Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצטער על ריבוי השאלות שלי בזמן האחרון, אך זה רכב ראשון שלי ואני מאוד סקרן ודואג לו

מדובר על פולו 1.6 מודל 2000

1. האוטו נקנה לפני חודשיים ומייד לאחר קנייתו אבא שלי החליף צלחת+רפידות מקדימה, כך שאני לא יודע אם התופעה הייתה עוד לפני ההחלפה או קרתה בגללה, אך בזמן בלימה האוטו חורק, ובזמן גשם זה כ"כ חזק שזה בלתי נסבל (יש לציין שכל ארבעת הצמיגים חדשים, לחץ אוויר תקין ובוצע איזון גלגלים וכיוון פרונט, אם זה משנה). כמו כן אין בעיות מיוחדות בבלימה עצמה.

2. מפלס שמן המנוע, כמו גם מפלס נוזל הקירור נמצא מעל פס המקס'. האם זה בסדר או שצריך להוריד ? ואיך מורידים ?

תודה רבה מראש

פורסם

כניראה ששמו רפידות מאיכות לא טובה.

רצוי רפידות מקוריות או משהו אחר אבל איכותי כמו אמסה או לוקס.

אם הרפידות חדשות אז רק בהתחלה הם טיםה יחרקו ואחר כך זה יסתדר אבל אם זה ממש חזק החריקה אז הרפידות מאיכות ירודה.

פורסם
כניראה ששמו רפידות מאיכות לא טובה.

רצוי רפידות מקוריות או משהו אחר אבל איכותי כמו אמסה או לוקס.

אם הרפידות חדשות אז רק בהתחלה הם טיםה יחרקו ואחר כך זה יסתדר אבל אם זה ממש חזק החריקה אז הרפידות מאיכות ירודה.

ואם במוסך שהחליפו לי בו את הרפידות אומרים שזה נורמלי ? (:\)

ללכת למוסך אחר ?

ועד כמה זה קריטי ? (מעבר לרעש עצמו)

פורסם

אם הרכב בולם טוב אז אין מה לעשות תיסבול את הרעש הזה.

תישאל את המוסך שביצע את ההחלפה איזה רפידות שמו לך של איזה פירמה.

ואם יש לך ג'אנטים מגנזיום אז תיראה שכל כמה ימים יהיה לך עליהם פיח שחור ומעצבן.

אהה ותשתדל ב500 קילומטרים האלה ליבלום חלש ובעדינות אם אפשר ככה הרפידות יתפסו את הצורה כמו שצריך.

פורסם

כולם התעלמו מהשאלה היותר קריטית - עודף שמן במנוע עשוי לגרום לבעיות לחץ ולנזקים למנוע.

אם להגזים עדיף חוסר על עודף!!

במקרה של עודף שמן מנוע רצוי בהקדם המירבי לרוקן מעט שמן החוצה.

אני מדגיש - עודף שמן יפגע לך במנוע, זה לא "לא נורא" - זה גרוע מאוד.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם
כולם התעלמו מהשאלה היותר קריטית - עודף שמן במנוע עשוי לגרום לבעיות לחץ ולנזקים למנוע.

אם להגזים עדיף חוסר על עודף!!

במקרה של עודף שמן מנוע רצוי בהקדם המירבי לרוקן מעט שמן החוצה.

אני מדגיש - עודף שמן יפגע לך במנוע, זה לא "לא נורא" - זה גרוע מאוד.

אתה בטוח ?

כי שאלתי איזה מוסכניק והוא אמר שזה בסדר, אם אני אלך למוסך ואבקש להוריד קצת הם יורידו ?

ומה לגבי נוזל הקירור ? (יש לציין שמדובר במיכל הלבן של עודפי נוזל הקירור)

פורסם

מקפיצים רק לאחר חוסר מענה במשך 24 שעות (קרא את חוקי הפורום).

א. שמן מנוע: עודף שמן לא גדול (100-200 ml) הוא לא אסון.

ב. נוזל קירור: גם פה, עודף מזערי הוא לא אסון.

אבל: שים לב לבדוק את 2 סוגי הנוזלים כאשר האוטו קר ומפולס (עומד ישר כן?)

יש סיבה מדוע נקבעו ערכי מקס' ומיני' לנוזלים, ואם החריגה מהם היא רבה (בא נאמר, חצי ליטר ומעלה) אז דרוש לתקן זאת.

אתן שוב את עצתי : תשיג מזרק 50 CC, וצינורית קטנה (קח חוט טלפון, תוציא ממנו את החוטים וקיבלת אחלה צינורית גמישה), בדוק מפלסים כנדרש ושאב כמה שצריך על מנת להביא את הנוזלים לגובה תקין. (למען הסר ספק, 2 צינוריות שונות לשמן ולמים).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...