Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

האם שירות ה VIP אכן שווה את ההפרש ?

כמו כן, יש למישהו המלצה לסרט טוב - כזה שצפיה בקולנוע תתן לי באמת חוויה (דוגמת שודדי הקריביים, רובוטריקים - חוויה !) ?

מצ"ב רשימה של סרטים המוקרנים השבוע ב VIP.

http://tickets.cinema-city.co.il/daily_events_list.asp

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

קומדיות הן בד"כ לא סרטים שכדאי לצאת בשבילהן לקולנוע (אלה אם הולכים עם חברה, ואז הVIP לא מאוד מומלץ).

לקולנוע הולכים לסרטים עם אקשן,פיצוצים, אפקטים וסאונד מיוחדים - כאלו שלא תקבל את החוויה המלאה מהם בבית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תשימו לב איזה סרטים משודרים ב VIP, מכיוון שזאת רשימה שונה מהסרטים שרצים באופן רגיל.

לגבי ה-VIP, זה נחמד ומשתלם לדעתי בשביל בילוי חד פעמי\פעם בכמה חודשים.

היום כרטיס עולה לך 35 שקל, פופקורן ושתייה והגעת ל70 בכיייף, ועדיין תיהיה צמא בגלל הפופקורן :-)

ב120 (או 100 שקל בסינמה רענן באמצע השבוע אם זה לא השתנה), אתה מקבל סרט, ספות קולנוע מרווחות ומתכווננות, נישנושים (כל מיני חטיפים עוגות עוגיות מאפים בייגלה, גבינות ירקות וכו'), גלידות (בן אנ ג'ריס), קפה, בירות, שתייה קלה, ארטיקים כמובן פופקורן וכו' וכו' חופשי.

בשביל פעם ב, לפי דעתי שווה להשקיע ולהיתפנק.

חשוב לבוא עם מקום בבטן, ושעה לפני הסרט.

בנוסף, לבעלי מועדון חבר, יש כרטיסים ב70 שקל.. תנצלו את זה.

*עובד סינמה רענן לשעבר :roll:

פורסם

פעם ראשונה ששמעתי על סינמה רענן...

מה מומלץ יותר ? סינמה רענן או סינמה סיטי ?

מכמה היבטים:

1. חניה.

2. איכות הגלידות, הבירות והפופקורן.

3. חוויה של צפיה.

4. נוחות המושבים (כורסאות מסאז?!).

תודה מראש, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני לא חושב שיש ברענן VIP. ברננים אני יודע שכן. ובכל מקרה, רננים, רענן, וסינמה סיטי, תחת אותם בעלים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

הייתי בסינמה סיטי בVIP לפני שבועיים בהקרנה של שעת שיא 3 במסגרת העבודה.

היה מאוד נחמד , שתייה חופשית , עוגיות ונשנושים.

אתה יושב על כורסא של אמריקן קומפורט באולם , אבל תזהר לא להירדם כי זה מאוד מפתה.

אבל עדיין , לא הייתי משלם על זה 120 שקל לכרטיס.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

גם אני הייתי בסינמה סיטי VIP דרך הטבה של העבודה.

בגדול, נחמד מאוד.

אבל עדיין אני חושב שעדיף ללכת ל-4 סרטים שונים במקום רגיל במקום לאחד בכרטיס VIP.

פורסם

סינמה רענן = בקניון רננים(קיים גם סינמה פארק, שזה בפארק רעננה, ושם אין VIP), ויש שם VIP,

אפילו עדיף על ה VIP בסינמה סיטי מכיוון שמדובר על אולם פרטי לגמרי, שמוקדש ללקוחות ה VIP, שלא כמו בסינמה סיטי, שם אולם ה VIP הוא מן מרפסת מעל אולם רגיל.

מבחינת ההבדלים בין השניים לפי הקריטריונים שלך:

1. חניה היא בעייתית בערבים בשני המקומות, אבל בשניהם בסוף ניתן למצוא חנייה.

2. הגלידה, הפופקורן והבירה הם זהים (אותם מוצרים בידיוק..)

3. חוויית צפייה לפי דעתי ברננים עדיפה, כמו שאמרתי, מדובר על אולם פרטי בשביל ה VIP, יותר שקט ויותר חיבור לסרט

4. המושבים הם זהים אם אני לא טועה, אך ברננים הם יותר חדשים, אין מסאג', רק מתכוונן :-)

פורסם

2 תוספות מידע לשרשור, אחרי ניסיון עם סינימה סיטי רגיל ויס פלאנט רגיל (לא VIP, מקס וחארטבונות), לדעתי וגם לדעת חבריי, היס פלאנט יותר טוב מסינימה סיטי, ושלא תבינו לא נכון, אם המקסימום בארץ הוא 10, וכאמור היס פלאנט הוא 10, הסינימה סיטי הוא 9. (באופן כללי מכל הבחינות, טיפה פחות טוב).

וכמו שהאדון עם התמונה של הGT125R קומט של יוסאנג בצד אמר, סופרבאד - חרמן על הזמן, סרט מצויין לדעתי בייחוד אם אתה באזור הגילאים 15~25 בשל ההזדהות לח'ברה בסרט.

עמרי.

פורסם

שמעתי על "לירות כדי להרוג" דברים טובים.

אני אולי אלך לראות אותו בסופ"ש.

בכל מקרה , כמו שנאמר למעלה , קומדיות זה פחות לקולנוע מאשר סרטי אקשן או הרפתקאות ששם יש הרבה יותר אפקטים ויזאולים וקוליים.

העדפה אישית שלי זה גם ה"יס פלאנט" הכ"כ מפנק , גם את הסינמה אני מאוד אוהב , אבל הוא יותר מידי חנוק ומפוצץ.

בכל מקרה יש לי 1+1 לרשת גלובוס כל השבוע.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

Meishar84, למיטב ידעתי, YES PLANET זה של רשת גלובוס גרופ.

בנוסף, ה1+1 לא תקף לVIP (ובד"כ גם לא בסופי שבוע).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...