Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגז' רועש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי 2 את המערכת הנוכחית כבר זמן רב, והמון זמן מפריע לי שהבאגז' רועש ואני לא יכול לשמוע באס כמו שצריך.

חשבתי על איטום באגז' - הרבה כסף כרגע (חייל - לפחות עד דצמבר), ואני גם לא יודע כמה זמן אני אשאר עם הרכב הנוכחי, כך שזה ירד מהפרק.

שמתי לב לכמה איזורים רועשים, המספר של הרכב מאחורה, יוצר המון רעש. באגז' לא אטום כמו שצריך - בריחת אוויר, ובפנים בתוך הבאגז' בצד ימין של הרכב כזה בכנף.

השאלה שלי היא, איזה קומבינות יש היום כדי להפחית את הרעש כמה שאפשר בעלות מינימלית ?

תודה.

פורסם

בשביל החאפריות - קרטון למספר יפתור את הבעיה שים לב שבגשם הוא יתכווץ מעט לכן יהייה עלייך להחליפו - עלות : יקרה .

ובפנים הרכב אם זה פלסטיקה ישנה אפשרות לדחוף ספוג כזה או אחר בין החלקים - עלות : יקרה מפז . :]

יום טוב - תגדיל ראש לא צריך לחשוב יותר מדי בעבור זה .

פורסם
בשביל החאפריות - קרטון למספר יפתור את הבעיה שים לב שבגשם הוא יתכווץ מעט לכן יהייה עלייך להחליפו - עלות : יקרה .

ובפנים הרכב אם זה פלסטיקה ישנה אפשרות לדחוף ספוג כזה או אחר בין החלקים - עלות : יקרה מפז . :]

יום טוב - תגדיל ראש לא צריך לחשוב יותר מדי בעבור זה .

עלות יקרה ?

אני לא חושב , מדובר פה ב 100-150 שקלים ...

אם חסר לך כ"כ הרבה באס במוסיקה ואתה לא מרגיש אותו , בהחלט שווה לסדר את זה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יש המון באס, הבעיה היא שכל שומעים מלא קרקושים מהבאגז' עם הבאס, וזה הורס את המוסיקה.

צריך משהו יותר כמו ספוג בשביל המספר, קרטון דק מדי לא יעשה את העבודה.

יש למישהו מושג איפה קונים כזה ספוג ?

פורסם

יעקב שרשמתי יקרה זה היה בציניות גמורה !

קרטון אחרי שמקפלים אותו פעמים נהייה עבה מספיק כדי למנוע תזוזות מהמספר וגם לא גורם לקימור מורגש .

הספוג ניתן להשיג בחנות בדים בעלות של 20 שקל למטר אפילו פחות - ספוג בעובי של 1.5 ס"מ .

יום טוב .

פורסם

לפלסטיק קח ספוג אבל שלא יהיה קשה מידי כי אז הוא ידחוף את הפלסטיק ויוצר קימור, גם לא רך מידי, הספוגים בדרך כלל הולכים לפי רכות (זה הולך במספרים). קרטון למספר זה רעיון לא רע, כל עוד זה בקיץ אבל כמגיעים הגשמית זה כבר בעיה, צריך תמיד להחליף אותו וגם אחרי כמה זמן נוצר עליו עובש (מניסיון) - דורש צומת לב. אני מצאתי גומי רך יחסית וחתכתי אותו לפי המידות, מאז לא מיתלונן.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

"איטום" או יותר נכון בידוד אקוסטי של תא המטען לא נועד לפתור את הקרקושים והריעדות של הפלסטיקים - אתה תשקיע כמות מפלצתית של כסף ותישאר במקום שהתחלת מהמבחינה שהרעשים האלה ישארו.

הפתרון הוא זול ופשוט - חומרים כמו דו"צ (דבק דו צדדי) בלוחית הרישוי (ספוג לא פתרון טוב גם לא קרטון - עוד מעט חורף).

אתה יכול לקנות פס לאיטום חלונות (עולה גרושים, קצף חצי קשיח עם פס הדבקה מלמטה) ולהריץ באיזורים בהם המגש נוגע בפלסטיקה של תא המטען.

אתה יכול לקנות מדבקות לבד או גומי שמשתמשים בהם כרגליים לרהיטים בשביל לא לשרוט רצפות ופרקטים - גרושים, בכל חנות של עשה זאת בעצמך(אייס, הום סנטר, היפו סנטר, רוזנפלד וכו'...).

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יעקב שרשמתי יקרה זה היה בציניות גמורה !

קרטון אחרי שמקפלים אותו פעמים נהייה עבה מספיק כדי למנוע תזוזות מהמספר וגם לא גורם לקימור מורגש .

הספוג ניתן להשיג בחנות בדים בעלות של 20 שקל למטר אפילו פחות - ספוג בעובי של 1.5 ס"מ .

יום טוב .

היית לי הרגשה שאני יצא אידיוטמזה :?

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...