Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין ליצור מערכת סטריאו OLD FASHION - ארבע רמקולים 3 WAY - שניים מקדימה, שניים מאחורה.

הייתה לי מערכת כזו, של רדיו דיסק קנווד עם 50 וואט לכל ערוץ, עם 4 רמקולים איכותיים.

השמיעה הייתה מצויינת, ואני מעוניין לשחזר את ההישג.

התקציב - 1500 ש"ח.

פעם שעברה הצלחתי להשיג את המערכת בתקציב הנ"ל. לצערי היא נמכרה עם האוטו - ועכשיו כפי שאני רואה, מאוד קשה למצוא משהו טוב.

בכל מקום מנסים לדחוף או זבל סיני, או מערכות קומפוננט, שעליהם הרווח גבוה יותר...

בכל מקרה - הדרישות שלי מהמערכת הן:

רמקולים חייבים להיות 3 WAY - אני לא מתלהב מסראונד, קומפוננט וטוויטרים למיניהם.

המערכת חייבת להיות מינימום 4X50.

אני מאוד מעוניין שהחברה תהייה קנווד או פיוניר (גם במערכת גם ברמקולים) - פשוט מניסיון גרוע (מאוד) עם פנסוניק.

הייתי רוצה שתהייה אופציה להכניס מגבר בבוא היום - כדי שאני אוכל להוסיף עוד זוג רמקולים (יש הכנה לכך באוטו) וסאב.

בתודה מראש לכל העונים,

דודו.

פורסם

מנסים למכור לך קומפוננטים לא בגלל שמרוויחים עליהם יותר אלא יותר בגלל שזה רמקול נורמאלי בניגוד לרמקול 3WAY של ילדים.

פיוניר וקנווד, מצטער לבאס אותך, נחשבות לחברות ברמה נמוכה באודיו לרכב - במיוחד ברמקולים. ובמיוחד ברמקולי 3WAY למינהם.

אין שום סיבה היום לקנות רמקולים של קנווד או של פיוניר מסיבה פשוטה שיש רמקולים איכותיים יותר שעולים פחות או יותר אותו דבר דוגמאת MOREL, JBL ועוד..

אני לא אמליץ לך בשום פנים ואופן על רמקולים של פיוניר/קנווד מאחר ואני לא מאמין בהמלצה עליהן, אבל כן אפשרי עוד איכשהו בתקציב הנ"ל (מחוסר ברירה האמת) ללכת על יחידת ראש (רדיו דיסק במקרה שלך) של החברות האלו. פשוט תראה מה הכי זול שהן מציעות ותיקח.. בתקציב הזה יהיה לי קשה להמליץ יותר על משהו אחד מאשר השני - הכל פחות או יותר אותו דבר..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

drsubaru היקר

באיזשהו מקום אני מקנא בך

שמעת סטאפ של 3WAY יפה וחשבת שהגעת לטופ

אז חדשות... הטופ הרבה יותר רחוק והרבה יותר טוב ממה שדמיינת

אני מציע לך לפני שאתה פותח בקשות לרכיבים וכ"ו ללכת למתקינים ולבקש לשמוע סטים מותקנים במכוניות (הרוב יוכלו לסדר לך אם זה ברכבם או ע"י לקוח מזדמן) תשמע,תרגיש ותחזור עם המלצות ל3WAY :mm_wink:

אה... ועל מגבר עוד לא דברנו בכלל...

תשמע לניסיון - תלך ותתרשם

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

על מערכות כאלה בפורום הזה לא דנים, זה לא מערכת ברמה בינונית פלוס זה מערכת ברמה בסיסית מינוס. אני פשוט מוריד אותך לאדמה.

אם אתה רוצה מערכת ברמה כזאת אז כל מתקין יעשה לך את זה..! רמקולים אחורה 500 ש"ח ( של פיונר קנווד וכאלה) רמקול קידמי 300 ש"ח (של אותם חברות) ו רדיו דיסק ב 600 ש"ח פיונר או JVC או KENWOOD !

200-150 ש"ח התקנה! זהו ניגמר הסיפור.

פורסם

תשמע, אין לי שום כוונה להשקיע יותר מ1500 ש"ח במערכת.

נכון שתמיד אפשר להגיע גבוה יותר ורחוק יותר.

