Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי פורד פיאסטה שנת 96 גיר ידני ובלי הגה כח,

לאחרונה שמתי לב לנקישות ומין קליקים הנשמעים בזמן שאני מסובב את ההגה מימין לשמאל ומשמאל לימין, דווקה כשאני משנה כיוון ודווקה כשהרכב עומד או נוסע ממש לעט, כמו למשל ביציאה מחניה.

הצלילים לדעתי, מגיעים מכיוון אחת הצריות, אני לא כל כך מבין בזה מכיוון שאני נהג חדש אז אל תתפסו אותי במילה.

בבקשה, אם למישהו יש מושג מה בדיוק הבעיה, כמה עולה לתקן וכו', אשמח לשמוע.

תודה,

איליה.

פורסם

צריך לפנות למוסך בהקדם כיוון שמדובר בבעיה בטיחותית.

יכול להיות עקב חופש מעל המותר בהגה ויכול להיות שצריך רק לגרז את גלגל ההגה והרעש משם .

במקרה של גירוז הבעיה פשוטה לתיקון,תיקון הגה קצת יקר אבל-בבטיחות לא מתפשרים,אלא אם חלילה אתה מעוניין להצטרף לסטטיסטיקה הכל כך עגומה של נפגעי תאונות דרכים.

כמובן שאם יש דפיקות בסיבובים הבעיה היא בצירייה /פעמון לצירייה ולא מההגה

אבל גם כאן אם חלילה תתפרק לך צירייה ברכב אתה מסכן את עצמך ואת הסובבים אותך.

פנה למוסך ויפה שעה אחת קודם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה,

האמת היא שאבא שלי הזהיר אותי לא לנהוג ברכב, ולא נהגתי מאז שגיליתי את הבעיה, אז מחר על הבוקר אשתדל לתקן.

שוב, תודה.

פורסם

מכיוון שההודעה הקודמת שלי נמחקה ע"י המנהל בטענה לתגובה בלתי אחראית - הנה התגובה בניסוח זהיר יותר.

אלי בספייס 2001, ישנה בעיה דומה ביותר לבעיה שאתה מתאר. כאשר מסובבים את ההגה במהירות אפסית או במקום, יש מעין נקישה עמומה, כאשר מחליפים את כיוון ההגה.

בביקור במוסך שמשון יהוד שהזדמנתי אליו השבוע, ביקשתי מחיים לבדוק את העניין ומסקנתו היתה שמדובר ברעש מהבולמים, שאינו מהווה בעיה בטיחותית, וכל עוד לא מדובר ברעש קבוע (לכל אורך סיבוב ההגה) - אפשר להמשיך לנסוע.

כמובן שאל תסיק מסקנות מהמקרה שלי, אני רק נהג כמוך. גש למוסך לבדיקה.

פורסם

אוקיי, אז בקרתי היום על בוקר במוסך של פורד והבעיה היתה שפשוט הציריה לא היתה מחוזקת, אז פשוט חיזקו לי את הברגים שם והרעש נעלם!

אפילו לא לקחו על זה כסף :)

פורסם

מצויין!

במקרה של שירות טוב והוגן (וגם במקרה השני), כדאי לציין את שם המוסך ומיקומו על מנת שהחברים האחרים בפורום יפנו אליו או יימנעו ממנו (בהתאמה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בקשר למוסך שבו גילו שמדובר רק בחיזוק הבורג, אז שמו הוא "אחים קפלן", זהו מוסך של פורד ומאזדה ולפי מה שהבנתי גם דיהטסו, כי היה שם גם שלט של דיהטסו.

אנשים אמינים, דיי יקרנים, אבל אפשר לסמוך עליהם שיתקנו כמו שצריך ויביאו חלקים חדשים ומקורים במקרה הצורך.

הם נמצאים בחדרה באיזור התעשיה הדרומי, ליד SOS טויוטה, אין כתובת מדויקת, יש ת.ד.- 4394.

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...