Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כרגע אני בחופשת שחרור שבועיים, ולאחר מכן אני משתחרר.

במהלך שירותי הצבאי (3 שנים) עסקתי כמחסנאי במחסן ממוחשב גדול של חיל הים שפעל ע"י תוכנת ה- SAP. במלחמת לבנון השנייה ניהלתי את המחסן הזה לבדי בלילות בהצלחה.

יש לי אפשרות לעבוד בחברה ידועה בעבודות משרדיות (לא נציין את שמה) באותו משרד שבו עובדת אמא שלי (היא מנהלת מחלקה) בשכר מינימום ולא לקבל את המענק לחיילים משוחררים שכרגע עומד על 7,500 ש"ח, או לעבוד בתחנת דלק.

כידוע, אפשר להרוויח שם יותר משכר מינימום מכיוון שעובדים גם בשישי שבת ויש תחנות דלק עם משמרות לילה.

עכשיו רציתי לשאול את דעתכם- מה כדאי?

מהם המשמרות בתחנות דלק (בדגש על "פז") והאם יש משמרות לילה?

האם מכריחים את המתדלקים למכור תוספים ללקוחות? מכיוון שאיני מעוניין לרמות אנשים.

בנוסף, שמעתי שאם המתדלק טועה מורידים לו מהמשכורת. האם זה נכון?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

תלך לדבר עם בוטנרו שיסדר לך עבודה במפעל עם שכר סביר ותרוויח את הכסף של העבודה המועדפת.

יש הרבה מפעלים באזור מגורינו עם שכר מעל המינימום אשר לבסוף מקבלים גם את הכסף של העבודה מועדפת.

פורסם

לא מציע לך ללכת לעבוד בתחנת דלק.

עדיף בשבילך לעבוד בחברה שציינת.

עבדתי ביילו והרגשתי מנוצל.

אתה גם מוכרן, גם חצי מתדלק וגם עובד ניקיון, וכל זה בשביל משכורת רעב.:roll:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אם אתה הולך לעבוד בתחנת דלק

אל תלך לעבוד בפז

הם משלמים מינימום כמו כל תחנה ודורשים מקסימום וקצת מעבר.

יש יעדי שמנים מי שלא עומד בהם עף

חייב לנקות חלונות לכל לקוח ולקוח אלא אם הוא עומד על שלו שלא תנקה.

יש מונולג מלאן שעושה ממך זבלן (אתה מציע לרוקן פח אשפה בין היתר)

לגבי העבודה בילו, זה נכון מה שנאמר מעלי, אתה חייב לצאת לתדלק נכים, חייב לצאת לעזור למי שלא מסתדר או לא רוצה להסתדר לבד בשירות עצמי, מנקה חנות ותחנה בשעות הלילה, אופה, ועוד ועוד, אגב אני עובד בילו כרגע אבל אין לי הרבה ברירות צריך לשלם שכ"ד אז שותקים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בתור מי שעבד בתחנת דלק קצת (ב-YELLOW), זה באמת סוג של ניצול. הקטע הרע פה זה שהורידו לי מהמשכורת בסביבות 400 שקל בגלל איזה חוסר במזומנים שם. בקיצור אני לא ממליץ על תחנת דלק- לך לעבוד במקום נורמאלי,גם אם זה לא כולל מענק.

172

פורסם

הי,

הכל תלוי במטרה שלך- אם אתה חייב את המענק כדי לטוס לטיול או לרכוש רכב אז זה משהו אחד.

אבל אם אתה מעוניין לקדם את עצמך בחיים ולבנות קורות חיים ואולי גם סיכוי להתקדם אז עדיף שתלך ותעבוד בחברה גדולה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שני חברים טובים שלי עבדו בתחנת דלק של דור אלון ונהנו מאוד.

אני החלטתי בזמנו שלא לעשות כמוהם ותחת זאת בחרתי בעבודה לא מועדפת.