באותה הזדמנות אני יכול למכור את הקסארה ולקנות C5. אבל כנראה שאני לא אעשה את זה.

אהבתי מאוד את איך שהרמקולים והמערכת נשמעו אצלי באוטו, ולא מעניין אותי אם זה של "ילדים", "אתיופים" או "זקנים".

כן, אני יודע ששומעים יותר טוב עם מערכת של MB QUART וHU של קלריון ב12 אלף שקל.

אני גם יודע שנוסעים הרבה יותר טוב בסיטרואן C6. ואני נשאר עם הקסארה, כי זה התקציב.

בקיצור - האם יש המלצה רלוונטית?

1500 ש"ח זה התקציב, 3 WAY אלה הרמקולים, ופיוניר\קנווד אלה החברות. מה המפרט שכדאי לקחת בתנאים האלה?

פורסם
על מערכות כאלה בפורום הזה לא דנים, זה לא מערכת ברמה בינונית פלוס זה מערכת ברמה בסיסית מינוס. אני פשוט מוריד אותך לאדמה.

אם אתה רוצה מערכת ברמה כזאת אז כל מתקין יעשה לך את זה..! רמקולים אחורה 500 ש"ח ( של פיונר קנווד וכאלה) רמקול קידמי 300 ש"ח (של אותם חברות) ו רדיו דיסק ב 600 ש"ח פיונר או JVC או KENWOOD !

200-150 ש"ח התקנה! זהו ניגמר הסיפור.

מצידי שיהיה ברמה נמוכה מינוס מינוס. זה בדיוק מה שאני מחפש. זה שמע בסיסי מספיק כדי שאני אוכל להינות ממנו, עם ווליום מספיק כדי שאוכל להגביר ולהנות.

כל מה שרציתי לדעת זה דגמים מומלצים, אולי אפילו חנות שממליצים עליה עם מבחר טוב.

מצטער אם זה מעליב אותך, אבל אני לא שם 12000 ש"ח על מערכת באוטו שנקנה ב12,000 ש"ח.

יש גבול להכל.

פורסם

אני מצטט את עצמי -

" פשוט תראה מה הכי זול שהן מציעות ותיקח.. בתקציב הזה יהיה לי קשה להמליץ יותר על משהו אחד מאשר השני - הכל פחות או יותר אותו דבר.. "

ואם לא מובן חזור וקרא את ההודעה של ROMAX.

מה שבגדול אנחנו מנסים להגיד זה - בתקציב כזה אין לך יותר מידי אפשרויות, מה שעליך לעשות זה ללכת למקום שמתקין מערכות ולבקש את מה שבקשת כאן בפורום - מערכת הכי זולה שאפשר לקבל עד 1500 ש"ח.

תעשה סקר שוק קטן, תרשום מי מציע מה ובכמה .. ותחליט..

אין לך יותר מידי לאן ליפול..

ואם אתה בכל זאת מתעצל להכנס לזאפ ולחפש שניה , אז הנה , במיוחד בשבילך:

*(זאת בשום פנים ואופן לא המלצה !! אני הייתי קונה רק HU דוגמאת ה 5900 וקומפוננט קדמי דוגמאת MOREL PULSE 6)

אחוריים-

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=506277

קדמיים- (תוודא רק עם המתקין שזה המידה שלך בדלתות באוטו כי אני לא סגור על זה)

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=411505

רדיו דיסק-

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=502290

התקנה- עוד איזה 200-300 ש"ח..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

בידיוק לזה היתכוונתי מה שJACKO כתב. שפשוט אין כל כך מה להגיד פה. המערכת לא ניקראת בינונית פלוס. זה שלך מספיק מערכת ב 1500 ש"ח זה רק החלתה שלך אבל זה הלא השם של המערכת. אני פשוט מפנה אותך לכיוון הנכון.

מידות בקסארה זה 6.5 קדימה ו 5.25 אחורה בדלתות. המידות הם באינצ'ים.

בקשר לקסארה. גם אני על קסארה זה אחד... ועוד משהו ב 20.000 ש"ח ב 22.000 הייתה יכול ליקנות סיטרואן קסנטיה שהיא יותר נוכה אז למה לא קניתה? הקטע היא לא בתקציב. אלה באופי של בו אדם.

זה דעה שלי!

• תוכן חדש...