Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לקניית צמיגים חדשים(מגנזיום)

BigFoot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אם יש ברשותי כרגע מגנזיום - ששמתי על הגלגלים שהיו לי בזמן שהחלפתי למגנזיום (בזמנו היו חדשים) , ואני ארצה בעתיד להחליף לגלגלים חדשים (הגלגלים עוד לא שחוקים , זה סתם מחשבה שעלתה לי לראש כרגע) - אני אצטרך לשלם תוספת של מחיר להעברת המגנזיום לגלגלים החדשים ? או שעושים את זה אוטומטית עם קניית הגלגלים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש ברשותי כרגע מגנזיום - ששמתי על הגלגלים שהיו לי בזמן שהחלפתי למגנזיום (בזמנו היו חדשים) , ואני ארצה בעתיד להחליף לגלגלים חדשים (הגלגלים עוד לא שחוקים , זה סתם מחשבה שעלתה לי לראש כרגע) - אני אצטרך לשלם תוספת של מחיר להעברת המגנזיום לגלגלים החדשים ? או שעושים את זה אוטומטית עם קניית הגלגלים ?

תסביר מההתחלה ולאט לאט , השאלה שלך לא מובנת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל המקומות שאני מכיר, לא דורשים תוספת תשלום על פירוק, איזון והרכבה של הצמיגים, בקניית 4 צמיגים חדשים.

יובל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה מנוסחת באופן לא ברור אבל הכוונה היא כנראה שלבחור יש עוד סט

צמיגים שפעם היו חדשים .

שאלתו עם יקחו ממנו כסף עבור הרכבתם על הגנטים אם יחליט להחליף צמיגים(הוא לא קונה

צמיגים)

והתשובה היא כן!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא שיש לי עוד סט....

זה הולך ככה - כרגע יש לי בגלגלי הרכב הנוכחים מגנזיום...

במידה ואני ארצה להחליף אותם בעתיד ל4 גלגלים חדשים - האם יבקשו תשלום נוסף להעברת המגנזיום הנוכחי שלי לגלגלים שאני אקנה (בעתיד...) או שהם יעשו זאת ללא תשלום

עכשיו יותר מובן :?:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא שיש לי עוד סט....

במידה ואני ארצה להחליף אותם בעתיד ל4 גלגלים חדשים - האם יבקשו תשלום נוסף להעברת המגנזיום הנוכחי שלי לגלגלים שאני אקנה (בעתיד...) או שהם יעשו זאת ללא תשלום

אז ענו לך ... כשקונים צמיגים חדשים הם גם מרכיבים אותם.

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא שיש לי עוד סט....

עכשיו הכל ברור!

כרגע יש לך צמיגים ממגנזיום. וייתכן שתרצה בעתיד להחליף אותם לצמיגים נורמליים מגומי.

או זה או שכרגע יש לך צמיגי מגנזיום ובעתיד, אם תרצה לקנות חישוקים חדשים, תרצה להרכיב עליהם את צמיגי המגנזיום שלך?

בכל מקרה - בוא נעבור על ארבעת המקרים האפשריים:

1. רוכשים חישוקים חדשים + צמיגים חדשים: הרכבה ואיזון בחינם.

2. רוכשים צמיגים חדשים ומשאירים את החישוקים הישנים: הרכבה ואיזון בחינם.

3. רוכשים חישוקים חדשים ומעבירים אליהם את הצמיגים הישנים: הרכבה ואיזון בפנצ'ריה, סדר גודל של 100 ש"ח לרביעיה (כולל איזון).

4. משאירים את החישוקים והצמיגים הישנים: חינם אלא אם כן אתה חש צורך עז לאזן אותם ואז המחיר כמו בסעיף 3.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל ברור... :)

לבן אדם יש צמיגים היום, על חישוקי מגנזיום... בעתיד כשהוא יקנה צמיגים חדשים, הוא שואל אם יעלה לו כסף להלביש אותם על החישוקים הקיימים, במקום הצמיגים הישנים (בעתיד)...

ואוו, ביג דיל... גם אם החישוקים היו מפלדה, הרי בכל מקרה צריכים להלביש? מה ההבדל... או בקיצור - לא לוקחים על זה כסף... ואפליו לא על איזון הגלגלים... שחייב להיעשות!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...