Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 07 עם מכה מקדימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זקוקה לעצתכם- אני מחפשת לקנות רכב קטן וחסכוני לנסיעות עירוניות (ירושלים)

הציעו לי סיריון 07 יד1 אוטומט 1300 עם מכה רצינית מקדימה בפח.

המחירון הוא 75K ומציעים אותה ב41K פלוס תיקון של 7K- 8K.

שווה להתעסק עם זה או לברוח?

פורסם

את צריכה לבדוק כמה רצינית המכה.

קחי את האוטו לפחח רציני או תביאי פחח אל האוטו כדי שיעריך את חומרת הפגיעה.

ההימור שלי הוא שיש לרכב פגיעה שמוגדרת כ"פגיעת שילדה", בעיקר בגלל מבנה הסיריון בה הגלגלים ממוקמים בקצוות הרכב. סיכוי גבוה שבית הבולם הקדמי זז ממקומו ובמצב כזה לא הייתי נוגע ברכב.

תבדקי גם אם כריות האויר נפתחו ואם נראה לך שלא, תבדקי לפני התנעת האוטו אם נורית כרית האויר נדלקת ולאחר מכן נכבית (כך זה אמור להיות). אם אין נורית דולקת בכלל תתרחקי מהאוטו, אם היא נדלקת קבוע ולא נכבית גם תתרחקי מהאוטו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי הערכה שלי יש כאן פגיעה מאוד מהותית ברמה של משמעות גבוהה, הראיה לכך היא המחיר המגוחך שמוצע לך.

ההורדה העצומה במחיר, נובעת כנראה מפגיעה בקצה השילדה(אולי גם בשילדה עצמה).

אני חושב שלא כדי לך להכניס את ראשך הבריא למכונית החולה הזאת.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

המחיר מפתה, אבל כמו שכבר אמרו,

רוב הסיכויים שיש פגיעת שלדה שגרמה לירידת ערך לא קטנה,

ותהיי בטוחה שהם לא יפסידו עלייך.

לטעמי, יש אופציות לא רעות בכלל ב-40K,

גם אם הן ישנות יותר, זה עדיף על פגיעת שלדה,

שאת לא יודעת מי תיקן, איך תיקן, באילו חלפים,

ואיפה חיפפו.

(שלא לדבר על ירידת הערך והקושי בסחירות,

לא חסרות כאלה בשוק - ליסינג, השכרה).

פורסם
שלום לכולם

זקוקה לעצתכם- אני מחפשת לקנות רכב קטן וחסכוני לנסיעות עירוניות (ירושלים)

הציעו לי סיריון 07 יד1 אוטומט 1300 עם מכה רצינית מקדימה בפח.

המחירון הוא 75K ומציעים אותה ב41K פלוס תיקון של 7K- 8K.

שווה להתעסק עם זה או לברוח?

אם התיקון הוא 7K-8K ש''ח אז למה הוא לא הוריד את מחיר התיקון מהמחירון?

זה דיי מחשיד שהוא הוריד כמעט 50% מערך הרכב.

שלומי.

פורסם

שלום

את שואלת על רכישת רכב מסוחר מורשה מטעם חברת הביטוח

עקב תקנות מחמירות אשר הוטלו על חברות הביטוח ועל הסוחרים בהמצאת מסמכי תיקון ממוסכים מורשים מטעם משרד התחבורה

הציעו לך רכב סחיר מאוד ב55% ממחיר מחירון ,תיקון כולל חלפים משומשים בתור כלל אצבע עומד על 15000 מינימום ללא כריות אויר

בעיות:

1 מחיר הרכב יעמוד לאחר תיקון "נורמלי" בין 56K ל60K כלומר קנית רכב עם הנחה של עד 20%

2 הרכב הוגדר כ"אובדן להלכה" על ידי חברות הביטוח ,בבואך לבטח את הרכב יהיה סיכוי שתתקלי בסירוב מטעם המבטחת ,לביטוח מקיף

3 מפתחות חילופיים (יקר מאוד)

4 מכיון שאת איכות התיקון לעולם לא תוכלי לדעת וכל תקלה תחייב אותך לרוץ לחברה ,וכל זאת כאשר מסגרת האחריות מוטלת בספק

5 מכירת רכב בעל "עבר" כזה תחייב הפחתה במחיר של 30 עד 50 אחוז ממחיר מחירון הרכב ,ללא קשר לרמת הביקוש

לדעתי הצנועה , גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה מקצועית העסקה כושלת,ואינך מודעת לכל הפרטים

יגאל

• תוכן חדש...