Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי קצת מצחיק לשאול את זה ערב המרוץ האחרון של העונה, ובכל זאת השאלה הזו מציקה לי:

בתמונות ה- ONBOARD נראים פעמים רבות נהגי ה- F1 מזיזים משהו - איזו ידית (?) בצד ימין מתחת להגה,

בדיוק היכן שהיתה פעם ידית ההילוכים טרם עידן הגיר הרובוטי. נדמה לי שזה קורה בעיקר בישורות.

למישהו יש מושג מה יש שם בצד ימין למטה בקוקפיט שהנהגים שולחים אליו ידיים?

הייתי ושב על ידית הילוכים כ"גיבוי", אך תנועת היד מראה משיכה אחת או דחיקה אחת של ה"ידית" פעם בתחילת ופעם לקראת סוף הישורת, כך שאני משער שזה משהו אחר.

בברכה, דרור.

(מחזיק אצבעות לקימי!).

פורסם

כנראה כיול הספוילרים למהירות או לאחיזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למיטב ידיעתי כל אביזר אווירודינמי חייב להיות קבוע במקומו.

האם תוכל למצוא סרטון ולהראות על מה מדובר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ב"סינגל סיטר" שנהגתי עליו בקיץ הייתה אפשרות לכוון את קשיחות המוטות המייצבים מתוך תא הנהג (צד שמאל של הקוקפיט)

אולי זה משהו דומה, בכל מקרה לא כל הרכבים זהים ויכול להיות שאצל אחד יש מה שאצל השני אין ?

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אתמול שמעתי בהודעות לנהגים שהם אמרו לקולטהארד להחליף ל - mixture 5, אולי הם יכולים לקבוע איזו תוכנית ניהול מנוע?

היה פה בפורום פעם לינק לאתר שמסביר על ההגה של מכונית פורמולה 1 (כמדומני המקלארן של רייקונן ב 2006), אולי איכשהו אפשר למצוא את זה כאן.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
למיטב ידיעתי כל אביזר אווירודינמי חייב להיות קבוע במקומו.

לא חסרים רכבים שהספויילרים שלהם זזים/עולים/יורדים בהתאם למהירות וכו'

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אנחנו מדברים על הF1!

בF1 התעצבנו על ה"טאסות" של פרארי כי זה אביזר אוירודינמי שאינו קבוע במקום (בסוף ויתרו להם).

הMIXTURE נקבע ע"י כפתור על ההגה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ניסיתי לחפש למה הכוונה ולא כל כך מצאתי, מצטער.

בכל צילומי ה-IN CAR מהשנה האחרונה שראיתי, מהפורמולה-1 הידיים של הנהגים לא ירדו מההגה.

ההגה במכונית הפורמולה-1 המודרנית משמש כלוח בקרה לכל דבר ויש שם הכל- מצבי שליטה בתוכניות השונות של הרכב, כיוון בלמים וכו' .

לגבי איבזור אוירודינמי - אסור בתכלית האיסור בפורמולה-1 שחלקים יהיו בעלי יכולת תזוזה.

כזכור לכם לפני שניים-שלושה מרוצים נבדקה בקפידה הכנף האחורית של המקלארן ושל וויליאמס ושתי הקבוצות קיבלו אזהרה לגבי הגמישות של הכנף שהיתה מאד גבולית.

מקלארן, כן שוב הם, עשו ניסיון לייצר כנף אחורית שרק בעומס גבוה תקבל גמישות קטנה ותייצר עוד קצת הצמדה, הדבר נפסל על ידי השופטים.

לגבי היד של הנהג - אולי גירד לו ברגל...?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שליטה על כל תכונות המכונית (בלימה, ניהול מנוע, גיר, קשר, בקרת זינוק והרשימה עוד ארוכה) נמצא על ההגה.

אפשר להריץ חיפוש באינטרנט ולמצוא מה תפקידו של כל בורר/מפסק/לחצן.

behind-the-wheel-interactive_thumb.jpg

DSC00115.jpg

faq2.jpg

steering-bmw.jpg

פורסם

גמ'ני ראיתי כמה פעמים שהם עושים משהו ביד שמאל - כאילו מעבירים הילוך...... רק כבר המון שנים ידית ההילוכים לא נמצאת שם :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

טוב, אחד דיבר על צד ימין והשני על יד שמאל...

אתם בטוחים שראיתם משהו מהשנה ?

יד ימין...פעם היו מעבירים שם הילוכים ויד שמאל היה מין ברז שמכוון את איזון הבלמים , כיום הכל על ההגה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

צד ימין - מקדימה ומתחת לגובה ההגה.

צריך לחפש הקלטה ממרוץ עם ישורת רצינית ותמונה מהקוקפיט של פרארי (אם זכרוני אינו מטעה אותי) - סין, יפן אבל נדמה לי שראו את זה אפילו באיסטנבול.

דרור.

• תוכן חדש...