במבט לאחור אני חושב שעשיתי טעות.

הסיבה שאני מספר את זה היא כדי להראות שלא בכל תחנות הדלק מנצלים את העובדים או מתייחסים אליהם לא יפה. כל מקרה לגופו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גיא, מאיפה אתה בארץ?

יש כמה וכמה חברות הייטק שיכולות להיעזר בכישוריו של מחסנאי עם ידע ב-SAP.

במקרה כזה, גם ללא המענק, בתוך מספר חודשים תרוויח את ההפרש, תו"כ צבירת

ניסיון ממשי ולא של עובד בתחנת דלק.

פורסם

יקנעם זה מיקום מאד מוצלח, ההייטק שם הולך ומתפתח. פנה לכל סוכנות כ"א גדולה ותראה מה מציעים.

כמו-כן, תבדוק במקביל באתרי החיפוש ג'ובנט ו-MIT, ותרים טלפון לסוכנות כ"א "אסרמטק" בראשל"צ, הם

מתמחים בהשמה להייטק.

בהצלחה בחיפושים! 8)

פורסם

קח בחשבון את זה:

1. בתור מתדלק אתה עושה טיפים, לרוב מעל 50 שקל במשמרת, וזה בנוסף למינימום לשעה שאתה מקבל

2. אתה יכול לטחון שעות ..

מה שיתן לך משכורת גבוהה יותר מזו שתקבל בעבודה המשרדית, ובנוסף את המענק בתום חצי שנה.

לדעתי שווה. תחסוך את החצי שנה הזו + המענק, וסע לתאילנד לחודשיים לנקות את הראש..

פורסם

לא שווה לעבוד כמו (ויסלחו לי האנשים - פשוט מה שאני מסיק מחלק מהדוגמאות) כלב בלשרת אנשים בשכר מינימום בעבודה שלא נותנת לך כלום לRESUME כל עוד יש לך אופציה.

הכסף הזה לא שווה סבל של חצי שנה וכלום בקורות חיים (בא אני אתן לך רמז - לכתוב שעבדת כמתדלק לא נשמע כזה מרשים)

אז כמו שכתבו לך - אם אתה חייב - אז אתה חייב, אחרת ? לא.

מחסנאי בחברת הייטק נשמע דווקא כיוון הרבה יותר טוב.

תתחיל לחשוב גם על לימודים ולאן אתה רוצה להגיע בחיים - אולי יש עבודות שיקדמו אותך לשם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תתרחק מתחנות דלק כמו מאש , הישראלי הממוצע ידוע ב"חיבתו" העזה לכל נותן שירות ..

ששם באמת אתה תקבל כמעט מכל לקוח יחס גרוע שחושב שזה שהוא מתדלק בתחנה הוא קנה אותך ואת התחנה..

לצערי עבדתי בזה חודש וברחתי מזה כמו מאש.

סיפור קצר : היה שם אחד שדרש שאני אבוא אתדלק לו את המלוכסנת ליסינג שלו למרות שזאת תחנה של שירות עצמי , למרות שבבקרים יש מתדלק.

אמרתי לו שזה שירות עצמי , זה עלה לטונים לא נעימים מצידו למרות ששמרתי על איפוק , בסופו של דבר הוא התחיל לקלל אותי ולבסוף אמר שהוא "מנכ"ל של חברה הייטק" וזה היה הקש ששבר את גב הגמל , באותו רגע הג'ורה נפתחה :)

בסופו של דבר הוא הלך ואמר שידאג שיבטלו את כל הדלקנים לחברה ויעברו לרשת מתחרה , חשוב לציין שהוא זכה לתשובה הולמת שעם לקוחות כמוהו עדיף לפשוט רגל :)

הייתה עוד אחת שהיה לה אויר במיכל דלק שפשוט כל הדלק עף החוצה , אז היא התחילה להאשים אותי לקלל ולהגיד שהתחנה דפוקה.

ויש עוד המון.

