Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהודעות לתקשורת משתמע כל הכבוד למדינה שהיא מורדיה מחירי מכוניות כאשר בפועל הם הם פשוט מאלצים את יבואנים לוותר בצורה וולונטרית על החלק מהרווחים.

לי זה נראה כמו כיפוף ידיים על חשבון אחרים ולא שהם באמת התאמצו ונתנו משהו מעצמם.

אני מניח שיבואנים לא ירצו לפגוע ברווחיות שלהם ונראה מכונית באבזור הולך מצטמצם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לכן צריך לעשות תקן בטיחות. ESP חובה,לפחות 4 כריות אוויר וציון מינימאלי במבחני הריסוק.

חשוב גם לזכור שהדולר ירד בכ30 אג' מתחילת השנה. ומס הייבוא קטן ב3%. כך שהמחיר החדש מתקבל על הדעת.

גם היום שברולט אופטרה אם אני לא טועה נמכרת ב112K. והיא לא נופלת מהרמה של 3,פוקוס, מגאן וכו'

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ואולי נראה יותר רכבים ידניים?

מספיק שיבואן אחד יחליט לפרסם משהו בסגנון "החזר לעצמך את חווית הנהיגה" (שיהיה...) (קופירייטר מבוזבז אני), ואולי נראה את האור.

פורסם

אין ספק שיש חשש כבד שכל הירידיות בעלויות של יבואנים לא בדיוק התגלגלו לכיסיהם של צרכנים.

אולי עכשיו זה יעזור להם קצת.

מצער לראות שהם לא עושים את זה לבד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ואולי נראה יותר רכבים ידניים?

מספיק שיבואן אחד יחליט לפרסם משהו בסגנון "החזר לעצמך את חווית הנהיגה" (שיהיה...) (קופירייטר מבוזבז אני), ואולי נראה את האור.

b3 נמכרת בגרסה ידנית,ואא"לט גם פיז'ו 307.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...