Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי החלפת משאבת מים ברנו קליאו 2001.

הרכב התחמם עד לשיא ונאלצתי לעצור ולגלות שאין טיפת מים במיכל. מסתבר שיש נזילת מים פראית. איך שממלאים - מתרוקן. המוסכניק שלי אינו מטפל ברנו אבל בדק את הרכב ומעריך שצריך להחליף את המשאבה, ומסתבר שהעניין לא כל כך פשוט וגם לא כל כך זול.

את רצועת הטיימינג החלפתי בדיוק לפני שנתיים וחודש (ולפני 17000 ק"מ).

אגב, חייבים להחליף שוב את הטיימינג? כי זה מה שמוסכניק אחר אמר למוסכניק שלי ש"אחרת הוא לא לוקח אחריות". מה פה קורה פה??

אז אם מישהו מכיר מוסך שמטפל ברנו, אמין ולא קורע! אשמח לקבל המלצות והפניות.

וקיטור לסיום: נמאס לי מהרכב הזה. גיר ידני. נוסע יופי. אבל כשיש בעייה - "הרכב מתאושש אבל אני מתרושש" :-(

כל טיפ, עצה והמלצה יתקבלו בברכה. תודה!

פורסם

שלום,

לגבי המוסכניק שלך, הוא בטח בעל-משהו...

רצועת תיימינג, רצוי ועדיף להחליף. היא לא הגורם למחיר "השפוי".

זהו לא רכב מסובך לעבודה, והחלקים גם כן אינם יקרים.

השאלה על מה אתה מסתמך, שזו משאבת המיים?

וישנם צדיקים-בעלי מקצוע, בסדום.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם
שלום,

לגבי המוסכניק שלך, הוא בטח בעל-משהו...

רצועת תיימינג, רצוי ועדיף להחליף. היא לא הגורם למחיר "השפוי".

זהו לא רכב מסובך לעבודה, והחלקים גם כן אינם יקרים.

השאלה על מה אתה מסתמך, שזו משאבת המיים?

וישנם צדיקים-בעלי מקצוע, בסדום.

זה מה שהמוסכניק אמר אחרי שהעלה את הרכב ובדק. הוא מעריך, לא בטוח במאה אחוז כי הוא לא פירק כלום.

ממה עוד יכולה לנבוע נזילת מים פראית כזו? כאילו שיש שם איזה חור ענק שכל המים יוצאים מיד.

ואם החלקים לא יקרים והרכב לא מסובך לעבודה אז למה במוסך רנו המרכזי מדברים באלפים?

ותכלס, יש הצעות לטיפול ותיקון?

פורסם

אוי אח שלו

גם לי היה משהו דומה עם הקליאו המזורגגת, זה רכב לא אמין בצורה שממש מרגיזה, לא נראה לי שאקח שוב רנו

כן תפתח את הארנק

אבל

יש לי מוסך בשבילך

מוסך הגון לבעלים קוראים אבי.אני מטפל רק אצלו.

המחירים שלו הוגנים, העבודה מדויקת וטובה.

מוסך מרום חן, רח' המסגר 15 בתוך הסמטה, זה על יד רח ריב"ל

טלפון 5370217

הגעתי אליו דרך אגב דרך האתר מידרג, אבל זה כבר נושא לעניין אחר.

תנסה, אני בטוח שתופתע, ספר לי איך התרשמת

יום טוב

תומר

נשוי באושר, לפעמים חולם על קצת עושר:roll:

פורסם

זה מה שהמוסכניק אמר אחרי שהעלה את הרכב ובדק. הוא מעריך, לא בטוח במאה אחוז כי הוא לא פירק כלום.

ממה עוד יכולה לנבוע נזילת מים פראית כזו? כאילו שיש שם איזה חור ענק שכל המים יוצאים מיד.

ואם החלקים לא יקרים והרכב לא מסובך לעבודה אז למה במוסך רנו המרכזי מדברים באלפים?

שלום שוב,

חשוב לציין שכדי להחליף משאבת מיים בדגם הזה, צריך לעבור השתלמות ב נאס"א

מכיוון שהמשאבה, עשויה בצורת טורבינה של ג'מבו-747, והמוסכניק...

ועכשיו ברצינות!

לגבי רנו-מרכזי, הם עובדים רק עם חלקים, שהתעשייה האוירית מספקת מנאס"א.

יש להם דונמים-קרקע, ומס' עובדים בהתאם, ואני לא זוכר שראיתי בנייני היי-טאק מעל... :silly:

מה שגם יכול לגרום נזילות בסדר-גודל כזה: פקקי-מיים בבלוק/ראש, צינורות קרועים, פלנג'ים סדוקים וכו'.

שלחתי לך בפרטי.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם

בלבלת אותי. קודם כתבת שהעבודה לא מסובכת ועכשיו כבר נאס"א בתמונה. לא ברור לי מה כאן ברצינות ומה בצחוק אבל כן שיש כאן עסק עם אינטליגנציה וחוש הומור, אז יופי אם זה הולך עם אבחונים, תיקונים ומחירים נכונים, העיקר שהקליאו תהיה מבסוטה.

ובכל מקרה תודה רבה לעת עתה.

שלום שוב,

חשוב לציין שכדי להחליף משאבת מיים בדגם הזה, צריך לעבור השתלמות ב נאס"א

מכיוון שהמשאבה, עשויה בצורת טורבינה של ג'מבו-747, והמוסכניק...

ועכשיו ברצינות!

לגבי רנו-מרכזי, הם עובדים רק עם חלקים, שהתעשייה האוירית מספקת מנאס"א.

יש להם דונמים-קרקע, ומס' עובדים בהתאם, ואני לא זוכר שראיתי בנייני היי-טאק מעל... :silly:

מה שגם יכול לגרום נזילות בסדר-גודל כזה: פקקי-מיים בבלוק/ראש, צינורות קרועים, פלנג'ים סדוקים וכו'.

שלחתי לך בפרטי.

פורסם

מוסך אדמירל (מורשה רנו) בדרך אילת בת"א. מישהו מכיר ויכול לתת איזושהי חוות דעת?

ותודה שוב על כל התגובות המועילות.

• תוכן חדש...