Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמאות? מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר שהוא במקרה בעל מוסך הציע לי לקנות את מכוניתו במוו קומפקט 99 1900

הוא אמר שהמכונית היא יד שנייה "ממשפחה" שהבטתי ברשיון הרכב גיליתי שהמכונית היא יד שלישית-"במשרד הרישוי גיליתי שהאחים במשפחה עשו ההעברת בעלות" טען להגנתו.

כאשר ביקשתי לדעת האם המכונית עברה פגיעה רצינית אמר "אני לא זוכר אם יש לה שאסי"

(בעל מוסך ולא זוכר אם למכונית שלו יש שאסי) העסק נראה לי חשוד מאוד הוא אמר שאפשר לקחת את האוטו לבדיקה והוא יוריד לי במחיר בהתאם.

המכונית עברה 100000 ומאוד מצאה חן בעיני (נהגתי בה)

מה דעתכם? באיזו סיטואציה כן כדאי לקנות את האוטו(מבחינת מחיר)? האם אוכל למכור אותו אח"כ? האם לדעתכם זו רמאות ופשוט כדאי לרדת מהעניין?

תודה רבה רבה מראש.

פורסם

כל הסימנים מול עיניך, ואינך מבחין בהם(או שאתה זקוק רק לחיזוקים).

בעל רכב אשר משקר בקטנות, מטשטש עובדות ומצהיר חצאי אמיתות, לא יבחל למכור לך את כלבו עם השלוש רגלים, זנב מרוט, חולה ועוד יגיד לך שהוא גזעי :?

רד מהרכב :!:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפי דעתי אם הוא יצליח להוריד אותו הרבה במחיר (עד למחיר מגוחך) אז אולי שווה לקחת אותו. בכל אופן, שווה לנסות

כלל לחיים:

כשסוחר מוכר לך משהו במחיר מגוחך - הוא בכ"ז מרויח עליך.

ולדביר - אל תתפתה להאמין שסוחר ימכור לך בהפסד, כי "מצאת חן בעיניו".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ולמה שלא תיקח אותה לבדיקה במכון שאתה תבחר? ממליץ לך לבחור מכון בדיקה שלא מצא ליד המוסך הזה.. כך לשם את הרכב, תשמור את בעל המוסך קרוב קרוב אליך שלא ייברח לדבר כמה מילים, קבל דו"ח מפורט ותחליט כבר...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

[מילים, קבל דו"ח מפורquote=Slow Sprinter]ולמה שלא תיקח אותה לבדיקה במכון שאתה תבחר? ממליץ לך לבחור מכון בדיקה שלא מצא ליד המוסך הזה.. כך לשם את הרכב, תשמור את בעל המוסך קרוב קרוב אליך שלא ייברח לדבר כמה ט ותחליט כבר...

אני יכול לקחת את הרכב לאיזה מכון שאני רוצה השאלה באיזה מחיר כדאי לקנות את האוטו אם בכלל.

פורסם

במקרה שאין לה שאסי ותוצאות הבדיקה הן לשביעות רצונך... קנה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

זה בדיוק אחד מהמקרים בהם צריך ללכת נגד הרגש (והחשק) ולהתרחק. בניגוד לדעה הרווחת (שוב תלוי איפה) לקנות רכב ממוסכניק זה לא בהכרח מומלץ - אסור לשכוח שלקונה המסכן לא יהיו את אותם המשאבים (זמן, חלפים ומומחיות) לשמור על מצב הרכב (שפעמים רבות שוקם)...

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם
לפי דעתי אם הוא יצליח להוריד אותו הרבה במחיר (עד למחיר מגוחך) אז אולי שווה לקחת אותו. בכל אופן, שווה לנסות

כלל לחיים:

כשסוחר מוכר לך משהו במחיר מגוחך - הוא בכ"ז מרויח עליך.

ולדביר - אל תתפתה להאמין שסוחר ימכור לך בהפסד, כי "מצאת חן בעיניו".

נו ו...

מה זה משנה עם הוא מרוויח עליך או לא ?!

מה ה"כלל" הזה אמור להביע זה כמו שאני יגיד לך - ההוא ממהמכול קונה את הלחם בפחות ממך.

הוא לא ימכור לו בהפסד אבל הוא יכול למכור לו במחיר מוצדק ולעיתים טוב.

דבר אחרון, איפה הוא אמר שזה סוחר ?! :shock:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

יש לי רק דבר אחד להגיד לך:

אחלה מכר יש לך......באמת נראה מסוג האנשים שטוב לשמור איתם על קשר.....

ולמקרה שכל מה שאמרו לך פה לא היה ברור-----> תעשה לעצמך טובה גדולה ותתרחק.

סיפורי סבתא בנוסח "האוטו היה של דוד שלי והוא העביר אותו על שמי" וכו',והעובדה שהוא עצמו פחח אבל הוא לא סגור על השאסי של הרכב לא מנבאים בדרך כלל דברים טובים....

ובנוגע ללקיחת הרכב למוסך אחר לבדיקה,אפשרי,אבל אל תשכח שבעל הרכב עצמו מקושר בענף הזה ולכן אתה עלול להגיע למוסך שיערוך לך בדיקה וישנה קצת את התוצאות בגלל שהוא מכיר את בעל הרכב.

קח לתשומת ליבך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קיבלתי את תגובותיכם ואתם צודקים במיליון אהוז נראה לי שהבמוו סינוורה אותי לגמרי

תודה תודה ושוב תודה על שהארתם את עיני. בכל מקרה, אם נתקלתם בZ-3 שמורה 97

או בקומפקט 98-99 אודה לכם אם תפנו את תשומת ליבי שכן איני ישן בלילות וסמל הבמוו חקוק בליבי.

פורסם
נו ו...

מה זה משנה עם הוא מרוויח עליך או לא ?!

מה ה"כלל" הזה אמור להביע זה כמו שאני יגיד לך - ההוא ממהמכול קונה את הלחם בפחות ממך.

הוא לא ימכור לו בהפסד אבל הוא יכול למכור לו במחיר מוצדק ולעיתים טוב.

דבר אחרון, איפה הוא אמר שזה סוחר ?!

דניאל.

כשמוכר במכולת יציע לי לחם באגורה, במקום בשקל, אני אדע שמשהו לא בסדר בלחם הזה. אם המוכר מנסה להפטר ממנו, ושווה לו למכור אותו בכל מחיר - אז הוא שווה פחות.

אולי הוא לחם מאתמול ? אולי הוא לחם עם שאסי ? ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...