Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם .

יש לי פז'ו 306 שנת 94 דגם XT

כל הזמן נעלם לי שמן מהמנוע והייתי בטוח שזו נזילה החלפתי במוסך אטם אחד אני לא יודע להגיד בידיור איזה מצטער על הבורות...והייתי בטוח שחלפה הבעייה לאחר יומיים לא פחות ולא יותר בודק שמן ואין לי טיפת שמן במנוע...ישר שמתי שמן ולמחרת רצתי למוסך שם שטפו את החלק התחתון של המנוע העלו לליפט והפעילו את המנוע במשך חצי שעה ועוד כ-4 שעות על הליפט לא דלוק ולא ראו טיפת שמן אחת אפילו .....אבל עדיין נעלם שמן ...המוסכניק חבר טוב של המשפחה אמר לי שיכול ליהיות שהמנוע אוכל שמן אבל הבעייה שלו הייתה שהאוטו לא מעשן אין עשן מהאגזוז....

דילמה .

בכל מקרה מחר אני הולך לאחר יומיים שנסעתי עם האוטו למוסך שוב ונעלה אותו על הליפט כדי לראות איפה התלכלך משמן אם בכלל....

שתי שאלות יש לי אליכם....

דבר ראשון אם זה נזילה (אלוואי) מהמחזיר שמן האחורי זה סיפור רציני להוציא את הגיר והכל כמה זה יכול לעלות המחזיר עצמו

דבר שני אם המנוע עומד ללכת כמה אמור לעלות מנוע ...ואם יש אפשרות להשים מנוע אחר כמו למשל XSI מבלי לשנות יותר מידי דברים....

בתודה ארז (מצטער על החפירה)

פורסם

ניתן לבדוק את מצב המנוע ע"י בדיקת דחיסה (קומפרסיה) ובדיקת לחץ הפוך (ליקייג') ואם המוסך לא יבצע זאת אז, עבור למוסך מקצועי אחר וכאן תוכל גם לקבל הכוונות לכאלו טובים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
שלום לכם .

העלו לליפט והפעילו את המנוע במשך חצי שעה ועוד כ-4 שעות על הליפט לא דלוק ולא ראו טיפת שמן אחת אפילו .....אבל עדיין נעלם שמן ...המוסכניק חבר טוב של המשפחה

כך לא בודקים העלמות שמן במנוע בממדים שאתה מתאר.עובדה שלא מצאו או לא רצו למצוא.

אתה בטוח שהמוסכניק חבר טוב של המשפחה ?.

אני בטוח שאם תפנה עם הרכב לבני ל. או לאורן חבריי הפורום, לאחר בדיקה קצרה של 10 דקות תקבל תשובה מדוייקת על הבעיה ללא תשלום. נסה ועדכן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני עכשיו בידיוק יוצא למוסך....

זה מוסך מאוד אמין ובלי קשר לחברות של המשפחה שאלתי חבר אחר שלי אישי וקרוב על המוסך והוא אמר לי תטפל רק שם מוסך מאוד אמיין.....והוא עבר מוסכים רבים בחיים שלו כתכנאי....

אני מקווה למצוא היום נזילה ושתרד לי אבן מהלב....

תודה לכל מי שענה ויענה בהמשך....

פורסם

אוקי הייתי במוסך ובדקו לי את עיניין העלמות השמן ובאמת אחרי שהוא נתן לי את האוטו לנסיע בת יומיים הוא ראה את הנזילה ולא כמו על הליפט.... הבאתי לו את האוטו אתמול והוא העלה אותו לליפט והבין שזו נזילה מהמחזיר שמן האחורי .... וגם על הדרך הוא יחליף לי צירייה מהגלגל הימני....

אז אני צריך מכם בבקשה שני דברים כמה אמור לעלות החלפת מחזיר שמן אחורי בדר"כ במוסך כי זה עבודה רצינית לפרק את הגיר וכל זה...

וגם כמה אמורה לעלות צירייה לפז'ו שלי שנת 94 XT (מנוע 1800)

תודה לעוזרים...!

ושאחר מהמנהלים יערוך את הכותרת בבקשה היא לא רלוונטית כעת (אין לי אפשרות עריכה משום מה) תודה.

• תוכן חדש...