Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ רכב בסביבות 40K

GiLz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אוקיי, לאבא שלי יש תקציב של 40K-50K כלומר 40K ואם יש משהו ששוה את זה אפשר למשוך עד לכיוון של 50K.

עכשיו אחרי שהסברתי את לכם את התקציב, הנה מה שאנחנו צריכים:

-רכב אמין

-ידני

-חלפים לא יקרים מידי

-אין צורך בסחירות או בשמירת ערך

-אני חוזר רכב אמין ( אנחנו הולכים להוציא עליו הרבה כסף, בשבילנו, ואנחנו לא רוצים להתקרב איתו למוסך :wink: )

-שנתון גבוה (הולכים להתקע איתו שנים רבות)

בהתחלה חשבנו על לאנטיכס קורולע ושאר הירקות והגענו איתם לשנתוני 98'

ואז עלה בראשי רעיון מבריק לקנות רכב קטן ( כי כבר אין לנו נסיעות משפחתיות באמת), ולעלות לשנתון שמתחיל ב0 (2000-2001 למי שלא הבין...)ועלו כל מיני אופציות כמו: קליאו B , פונטו , 306 אולי אפילו איביזה (כולן 4-5 דלתות כמובן , בשום פנים ואופן לא 3 דלתות) וכו' ...

עכשיו הבעיה שלי היא איזה רכב לבחור?

הבנתי שהחלפים של הקליאו יקרים משהו וה306 בכל זאת צרפתייה...אם כך מה יש לכם להציע?

עוד משהו... זה אמנם רכב של אבי אבל הוא יצא לפנסיה והוא לא באמת נוגע באוטו אז בבקשה תרחמו עליי ועל אחי שבכל זאת נהנה קצת מהאוטו (כי עד עכשיו הייתה לנו פורד סיירה :cry: )

אני מקווה שהצלחתם להבין אותי בכל הבלאגן... אם יש עוד פרטים שאני צריך למסור לכם בקשו ממני...

אני כבר לא יודע איזה אוטו יהיה שווה את זה...

תודה רבה ,

גיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה גודל מנוע חשבתם?

אם מדובר על אמינות בתור גורם ראשון תלך על אחת היפניות. רכב יפני קטן

וחביב שנכנס לך לתקציב בקושי הוא יאריס 1.0 ידנית שנת 00 שעולה 50K. קצת חלש אם כי לא מאוד, אבל בטוח, חדש יחסית, ואמין.

אם לא אותה הייתי הולך על קורולה או אימפרזה.

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא הייתי הולך על פונטו, שלפי המחירון אפשר גם דגם 2000. מכונית נוחה, די אמינה ולא מאד יקרה לטיפול. היא גם מאד נחמדה לנהיגה (שלא לדבר על חניה בעיר...)

לא רוצה לחיות על אוטומט!

מורשת הרכבים שלי (רק אלה שאני מתגעגע אליהן):

BMW Compact 1996 - נוכחי

Audi Coupe GT 1985 2.2l 5cyl

Mazda RX-7 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...