Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הגיע הזמן (מזמן) להחליף זוג צמיגים, ואני נמצא לפני התלבטות:

לפני כמה חודשים שמתי זוג מישלין אנרג'י מקדימה, ואני לא ממש מרוצה מהם (שורקים, ולא מצטיינים באחיזה מדהימה).

עכשיו אני צריך לשים צמיגים חדשים מאחורה (או יותר נכון המישלין ילכו אחורה ומקדימה אני רוצה משהו יותר איכותי).

המידה היא 175/70 R13. הרכב הוא רנו מגאן.

סגנון נהיגה - "נמרץ". 8)

לפני כמה חודשים, המליצו לי פה על ברידג'סטון, אבל מסתבר שהם יחסית ממש יקרים (סביב ה300 שקל, לעומת 240-250 לכל השאר).

כמו כן - קיבלתי הצעה דיי מפתה לצמיגי kumho (מעדיף כרגע לא לרשום מחיר, אבל הרבה פחות מהברידג'סטון והשאר).

עכשיו: עד היום נסעתי על תוצרת מישלין וחבריה (bfg, michelin). וממש לא בא לי על קלבר (איכשהו הבנתי שהתגובות עליהם פה הם לא משהו).

השאלה הסופית:

- האם כדאי להשקיע 600 שקל על זוג ברידג'סטון? (או לחלופין, מישהו יכול להציע לי מחיר/מקום טוב יותר בה"פ).

- האם מישהו יכול להגיד משהו טוב על kumho? האם להתרחק?? (בכל זאת זה תוצרת סין). והכי חשוב איך הם לעומת שאר המותגים? (מישלין, קלבר, בריג'סטון)

תודה מראש!

עריכה:

הדגמים של כל חברה - שמתאימים למידה שלי:

בריג'סטון - ER60 82H

קלבר - VIAXER 82T

קומהו - יש שם כמה דגמים אפשריים, אני לא יודע איזה מהם. (כולם במידה שלי).

בברכה!

יונתן.

פורסם

שמע, ידוע שדברים איכותים עולים יותר ?!

אני יעזור לך בהשוואה של מותגים, והשאר כבר תלוי בך. (מין הסתם) 8)

תמיד עדיף ממש לבדוק מחירים בכמה מקומות.

בריגסטון - 1. ER60 82T - 175\70 R13 - מחיר לצרכן כולל מע"מ 270ש'ח.

2.P70Z 82T OE - 175\70 R13 - מחיר לצרכן כולל מע"מ 294ש'ח.

גודייר - 1. R13 175\70 - DURAGRIP 82T - מחיר לצרכן כולל מע"מ 316ש'ח.

יוקוהאמה - 1. 82H A DRIVE - 175\70 R13 - מחיר לצרכן כולל מע"מ 303ש'ח.

2. 82T A DRIVE - 70\175 R13 - מחיר לצרכן כולל מע"מ 275ש'ח.

בי אף גודריץ - 1. 82T TOURING 75\175 R13 - מחיר לצרכן כולל מע"מ 255ש'ח.

ויש עוד כמה חברות, או אייך שאתה קראת להם: "מותגים" כמו פירילי ונאנלופ וכו'.

אם תרצה לדעת מחיר שלהם, או של כל חברה, תידע אותי. עדי

פורסם

קומהו הוא צמיג טוב, במחיר טוב. מדובר בצמיג קוריאני (לא סיני), שמתוך נסיוני האישי, עשה את העבודה. (למרות שהיה פחות נוח מצמיגים קודמים שהיו לי. היה לי קומהו אקסטה סופרה)

לאחרונה יצא לי לקנות לעצמי רביעיית צמיגים ועזרתי ברכישות נוספות לחברים/מכרים ומכאן אני ממליץ לך לבדוק מה יש ל TOYO להציע (צמיג יפני). התרשמתי מאוד מאיכות הצמיגים שלהם , והתמורה המעולה ביחס למחיר.

אני אישית חושב שקלבר לא צמיגים מספיק טובים, בייחוד ביחס למחירם.

אני לא חושב שכדאי להתפשר על צמיגים בשביל עוד 50 שקל יותר או פחות ליחידה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עכשיו אני צריך לשים צמיגים חדשים מאחורה (או יותר נכון המישלין ילכו אחורה ומקדימה אני רוצה משהו יותר איכותי).

הצמיגים החדשים צריכים ללכת לאחור!

פורסם

העניין הבעייתי הוא שבכל גודל צמיג, יש דגמים שונים וסוג שונה (וכמובן איכות שונה).

לכן מי שמתייחס לצמיגים - אשמח אם ייתייחס למידה/דגם שיתאים לרכב שלי. (175/70 13).

עדי - לא ממש הבנתי מה רצית להגיד לי בלציין את המחירים? אתה משווק של צמיגים? או קשור איכשהו למשווקים? (אם כן, אשמח להמשיך לדבר איתך בפרטי). מחירים פחות או יותר אני יודע, השאלה היא מי מה"מותגים" הללו מייצר את הצמיג הטוב ביותר עבור המידה שלי.

אייל - למיטב זכרוני, אתה כבר שנים מתנייד על כל מיני גולפים שונים, שאני מניח שהצמיגים שלהם יותר גדולים. האם ידוע לך, אם הקומהו שאצלך יהיה אותו הדגם כמו אצלי? ואשמח אם תבהיר מה זה "פחות נוחים"? (לא כל כך איכפת לי מרעש, כי גם ככה הרכב דיי רועש, אבל כן חשוב לי מאוד שיחזיק את הכביש בצורה אופטימאלית).

