Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כלום אני חדש כאן ואני מבקש עזרה על קניה של STI

מודל 2004

יד 2

53000 קילומטר

עשיתי לו בדיקה בת"א בקומפיוטסט לפני קניה

והתוצאות הם: נזילת שמן התחלה זאת אומרת שעוד לא הגיע לריצפה

איזון גלגלים

רפידות ברקסים קדמיים

צינורות פגומים\נזילת מים רדיאטור

מערכת תיזמון (החלפת חגורות\רצועות שרשרת תיזמון)

מצמד בלאי יתר

ואחרון הספק ממוצע מקורי של הרכב 265 מומנט מנוע 35 - אחרי הבדיקה 196 מומנט 23.9

עכשיו נסעתי על הרכב והוא נוסע יפה מאוד בלי דברים חשודים כלל בקשר להספק הנמוך מאוד אומר בעל הרכב כי במנוע משהו בשם בוסט מכוון את ההספק .. הוא טוען שהוא שינה לנמוך עכשיו יש דבר כזה במנוע לכוון כמה המנוע יוציא הספק?

והאם אחרי כל זה מה ההוצאות של התיקונים ואחרי הכל האם בכלל כדאי ?

מחירון הרכב הוא 140000 - ואני סגרתי איתו אחרי כל זה על 120000

כדאי להיכנס זה?

מקווה להבנה ולעזרה ערב טוב לכולכם.

פורסם

נשמע כמו בלאי רגיל לרכב ספורטיבי.

אם אתה רוצה להיות יותר רגוע גש למוסך שמתמחה ברכבי ספורט משופרים (יש כאלה כמה מוסכים במרכז, אחד מהם נקרא "שאפט"--חפש בפורום), הם מכירים את הרכבים הללו, ויוכלו להגיד לך מה התקלות וההשקעה הדרושה ליישור קו.

פורסם

אבל מעניין אותי לדעת למה ההספק ירד ככה בכ 30 אחוז שהוא רק 4 שנים על הכביש

והאם יש את האפשרות הזאת שדרך המנוע אפשר לכוון את ההספק לנמוך או יותר גבוה

ככה אני ידע אם זה אפשרי אז אני יחזור למכון בדיקה וישחרר את הפקק שמגביל את המנוע ויעשה בדיקה חוזרת

מחכה לתשובה..

פורסם

יכול להיות שזה עניין של כיוונים (גדישה), קלאץ' מחליק או רצועת טיימינג שקפצה בשן - אם מתייחסים לדו"ח בדיקה.

בכל מקרה יכול להיות שקיימת סטייה בין נתוני היצרן שמודד לרוב את ההספק במנוע, לבין מכון הבדיקה שבודק את ההספק בגלגל. אל תתרגש מזה, פשוט תפנה למוסך שמכיר רכבים כאלו, ושם תקבל את כל הריג'קטים.

פורסם

זה פשוט, הנתונים של החברה הם בגלגל תנופה ולא בגלגלים (במכון בודקים כ"ס בגלגלים) בנוסף קח בחשבון שבטוח שלא הביאו את המנוע לסל"ד הנכון כדי לקבל את שיא ההספק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה רבה לכם על העזרה עכשיו אני בטוח מה לעשות עם הרכב בסך הכל האוטו יפה מאוד שמור מבחינת פח ופלסטיק בפנים ובחוץ

מאוד לכם מאוד

פורסם

הוא מדד על ידי המחשב שהם טוענים שם היחידים שמשתמשים בזה

קבלתי אחרי הבדיקה חוברת של כמה דפים עם כל הדברים שיש באוטו

סה"כ האוטו עבר כלסיכום 90% תקינות רק הבעיה הרצינית שחשודה זה שההספק נמוך

מדד

פורסם

הוא מדד על ידי המחשב שהם טוענים שם היחידים שמשתמשים בזה

קבלתי אחרי הבדיקה חוברת של כמה דפים עם כל הדברים שיש באוטו

סה"כ האוטו עבר כלסיכום 90% תקינות רק הבעיה הרצינית שחשודה זה שההספק נמוך

מדד על מסילה והריץ את כל הארבעת הגלגלים עד לסל"ד של 6389 מעל הממוצע של היצרן שזה 6000

ויצא 192 מתוך 265 לפי יצרן.

פורסם

שים לב למומנט הנמוך. זה קשור ישירות, לדעתי, למגדש טורבו שכנראה סובל מליקוי כלשהו או שאכן כפי שטוען בעל הרכב מורכב Boost controller שמווסת את פעולת המגדש.

ההספק הוא בסך הכל מכפלת המומנט בסל"ד בו הוא מושג.

הסיבה שמנוע בנפח כזה (2.0 ליטר) מוציא מומנט גבוה מלכתחילה היא הטורבו. עקרונית, מנועים ללא טורבו מוציאים מומנט שהוא כפולה של 10 של הנפח שלהם, בקירוב (פלוס\מינוס כמה אחוז).

מה שמחשיד כאן זה מדוע בעל הרכב בכלל העלה אותו על דיינו כשמחשב הגדישה במצב החלש, לטענתו? נשמע לי מוזר.

תעשה איתו בדיקה חוזרת כשהאוטו בלחץ הגדישה המקורי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עשיתי לרכב בדיקת תאוצה 0-100 והזמן שיצא (נהג לא מקצועי ברמה גבוה) 5.8 שניות

שזה אומר שהאוטו יחסית בסדר גמור להספק המנוע.

כבר קניתי את הרכב ועכשיו יעבור כמה תיקונית קטנים שצריך ויהיה יפיפה!

נעשה עוד קורסים לנהיגה מקצועית.

יש לכם רעיון מה לעשות עם הספויילר? מפחד שיגנב איך ניתן לפרק ולהרכיב?

וכמה עולה פנסים אחוריים מקורי (אדום-שקוף)?

• תוכן חדש...