Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לעשות טיפול הכולל:

טיימינג, פילטר דלק, שמן גיר (גיר רגיל) , מי קירור, שמן פילטר שמן. הבעייה שאני לא מתכוון לעשות במוסך מורשה כי הם סתם גנבים. אני רוצה לקנות את החלקים בעצמי וללכת למוסך שירכיבו. השאלה שלי היא כזאת. אני רוצה חלקים תחליפים אך של חברות טובות לא הזבל הזה שקונים ב 2 שקל ואז מתחילות בעיות לרכב כלומר האם משהו יכול לתת לי שמות של חברות טובות לרצועות טיימינג, פילטר דלק.... מה שציינתי למעלה וגם שמן גיר שמתאים לרכב הזה.

תודה רבה.

צונזר.... :?

פורסם

היי,

בעניין השמנים ממולץ חצי-סינטטי ומעלה (צמיגות 10W40) ושמן גיר 75W90 אני קניתי של ולוולין אחרי שלל המלצות כאן ובחנויות, כך גם נוזל הקירור החלפתי לפני חצי שנה וכבר מהרגע הראשון שמים לב כי זה נוזל איכותי ושמנוני מעט. הרבה יותר טוב ממים הצבועים שמוכרים ב 20 שקל.

באותה הזדמנות שאתה מחליף נוזל קירור תחליף את הטרמוסטט(במקורי) ובדוק את מכסה בית הטרמוסטט הוא נוטה להיסדק ולהתפורר, כמו כן זו הזדמנות טובה לבדוק/להחליף את הצינורות בעלות זניחה של 100 ש"ח לצינורות ולבית הטרמוסטט אתה קונה שקט במערכ' הקירור.

בכל הקטע של החלפים אל תתפשר קנה את המקורי בלבד יש המון זבל סיני בחנויות החלפים שלא שווים את ההפרש ועלולים לגרום לנזק או אי התאמה מלאה. אני קניתי פילטר שמן מקורי ב 70 כשהתחליפי עולה 35 -50 שקל. תריץ פה חיפוש ותמצא את ההבדלים בין הפילטרים ומה באמת מקבלים ב 35 שקל..

לסיום אני חושב שתתקשה למצוא מוסך שיסכים לטפל בך כשאתה מביא את החלקים אבל אולי תוכל למצוא מישהו שיעשה זאת אחרי שעות העבודה (חוץ מהטיימינג שאותו מומלץ לבצע במוסך עם אחריות על כל מקרה).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

טיימינג רק מקורית, מניסיון ברכב זהה.

ואל תחשוב אפילו ללכת ל"רשת מוסכי השירות של יונדאי" אלא רק מוסך מורשה יונדאי.

בהצלחה!

• תוכן חדש...