כמו שרשמו למעלה , אתה מוכר בחנות , מתדלק , מנקה , מכין קפה , קיצור עבד/סנג'ר ועוד דברים בסגנון.

אין ניצול יותר גדול מתחנות דלק..

אל תשכח את אמרת הקסם "באיזה דרגון תרצה לתדלק?" :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני לא שיא האובייקטיביות מאחר ויש לי מטען מאוד שלילי על חברות דלק בכלל וחברת פז בפרט.

כשאני השתחררתי ב 04 עבדתי קצת בתחנה שלהם וזה היה פשוט גהנום , עבדתי בהמון עבודות מחורבנות בעברי , אך מעולם לא הרגשתי תחושת ניצול וניכור כל כך קשה כמו בחברה הנ"ל , עד היום כשאני רואה את הסמל שלהם מדגדג לי הפיוז של הסעיף שנמצא על הוריד שעל המצח על התקופה הזאת שהייתי עובד כמו מניאק בשביל לשלם על כל מיני "חוסרים" שאין אפשרות להתווכח איתם ו/או תשלום על גניבות מתחנת הדלק שתחנת הדלק (פז מחלף נתניה אגב) הייתה דורשת מהעובדים לשלם!!!

רק שנאה יש לי לגועל נפש הזה.

אני באמת ובתמים מעדיף לאכול צואה ולמות מחולירה מאשר לעבוד בעבודה שכזאת.

GOT סחוג?

פורסם

אם כל התגובות ה"קשות" האלו אני דווקא חייב לציין את הנושא לטובה.

אני עבדתי אחרי הצבא בתחנת דלק של חברת פז, אבל בבעלות פרטית.

התחנה הייתה מרחק של 2 דקות הליכה מהבית שלי, ואפילו קיבלתי גם נסיעות.

עבדתי במשמרות לילה(22:00-06:00) לרוב ולכן השכר היה גבוה יותר (בזמנו זה היה 28 ש"ח לשעה).

בנוסף הייתי עובד לפעמים גם בימי שישי (לסרוגין) שאותה משמרת הייתה 12 שעות(18:00-06:00) ולכן השכר היה גם גבוה יותר עקב השעות הנוספות.

מסםיק פעמיים כאלו בחודש בשביל לשדרג את המשכורת.

וכמובן לסרוגין עבדתי גם בימי שבת. וכמובן גם כאן חישוב התשלום הוא שונה עקב שעות שבת.

העבודה לא קשה, היא לא כלכך גרועה כמו שמציינים זאת, בלילות החורפיים שירד מבול כמעט ולא היו בכלל רכבים בתחנה העבודה ירדה כמעט למינימום שרוב הזמן ישבתי במשרד וקראתי ספר או כל שטות אחרת לעשות.

הייתי מרוויח משהו כמו 5000-5500 ש"ח בחודש(נטו), ואחרי 6 חודשים קיבלתי את המענק שכבייכול משדרג את המשכורת ל6300-6800 ש"ח נטו(חישוב המענק חלקי חודשי העבודה).

בנוסף, אף אחד לא הכריח אותנו לנקות חלונות או לדחוף מוצרים כאלו ואחרים, למרות שזה כדאי לעובדים כי הם מקבלים מזה עמלות (6-10 אחוז מהמכירות) ככה שזה יכול להוסיף עוד כמה לירות למשכורת וכמובן הטיפים מהנקיון חלונות.

אני לקחתי את העניין די בכיף, סה"כ מדובר על עבודה זמנית של כמה חודשים שזה רק בשביל לקבל את המענק, לא סבלתי ולא כלום, סה"כ מדובר על 6 חודשים וזהו.

אני לא חושב ש"להתכלב" בעבודות אבטחה למינהם, או להיות איזה "עבד" באיזה מפעל בשביל לקבל את אותה משכורת זה יותר או פחות כדאי.

under construction..

• תוכן חדש...