Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סה"כ ניסיון לחקות את UMI שקפצה חזק במכירות אחרי שמינתה את אחד ממפקדי חיל האוויר הפורשים לפני מספר שנים.

אולי הוא יעשה קצת סדר באיך שקמור מתנהלת : מכירת רכבים בהקפה לעבריינים כבדים הם דבר שבשגרה שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סה"כ ניסיון לחקות את UMI שקפצה חזק במכירות אחרי שמינתה את אחד ממפקדי חיל האוויר הפורשים לפני מספר שנים.

אולי הוא יעשה קצת סדר באיך שקמור מתנהלת : מכירת רכבים בהקפה לעבריינים כבדים הם דבר שבשגרה שם.

עבריינים?

אני בטוח שאם זה היה בסוכנות שמוכרים בה פולקסוואגן ולא ב.מ.וו הם לא היו עבריינים.

פורסם

זה שהייתה לך סדרה 3 ישנה לא הופכת אותך לעבריין :)

בכל מקרה, אני מאחל לו בהצלחה.

הבן אדם היה טייס ורמטכל, מה זה כבר לנהל בישבילו סוכנות BMW :)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
זה שהייתה לך סדרה 3 ישנה לא הופכת אותך לעבריין :)

בכל מקרה, אני מאחל לו בהצלחה.

הבן אדם היה טייס ורמטכל, מה זה כבר לנהל בישבילו סוכנות BMW :)

ניב

היי ניב,

גם היה לי סדרה 7 עם חלונות שחורים ומשוריינת זה לא היה הופך אותי לעבריין.

פורסם

סדרה 3 קלאסית, לא ישנה 8). כנראה שלא תקבל סיבוב בקרוב.

והמינוי של חלוץ הוא בכלל לא ניסיון לחקות את ההצלחה (?) של בן נון ו-UMI. סתם חבר מביא חבר.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
עבריינים?

אני בטוח שאם זה היה בסוכנות שמוכרים בה פולקסוואגן ולא ב.מ.וו הם לא היו עבריינים.

מה הסיפור שלך?

זה פורסם בתקשורת שעבריינים לוקחים רכבים בלי לשלם ואחרי תקופה מסויימת מופיעים ונותנים את הסכום במזומן,

או לחילופין לא נותנים.

דע לך שאחד מרכבי החלומות שלי הוא BMW...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא הבנתי, בגלל שדן חלוץ מנכ"ל קמור, אז עכשיו BMW יתחילו ליצר מכוניות גרועות ?

לא, אני פשוט אומר שהיבואן יפשוט רגל. ואגב, בארץ אין קשר לטיב המוצר לבין הצלחתו המסחרית.

נ.ב. ב.מ.וו. 530 ידנית בגוף E39 זה אחד החלומות שלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עזבו אתכם שטויות, המינוי לא ישנה בכלום על ב.מ.ו: מחירים ושירות ישארו אותו הדבר..

אתה אומר את זה על סמך ניסיון אישי כלקוח של BMW ? :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש הנחות ליוצאי חיל האוויר? :-)

מצטרף לשאלה.

וסתם לידע כללי, זה בגלל שאמרו לו "ב.מ.וו זה אוטו טוב! הוא טס! " אז הוא ניסה את מזלו שם אחרי כשלונות כאלו ואחרים?

GS300.

פורסם
זה פורסם בתקשורת שעבריינים לוקחים רכבים בלי לשלם ואחרי תקופה מסויימת מופיעים ונותנים את הסכום במזומן,

או לחילופין לא נותנים. BMW...

אייל - איך מתקבלים למועדון לקוחות ה- VIP של ב.מ.וו ?

גם אני רוצה לקבל רכב ולא לשלם... :wink:

פורסם

לא, אני פשוט אומר שהיבואן יפשוט רגל. ואגב, בארץ אין קשר לטיב המוצר לבין הצלחתו המסחרית.

איך אתה מגיע למסקנה שהיבואן יפשוט רגל ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...