Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קיבלתי בדואר מכתב מביהמ"ש, שמציין כי עלי לשלם סכום של 3.5K תוך שלושים יום ממועד קבלת ההודעה בגין קנסות שלא שולמו אחרת הרשיון שלי לא יחודש.

(כמה קנסות מגיל 16 על הרכבת נוסע על אופנוע שהתעצלתי בזמנו לשלם - זאת כנראה התוצאה, 1500 ש"ח שהוכפלו פי כמה).

אין לי ספק שזאת אשמתי, ועלי לשאת בתשלום - אבל, מצויין במכתב שעלי לשלם את הקנסות תוך 30 יום מקס' אחרת רשיוני לא יחודש, כשמועד החידוש הוא ה 04\14.

האם יש לי אפשרות לפנות לגורם שאחראי על כך (המרכז לגביית קנסות אני משער) במכתב המסביר כי אני מתגייס בזמן הממש קרוב וסכום כזה הוא חלק נכבד מהמשכורת שלי, לבקש שיפרסו לי את הסכום לשניים,שלושה תשלומים מקס' - או שאין טעם בכלל?

האם נהוג אצליהם לעשות דברים כאלה?

מקווה שכן קיימת אפשרות כזו אחרת הרבה ממה שתכננתי החודש הלך לפח ואצטרך לבזבז חלק גדול מהמשכורת על תשלום הקנסות.

תודה רבה לכל העוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

וברגע שהנושא הוסדר מולם וניתנה לי אפשרות לשלם בתשלומים, הדבר לא יפגע בחידוש הרשיון גם אם מועד התשלום האחרון יהיה אחרי תאריך חידוש הרשיון? (דבר שניתן לברר מולם, אמנם הם סגורים כעת ולכן אם אתה או מישהו אחר יודעים אשמח לקבל תשובה)

תודה רבה על העזרה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...