שירים וזהו.

אם יש למישהו המלצות על נגנים איכותיים שעונים על הדרישות, ומחירם זול יחסית (מכיוון שהפעם זה הולך מכספי :-( אני צריך נגן זול כמה שאפשר).

תודה.

פורסם
שלום, לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לסבול (ועל הדרך לבדוק את האורך רוח שלי :-P), והחלטתי לרכוש נגן מוסיקה (MP3) על מנת לשמוע מוסיקה בזמן ריצה.

יש לי כמה דרישות מהנגן:

1. שיהיה קטן (לא נוח לרוץ עם משהו בגודל של פלאפון) וקל משקל. רצוי גם שיהיה בעל צורה מתאימה, ושפצורים שונים לתלייה על הצוואר, חגורה וכדומה יתקבלו בברכה. כמו כן שהכפתורים יהיו נגישים, ולא תהייה בעיה להעביר שיר בזמן ריצה.

2. שהאוזניות שלו "יתלבשו" טוב על האוזניים, ושלא יפלו בזמן הריצה (אישית אני לא ממש מסתדר עם אוזניות שמנסות להכיר את האוזניים שלי לעומק, ככה שאם יש פתרון אחר זה יהיה טוב)

3. לא יודע אם זה קיים בנגנים החדשים, אבל שלא "יקפוץ" בזמן הריצה, כלומר ינגן מוסיקה כמו שצריך גם בזמן שהוא מטלטל באוויר. ושכמובן יהיה עמיד בפני זעזועים.

4. מבחינת הזכרון.. אני חושב שכ40 שירים זה יהיה בהחלט מספיק בשבילי (מה גם שאפשר למחוק ולשים חדשים), כלומר 256 MB יספק אותי.

אין לי צורך בנגנים שמציגים תמונות, קולטים רדיו, מכינים קפה ומודדים את קצב חילוף החומרים. לשמוע שירים וזהו.

אם יש למישהו המלצות על נגנים איכותיים שעונים על הדרישות, ומחירם זול יחסית (מכיוון שהפעם זה הולך מכספי :-( אני צריך נגן זול כמה שאפשר).

תודה.

אייפוד shuffle, או אם אתה מאותגר תקציבית ואיכות סאונד לא היה אחת מהדרישות שציינת - חיקויים. יש דוכן בסינמה סיטי שמוכר נגן דומה במחיר לא גבוה.

פורסם

תודה על ההצעה. הנגן די מתאים לדרישות שלי לפי מה שראיתי (חוץ מהאוזניות, שנראות לי לא ממש נוחות לריצה).

מה שכן הוא עולה בערך כפול ממה שאני מתכנן להשקיע :shock:

וטוב שהזכרת, איכות הסאונד זאת גם תכונה חשובה בשבילי (רעשים שונים אני שומע גם בלי נגן :-)).

פורסם

תקנה מדבקה.

האייפודים יקרים בארץ, אוי כמה שהם יקרים!! אם זכרוני אינו מטעה ישראל היא המדינה ה6 היקרה ביותר באייפודים.(לפי איזשהו מאמר)

איכות הסאונד- הכל אותו הדבר, מסיון. יש לי 3 נגנים.

אבל אל תקנה את ההכי זול.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הנגנים הפשוטים של סאנדיסק.. פירמה ידועה אך המוצרים שלה אינם יקרים בהרבה מנגני המדבקה ומספקים את כל מה שאתה דורש.

אני עדיין משתמש בנגן 512MB שלהם שקניתי לפני 3 שנים (עלה כ 600 ש"ח בזמנו).. עובד מצויין. היום הדגמים החדישים הרבה יותר עולים רבע מזה.

בנוגע לאוזניות, אל תצפה להרבה. האוזניות שהגיעו עם הנגן הזה היו סבירות אך אוזניות טובות עולות הרבה יותר מהנגן. לכל האוזניות הפשוטות (גם כאלה ב 100 ש"ח נכנסות בקלות להגדרה זו) יש גם נטייה לההרס די מהר כי החיבורים עדינים מאוד, במיוחד כאשר משתמשים בהן לפעילות ספורטיבית.

פורסם

sandisk

2 GIGA

מגיע עם נרתיק ורצועת גומי להצמדה על על הזרוע כך שאתה לא מתעסק איתו ומגיע עם אוזניות מספיקות

רץ איתו כבר מעל חצי שנה, עבר התעללות בטיול בחו"ל

http://zap.co.il/model.asp?model_id=372567

היו לי את כל השטויות האלו IPOD ARCHOS וכו'

מכשיר זול שלא דורש תוכנה להעברת שירים בטרייה AAA

ועולה בערך 170-200

פורסם

לקנות אייפוד זה להצטרף לכת של עדר כבשים תועות ומרוששות.

גם לקריאטיב יש נגנים קטנים ונוחים - למשל, ZEN (דגם מיושן)

בגודל של רבע פלאפון, עם איכות צליל מעולה.

וכמו שכתבו - גם החיקוי הנפוץ ל-IPOD SHUFFLE מספק בהחלט את הסחורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על ההמלצות, בינתיים התקציב שלי עומד על 300 ש"ח (דמי חנוכה :-P), אם יש למישהו המלצות נוספות הוא מוזמן לשתף.

בינתיים, מצאתי כמה נגנים שאולי יתאימו

1. http://zap.co.il/model.asp?model_id=577571

2. http://zap.co.il/model.asp?model_id=38388

3. http://zap.co.il/model.asp?model_id=372567 (או גרסה דומה אבל בנפח של 1 GB)

אם יש למישהו נסיון (בנוסף למה שנאמר) עם אחד המכשירים, אני אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

אני מתכנן לקנות את ה-Express בנפח 2GB, הוא באמת מעולה, אולם המנשק לא הכי נוח - לא רלוונטי לדעתי ושווה את ה-230 ש"ח.

כמובן שכדאי להחליף את האוזניות במשהו יותר איכותי (שיעלה גם בערך כ-200 ש"ח), אומרים שהאוזניות הרגילות לא נוחות (שלא נדבר על איכות סאונד לא הכי טובה).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הייתי ממליץ בחום על הקריאטיב. קניתי ZEN לפני 4 שנים בארה"ב והבחור עובד ללא תקלות, איכות סאונד טובה מזו של האייפוד, הסוללה הרבה יותר איכותית ומחזיקה זמן רב יותר, והוא עלה כ-150 דולר פחות ממקבילו של חברת אפל.אם בכל זאת תבחר בSANDISK שמור מרחק מהדגם האחרון, מתוך שישה מכשירים שנקנו ע"י חברים מהמכללה, 4 הפסיקו לעבוד בתוך תקופה של חודש (!), ועד היום מחכים להחזר כספי או מוצר אחר.נ.ב. קח מכשיר שהזכרון בו הוא פלאש

• תוכן חדש...