Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש ברשותי פיגו' 206 שנת 2002 , שאלתי היא כיצד מנקים את תעלות הניקוז בפנים תא המנוע , בכנפים ואיפה שנמצאת השמשה הקדמית ? היום כששתפתי את האוטו ראיתי שבצד שמאל , צד הנהג המים שיורדים מהגג לקדמת הרכב יוצאים מכל רווח שמשאיר הפנס עם הפח ואיתו מלא ליכלוך של חתיכות עצים. בצד ימין כנראה יותר נקי כי המים איפה שהוא מתנקזים לפני שהם יוצאים מכל רווח שמשאיר הפנס עם הפח.

יש לי אפשרות לעשות את זה עצמי ?

יש מוסכים שעושים שמבצעים עבודות ניקוי כזה?

תודה רבה לעונים עמית.

1.6 206

פורסם

לחבר שלום

עליך להרים את חלקו הקדמי של הרכב לפרק את שני הגלגלים הקדמיים

לאחר מכן עליך לפרק את חלקן האחורי בלבד של שתי בטנות הכנף(עשויות פלסטיק שחור),כאשר מאחוריהן מצטברת כל הבוצה והעלים

יגאל

גש למוסך לכל מוסך בעיקר פחחים יבצעו את העבודה עבורך בשמחה

P9140001.JPG

פורסם

תודה רבה ... עצמאית זה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי , גם אין לי את הכלים והאפשרות לפרק ל את הצמיגים.

יש אלי עוד דרכים שאפשר לנקות את התעלות , בצורה קצת יותר שטחית ?(לבנתים עד שאני אגש למוסך) אולי התזה של הרבה מים עד שכל הבוצה תצא,או עם היד לנקות מה שגלוי?

עמית.

1.6 206

• תוכן חדש...