Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום ניקיתי את משענת היד ברכב (יונדאי טוסון) עם החומר STP TUFF STUFF. הריפוד של המשענת הוא בצבע בהיר, כמו של המושבים. עשיתי כאמור בהוראות, ריססתי על המשענת את החומר, חיכיתי כ20-30 שניות, ואז שפשפתי באמצעות מטלית רכה. היום בערב, לאחר שעברו כמה שעות מאז שניקיתי את המשענת, שמתי לב כי אומנם המשענת נקייה, אך נשארו סימנים מסביב למקום שבו ריססתי את החומר...

יש לציין כי לפני מספר שבועות השתמשתי בחומר כדי להסיר לכלוך מהמושב, והחומר עבד מצויין בלי להשאיר שום סימן...

יש למישהו עיצות מה לעשות, איך להסיר את הסימנים? (וגם אולי השערות למה זה קרה, במה שגיתי? :-P )

*מצורפת תמונה של המשענת והסימנים.

תודה.

111 002.jpg

111 003.jpg

פורסם

הסרתי דווקא את הלכלוך כמו שצריך, וניגבתי ביסודיות, ולא רואים את הלכלוך שהיה (הלכלוך היה סימנים לבנים של סיד או אבק או משהו בסגנון)...

כמו כן, אחרי שראיתי את הסימנים ניסיתי לעבור עם החומר שוב, אבל זה לא עזר (יכול להיות שאפילו הוסיף כמה סימנים :-()..

פורסם

ידידי היקר, אלה כנראה סימני מים.

פעל לפי הצעתי !

טבול מטלית נקייה במים מזוקקים בלבד ותרטיב את כול הידית בעזרת המטלית ,לאחר מספר שניות תשאב את המים היטב בעזרת שואב אבק עבור על התהליך לפחות פעמים.

הצלחה מובטחת

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מכיר את התופעה הזו, היא היתה גם אצלי בשטיח , הבעיה היא שהכתם לכאורה זה הבד הנקי והמיסביב זה הלכלוך, אם תשים לב שאיפה שרססת זה נקי יותר ומיסביב זה כהה יותר, (ככה זה היה אצלי אז ניקיתי כבר את כל השטיח וזה יצא כמו חדש)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה על התשובות, מה שכן אני בהתלבטות בין 2 השיטות. האחת היא לעבור על המשטח עם מטלית לחה, והשניה היא לעבור על כל המשטח עם החומר שוב (אולי פשוט קודם אנסה לעבור עם החומר שוב, ואז עם מטלית לחה במקרה ולא ילך).

יש למישהו עוד הצעות?

תודה.

פורסם

ההצעות שקיבלת הן טובות מאוד בסופו של דבר הסימנים זה בעצם לכלוך שלא הוצאת עד הסוף

תשתדל להרטיב את המשענת היטב ואם אתה משתמש בשואב אבק אז לאחר מכן תעבור הרבה עם מטליות נקיות לספוג את המים כמה שיותר

ואם נזל לך הרבה מים על הריפוד ברכב או על השטיחים תשתדל לאוורר את הרכב שלא יסריח לך

פורסם

גדי

כתמים כאלה על בד (בדכ על בד ריפוד, שמתחתיו יש ספוג) הם באמת בד"כ כתמי מים.

אם אתה מחליט ללכת על ההמלצה של מרק, חשוב שתשתמש במטלית נקייה ובמיים מזוקקים - כי הרבה פעמים זה מים עם משקעים למיניהם שעושים את הצרות.

פעם מכר שלי השתמש במייבש שיער לייבש - זה גם לא טוב כי המים מתאדים מהר והמשקעים של הסידן וכל השאר - שישירו לך כתמים אחכ, נשארים.

שואב אבק הוא טוב רק אם יש לך שואב אבק חזק, כי למיטב היכרותי, שואב חלש לא יצליח לעשות את זה טוב.

בכל מקרה - אני עם מרק - לדעתי אלה כתמי מים.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...