פיליפ - אני מכיר את התיאוריה. הצמיגים של מישלין חדשים (אולי כמה חודשים), וזה אנרג'י, אז הם חיים שנים. ומקדימה אני רוצה שתהיה לי אחיזה מקסימאלית כדי לזנק יותר טוב ובמידת הצורך לחלץ את הזנב עם גז (בקיצור, יש סיבה לזה שאני רוצה משהו רציני יותר מקדימה). אבל בל ניכנס לוויכוח הזה, כי שרשורים דומים בנושא נמשכו על פני דפים ארוכים (לגבי איפה לשים חדשים).

רנו 5 - "צמיגים ממותג טוב" זה הגדרה נורא בעייתית כידוע. האם יש לך נסיון איתם במידה הספציפית שלי? והאם אתה יכול להשוות אותם למישלין/בריג'סטון ודומיהם?

אשמח לעוד תגובות והמלצות!

והכי חשוב - אם יש לכם מקומות עם מחיר מעולה, או לחלופין "הסדרים" שונים - אשמח לה"פ! ;)

בברכה!

יונתן.

פורסם

בוקר טוב .

KUMHO - צמיג טוב מאוד .

אבל, בחיפוש קל, אתה לבד תגיע למסקנות .

לא תמיד יש לכותבים, את המידה אשר אתה צריך .

לכן - נקודת ההיתיחסות שלך, צריכה להיות, כל הגדלים בין 175/13 ל 195/15 .

זה אותו סוג צמיג, מבחינת הנתונים .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני נוסע על BRIDGESTONE כבר שנתיים ויכול להגיד לכם שזה חרא של צמיג.

נראה לי שיש איזושהיא קומבינה ומוכרים לנו צמיגי LASSA (שניהם מיוצרים בטורקיה באותו מפעל) עם הטבעה של BRIDGESTONE, אחרת אני לא מבין איך אחרי שנתיים הם יבשים שחוקים וקרועים.

פורסם

עד לפני שנתיים התניידתי על פולו עם צמיג במידה 185/55/14 שהיא לא כזאת גדולה.

ברכב זה התקנתי קונטיננטל EcoContatct והיה מצויין , למרות שזה כביכול צמיג ירוק.

הקומהו שהיו ברשותי היו מדגם קומהו אקסטה סופרה 712 והיו במידה ( תתיישב!) 225/40/18, שהיא מידה לא נוחה כשלעצמה.

עם זאת , קיבלתי את חוות הדעת לגבי האי נוחות גם ממשתמשים אחרים בפורום וחברים , אחרת לא הייתי מדבר על זה.

פחות נוחים אומר שכל בור בכביש מטלטל אותך יותר חזק מאשר עם צמיג אחר.

שים לב בנושאים דומים למטה, שיש כמה שרשורים נוספים שעוסקים בקומהו.

בהצלחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי,

הקומהו בגדול צמיג טוב ועמיד יחסית.

יש לי זוג ecsta 712 על הרכב ואני מרוצה מהם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הנה ה 5 אגורות שלי - יש לי על רכב מעפן מודל 86 4 צמיגי KUMHO במידה 185/60/14, הצמיגים כבר בני כמה שנים וצריכים החלפה עקב הגיל ולא עקב בלאי. בסה"כ אני מרוצה, לגבי אחיזה ספורטיבית אין לי מה לומר כי זה לא הרכב המתאים, אני יכול לציין רק, שהצמיגים שמרו פחות או יותר על הצורה והאיזון שלהם, למרות שהרכב עומד הרבה ונוסע מעט.

על הרכב של העבודה - רנו קנגו - היו לי צמיגי KUMHO מחוזקים במידה 165/70/14 במשך שנתיים. עשיתי על הצמיגים האלו בשנתיים יותר מ 90 אלף ק"מ, לקראת סוף חייהם האחיזה ברטוב פשוט לא הייתה קיימת, למרות שלמראית עיין למציגים היה עוד הרבה "בשר". עם תחילת הגשמים החלפתי את כל הרביעה. סובייקטיבית, אני חושב, שגם כשהיו חדשים האחיזה ברטוב היתה יחסית לא גבוהה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

באותו הקשר רציתי לשאול בנוגע לצמיגים לשברולט אוויאו 5 דלתות שנת 2006 שיש לי. אני צריכה להחליף את הצמיגים (185/60/14) ורציתי לשאול אילו צמיגים טובים ומתאימים. התייעצתי בכמה פנצ'ריות אבל רק סיבכו אותי יותר. הבנתי שהמקוריים של הרכב שלי הם kumho אבל המליצו לי גם על GOODYEAR. חלק מהמוסכים הציעו לי GT. אני לא צריכה משהו יקר אבל אני רוצה צמיג טוב שתהיה לו אחיזה טובה יחסית ויתאים לרכב.

זקוקה לעזרתכם.

פורסם
שלום לכולם,

באותו הקשר רציתי לשאול בנוגע לצמיגים לשברולט אוויאו 5 דלתות שנת 2006 שיש לי. אני צריכה להחליף את הצמיגים (185/60/14) ורציתי לשאול אילו צמיגים טובים ומתאימים. התייעצתי בכמה פנצ'ריות אבל רק סיבכו אותי יותר. הבנתי שהמקוריים של הרכב שלי הם kumho אבל המליצו לי גם על GOODYEAR. חלק מהמוסכים הציעו לי GT. אני לא צריכה משהו יקר אבל אני רוצה צמיג טוב שתהיה לו אחיזה טובה יחסית ויתאים לרכב.

זקוקה לעזרתכם.

המומלצים עבורך במחירים סבירים ( עד 300-320 ש"ח לצמיג ) הם: GOODYEAR DURAGRIP , FALKEN 912 , KLEBER DYNAXER

YOKOHAMA A.DRIVE.

GT זה צמיג סיני - אל תתקרבי.

• תוכן חדש...