Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעיות קטנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי קליאו 93 rn

ויש טיפה רעשים מהצירייה (תיקתוק)הימנית שאני לוקח סיבוס ,כמה העלות ומה הלחץ לתקן את זה.

דבר שני מד החום של הרכב תמיד נע מהחצי לרבע שמעל החצי ובנסיעה הוא כל הזמן מתאזן בין החצי לרבע שמעליו,אני עוצר או מאט אז הוא חוזר לחצי האם זה בסדר?

דבר שלישי האם כדאי לעשות טיפול 10.000 לרכב ,שאני עולה עליות והגיע הזמן להוריד קצת הילוך אז האוטו טיפ טיפה עושה תנועה של כאילו הוא נחנק קלות מאוד לפרקים ,עד שאני מוריד הילוך. יכול להיות שזה נורמלי ?

פורסם

את נושא הציריה אל תזניח כי היא עלולה להתפרק ואז הנזק יהיה גדול יותר וגם יפתיע אותך באמצע הדרך.

אם אין לך מושג מתי בוצע טיפול, החלפת רצועת תזמון וכו', אז מומלץ לבצע טיפול של יישור קו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

המד חום מנוע תקין.

הוא אמור לשהות בין החצי ל 3/4 מהסקאלה.

כאשר המד חום מגיע ל3/4 המאוורר צריך להיכנס לפעולה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

• תוכן חדש...