Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה ברכב אני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי.

לפני כחודשיים עשיתי טיפול 10000 גדול+ רצועת טיימינג.

לאחר מכן עשיתי ניקוי רדיאטור אצל מישהו שמעסק רק עם רדיאטורים ומייד כשיצאתי ממנו היה לי הרגשה שהרכב לא סחב טוב.

הלכתי למכונאי והוא אמר שהאוטו ינק אוויר וסידר את זה תוך שנייה.

בנוסף היה בעיה של רעש מהאגזוז, הלכתי השבוע לבעל מקצוע והחלפתי את הדוד האמצעי לדוד חדש.

יום למחרת, עליתי לכביש מהיר וניסיתי להאיץ ללא הצלחה, האוטו בקושי סחב, נסעתי לאט ובדרך חזרה הבייתה שמתי לב שהאוטו מתחמם (הגיע ל 3/4 מהסקאלה) אז עצרתי בצד שהאוטו יתקרר.

כשיצאתי מהרכב ראיתי שכל המים הירוקים של הרדיאטור נשפכו על הרצפה, מילאתי מים ונסעתי למכונאי , הוא פתח את המכסה מנוע (כשהאוטו מונע) ומילא מים במיכל של הרדיאטור ואז המיכל ממש "הקיא" את המים החוצה(יש לציין שפה כבר מדד החום כבר הגיע למקסימום ואז הוא כיבה את האוטו), הוא אמר לי שזה פאקונג ראש.

איך אני יכול להיות בטוח שזה פאקונג ראש?

נניח שזה באמת פאקונג ראש, למה האוטו לא סחב באותו יום? האם זה מה שגרם לו להתחמם?

כל עצה בנושא תעזור לי מאוד אז אנא ממכם תעזרו לי

אני מודה מאוד לכווווווולכם

פורסם

לעניות דעתי יש אפשרות שאכן הבעיה באטם הראש. אבל יש עוד אפשרות סבירה שהבעיה בטרמוסטט או במשאבת מים תקולים.

המכונאי הוסיף מים למנוע רותח, זאת סיבה מספיק טובה שהמים יעופו חזרה. כך לא בודקים את הסיבה להתחממות.

רציתי מאוד לעזור לך לבדוק, וגם לבצע בדיקת CO למערכת המים חינם. אבל מאחר שאתה בטח גר רחוק ממני, ושומר את המקום בסוד, לא אציע לך. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לעניות דעתי יש אפשרות שאכן הבעיה באטם הראש. אבל יש עוד אפשרות סבירה שהבעיה בטרמוסטט או במשאבת מים תקולים.

המכונאי הוסיף מים למנוע רותח, זאת סיבה מספיק טובה שהמים יעופו חזרה. כך לא בודקים את הסיבה להתחממות.

רציתי מאוד לעזור לך לבדוק, וגם לבצע בדיקת CO למערכת המים חינם. אבל מאחר שאתה בטח גר רחוק ממני, ושומר את המקום בסוד, לא אציע לך. :-P

דוד.

אני דווקא אשמח אם תעזור לי בזה ואני אפילו אשלם לך אבל אנחנו באמת קצת רחוקים אחד מהשני, אתה מרחובות ואני מחדרה.

מה לדעתך צריך לעשות? להחליף/לשפץ ראש מנוע?

פורסם

יש להיכנס למכון רדיאטורים ולעשות בדיקה מקיפה בלחץ למע' הקירור.

לדעתי,יש בהחלט מצב שהליקוי הוא בטרמוסטט /במערכת עצמה :מאווררים,יוניט חום,יוניט מאוורר ,בעכיות נזילות רדיאטור,משאבת מיים-כל אלו עלולים לגרום לרכב להתחמם.

האם כאשר פותחים פקק מילוי שמן (לא מדיד) יש טחינה בשמן ?

אם יש טחינה בשמן אז נפרץ לך אטם הראש ואם לא,הבעיה היא במערכת הקירור ובמכון רדיאטורים מומחה היא תאובחן ותתוקן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש להיכנס למכון רדיאטורים ולעשות בדיקה מקיפה בלחץ למע' הקירור.

לדעתי,יש בהחלט מצב שהליקוי הוא בטרמוסטט /במערכת עצמה :מאווררים,יוניט חום,יוניט מאוורר ,בעכיות נזילות רדיאטור,משאבת מיים-כל אלו עלולים לגרום לרכב להתחמם.

האם כאשר פותחים פקק מילוי שמן (לא מדיד) יש טחינה בשמן ?

אם יש טחינה בשמן אז נפרץ לך אטם הראש ואם לא,הבעיה היא במערכת הקירור ובמכון רדיאטורים מומחה היא תאובחן ותתוקן.

תודה רבה אני ממש מודה לכם

שכחתי עוד משהו, נראה לי שהמים נשפכים החוצה כאשר אני מכבה את המנוע,

אחרי נסיעה כשאני מכבה את האוטו אני רואה את המים מטפטים מתחת למכסה מנוע

פורסם
תודה רבה אני ממש מודה לכם

שכחתי עוד משהו, נראה לי שהמים נשפכים החוצה כאשר אני מכבה את המנוע,

אחרי נסיעה כשאני מכבה את האוטו אני רואה את המים מטפטים מתחת למכסה מנוע

דבר איתי בפרטי אני יכול לעזור לך. אני מאשדוד.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

עכשיו הוצאתי את המדיד שמן, הכל נראה רגיל לא ראיתי משהו מיוחד

אבל כשאני מניע את הרכב אחרי דקה בערך הוא נכבה לבד. ואם אני נותן גז האוטו עושה מעין רעש שנשמע פכפכ לכמה שניות ורק אחר כך רעש תקין , המנוע ממש לא סוחב

• תוכן חדש...