Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי בעבר על בעיה שיש לי עם הברקס - שכאשר אשתי נוסעת על הרכב היא מרגישה שהברקס נהיה נמוך יותר ויותר. (בנסיעה ראשונה היא אפ' איבדה את הבלמים).

ביקרנו במוסך (מוסך בנצי בירושלים מי שמכיר) והוא החליף את משאבת הבלם (הטיפול עלה 700 שח) והעלה קצת את הפין של הברקס יותר למעלה. אשתי לא הרגישה שיפור בנסיעה, ושבוע לאחר מכן ביקרנו במוסך שוב, ושוב הוא העלה את הפין יותר גבוה מאיך שהיה קודם.

אשתי המשיכה ליסוע עם הרכב ושוב הרגישה שהברקסים נהיים נמוכים במשך הזמן, חזרנו למוסך (פעם שלישית) והוא העלה את הברקסים יותר למעלה, כך שמיד כשלוחצים על הברקס הרכב נעצר.

כשנסעתי עם הרכב והיו פקקים כך שלחצתי הרבה על הברקס, לאחר הפקקים לא יכלתי ללחוץ הרבה על הגז כאילו שהברקסים ננעלו. (בעל המוסך הסביר לי שתופעה כזו יכולה לקרות כשמעלים את הברקס יותר מדי למעלה). הדבר המוזר הוא שלפעמים כשנסעתי עם הרכב הברקס היה למטה ולפעמים למעלה בצורה אקראית.

כשאשתי נסעה עם הרכב היא הרגישה כמו בעבר שכשהיא לוחצת הרבה על הברקס דוקא אז הוא נהיה לה נמוך יותר, אבל יש שיפור מהפעם הקודמת בכך שהברקסים לא מגיעים ממש לתחתית.

השאלה היא כזו: האם יש טעם לבקר במוסך שוב? או שבעל המוסך פשוט לא עלה על הבעיה וצריך לחפש מוסך אחר? (אם כן, אשמח להמלצות באיזור ירושלים - צפון העיר)

(העניין הוא שאני שנתיים אצלו וחבל לי לאבד אותו, אני מפחד ליפול במוסך לא אמין).

תודה מראש.

נ.ב. בטיפול הראשון הוא בדק נוזל בלמים והכל היה בסדר. את הבלמים האחוריים החלפתי בינואר השנה.

פורסם

דעתי האישית : אם אתה לא מרגיש בטוח בברקסים של האוטו אחרי שהיה במוסך מסויים , חפש דיעה נוספת

אתה מתאר בעיות שהן בטיחותיות ממעלה ראשונה לא הייתי לוקח סיכון אפילו לרמת לגרור את האוטו למוסך

חוץ מזה לחיצה על בלם והרגשת ירידה שלו בזמן לחיצה ארוכה לפעמים מסמן על משאבת בוסטר לא תקינה שמאבדת לחץ

מה שנקרא מגבר בלם .

אם הברקסים נתפסים אסור לסוע עם הרכב

אם אין ברקסים אסור להניע את הרכב ( לדעתי )

אני מתאר לעצמי שזה נשמע לך כמו הרבה הצהרות בומבסטיות אבל חס וחלילה איבוד שליטה בסיבוב כי הגלגלים ננעלים ...

או חס וחלילה מישהו עובר במעבר חציה ואין לך בלמים ....

עפר.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לחבר הפורום היקר.

גש במיידי למוסך אחר,המוסך הנ"ל אינו מקצועי בלשון המעטה.

מה שאתה יכלו לבדוק בתנאים בייתים זה גובה מפלס נוזל בלמים,כדי לסייע למוסך החדש באבחון הבעיה.

אורן

• תוכן חדש...