Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כרגע פונטו דגם ELX הדגם המפואר שנה 2003

השאלה מה עדיף מבחינת חיסכון בדלק אוטמאט או הילוכים ?

ועם מישהו יודע פחות או יותר צריכות של הרכבים?

פורסם
שלום לכולם

אני מחפש כרגע פונטו דגם ELX הדגם המפואר שנה 2003

השאלה מה עדיף מבחינת חיסכון בדלק אוטמאט או הילוכים ?

ועם מישהו יודע פחות או יותר צריכות של הרכבים?

בגדול, תיבה אוטומטית תיהיה "בזבזנית" יותר בדלק!

אבל, התיבה הספציפית של הפונטו הינה תיבה אוטומטית רציפה, התיבה הנ"ל נחשבת לתיבה אוטומטית חסכונית מאד (ביחס לתיבה אוטומטית קונבנציונלית). מפידבקים המתקבלים מבעלי פונטו עם תיבה רציפה, מסתבר שצריכת הדלק שלה דומה מאד למקבילה הידנית!

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

הקטע הוא שצריך להעביר למצב שאתה מתאר שהוא נקרה טפטרוניק עם אני לא טועה..

ורק במצב הזה זה יהפוך לחסכוני או שגם במצב האוטמאט הוא עידן חסכוני והעם יש לך נתונים של כמה לליטר האוטו אוכל?

פורסם

הידני גם חסכוני יותר וגם זריז יותר ולא לשכוח שגם מהנה יותר ולכן מבחינתי רק ידני...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מנסיוני בחיפוש אחר ELX לקח לי המון זמן (חודשיים של חיפושים יום יומיים) למצוא דגם שמור במצב טוב.

לדעתי, מבחינת צריכת הדלק שתיהן פחות או יותר זהות ולכן הייתי הולך על רכב שיהיה מטופל ושמור ללא תלות בתיבת ההילוכים.

מעבר לכך אכן הגיר הרגיל מרגיש זריז יותר ולדעתי האישית מהנה יותר לנהיגה, אך מצד שני אם המטרה היא נסיעה מנקודה א' לנקודה ב' בנוחות (ללא לחיצות על המצמד כל רגע בפקק) ובחסכוניות הייתי שם דגש בחיפוש אחר תיבה רציפה.

בהצלחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

13.5 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית.

כ - 17 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית.

(נתונים שהתקבלו במשך כשנתיים עם ELX רציפה)

לגבי מצבי התפעול. דווקא המצב בו אופציית הטיפ' אינה מופעלת יהיה חסכוני יותר בדלק מכיוון והגיר יכול לנצל את מלוא פוטנציאל הרציפות שלו. (נשמע כמו משהו גדול בפיזיקה)

טיפ קטן, כבה את מצה ה Economy (כפתור ה-E) לקבלת צריכת דלק טובה יותר.

!AWDSOME

• תוכן חדש...